omidkade
Registered User
به قیمت 160 تومان به کاربر محترم miladkalantar فروخته شد.
اگر با هر کدام از اقلام http://forum.persiantools.com/t257889-page2.html تعویض می کنید در قسمت حراجی و یا همین جا کالات را اعلام کن
قيمت 170 تومان
گوشی آی 900 من مدت یکسال کارکرده است به همین جهت می تونم اعلام کنم کیفیت ساخت بسیار خوبی داره و تنها دلیلی که میخوام بفروشمش اینه که میخوام تبلت آندرویدی یا گوشی آندوریدی و یا محصولات اپل رو امتحان کنم.
این گوشی در سال 2006 یا هم 2007 برترین گوشی سال اروپا شناخته شد.
ساخت کره است اصلا مشخصه ساخت یک کشور کاردرسته.
در جریان باشند دوستان کم قیمت ترین گوشی حال حاضر با حافظه ی داخلی 16 گیگابایت همین گوشی i900 می باشد.
گوشی دارای ویندوز موبایل 6.1 می باشد که محیط جالبی داره.
دارای ساپورت بازی های حرکتی و دوربین 5 مگاپیکسل با فوکوس اتوماتیک می باشد.
نرم افزار coreplayer که بر روی این گوشی نصب میشه و البته مدیاپلیر قدرتمند گوشی بیشتر فرمت های صوتی و تصویری رو باز میکنه.
بسیار گوشی خوش دستی است.
از نظر نرم افزاری در اینترنت پر از نرم افزار است و با یک جستجوی ساده میتونید به مجموعه ی خوبی دست پیدا کنید.
گوشی بسیار سالم بوده و مناسب برای مصرف کننده است.
داراي gps هستش.
سری امنیای سامسونگ که طیف زیادی از گوشی ها را شامل می شود با ساخت این گوشی به اوج رسید و موفقیت الان خود را مدیون این گوشی است.
باتری خوبی داره و خیلی خوب جواب میده.
هدفون گوشی هم کیفیت خوبی در پخش صدا داره. کیفیت صدای این گوشی در این رنج قیمت کم نظیره.
امکان اتصال به شبکه های بی سیم در آن وجود دارد. و نرم افزار اینترنت اون opera است .
این گوشی دارای سی پی یو 600 مگاهرتز است که نسبتا سرعت خوبی دارد.
فقط كساني كه به قيمت پايه خريدارند اعلام كنند
قيمت پايه 220 تومان
مدت كاركرد بيش از 1 سال
اگر با هر کدام از اقلام http://forum.persiantools.com/t257889-page2.html تعویض می کنید در قسمت حراجی و یا همین جا کالات را اعلام کن
قيمت 170 تومان
گوشی آی 900 من مدت یکسال کارکرده است به همین جهت می تونم اعلام کنم کیفیت ساخت بسیار خوبی داره و تنها دلیلی که میخوام بفروشمش اینه که میخوام تبلت آندرویدی یا گوشی آندوریدی و یا محصولات اپل رو امتحان کنم.
این گوشی در سال 2006 یا هم 2007 برترین گوشی سال اروپا شناخته شد.
ساخت کره است اصلا مشخصه ساخت یک کشور کاردرسته.
در جریان باشند دوستان کم قیمت ترین گوشی حال حاضر با حافظه ی داخلی 16 گیگابایت همین گوشی i900 می باشد.
گوشی دارای ویندوز موبایل 6.1 می باشد که محیط جالبی داره.
دارای ساپورت بازی های حرکتی و دوربین 5 مگاپیکسل با فوکوس اتوماتیک می باشد.
نرم افزار coreplayer که بر روی این گوشی نصب میشه و البته مدیاپلیر قدرتمند گوشی بیشتر فرمت های صوتی و تصویری رو باز میکنه.
بسیار گوشی خوش دستی است.
از نظر نرم افزاری در اینترنت پر از نرم افزار است و با یک جستجوی ساده میتونید به مجموعه ی خوبی دست پیدا کنید.
گوشی بسیار سالم بوده و مناسب برای مصرف کننده است.
داراي gps هستش.
سری امنیای سامسونگ که طیف زیادی از گوشی ها را شامل می شود با ساخت این گوشی به اوج رسید و موفقیت الان خود را مدیون این گوشی است.
باتری خوبی داره و خیلی خوب جواب میده.
هدفون گوشی هم کیفیت خوبی در پخش صدا داره. کیفیت صدای این گوشی در این رنج قیمت کم نظیره.
امکان اتصال به شبکه های بی سیم در آن وجود دارد. و نرم افزار اینترنت اون opera است .
این گوشی دارای سی پی یو 600 مگاهرتز است که نسبتا سرعت خوبی دارد.
فقط كساني كه به قيمت پايه خريدارند اعلام كنند
قيمت پايه 220 تومان
مدت كاركرد بيش از 1 سال
فایل های ضمیمه
Last edited: