• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش و معاوضه2 قلم جنس ناب((باندDLS1073سری اول گارانتی زاب درحد و سابTypeEآلپاین درحد))

amirshocker

Registered User
لایک‌ها
25
ساب منتفی شد مونده فقط معاوضه باند
با سلام خدمت کاربران محترم سایت. دو فقره جنس در حد آک دارم. یا بهتره بگم آکبند !

باند دی ال اس 1073 سری اول گارانتی زاب که اصلا با جدیدا قابل قیاس نیست. از اول چون ساب روی ماشین بوده از ووفرش استفاده نشده و اکبنده ! حدود دو ماه پیش از کاربر featit خریداری شده که توی امتیاز هام هم میتونید چک کنید تاریخ رد و بدل امتیاز وخریدم رو. بی اندازه سالم و خوش صدا. یعنی با آکش هیچ فرقی نداره . اما این مورد رو فقط و فقط تعویض دارم و تنها با کواک TypeR آلپاین با مدل دقیق SPR-69 .

و اما مورد دوم ساب TypeE آلپاین که 4 روز پیش از کاربر محترم jalal92 خریداری شده. این مورد در حد آک واقعیه . فاکتور خرید هم قرار دادم برای شما تا ببینید. این ساب یک ماه هست که خریداری شده و سر جمع شاید 10 ساعت کارکرده. واقعا در حد آک هست. موقع خرید پیش مغازه دار هم بردیم و تست کردیم . یعنی با آکش هیچ فرقی نداره. این مورد هم برای فروش هست هم برای معاوضه. معاوضه فقط و فقط با ساب TypeS آلپاین مدل 4 اهمی که بنده حاضرم تا 100 هم سر بدم با اینکه تفاوت قیمتیه آکبندشون نهایت 50 هست! اما چون عجله دارم تا 100 سر میدم. و اما فروش. ببینید قیمت نوش توی مغازه ابراهیمی من 420 قیمت دارم. کسی که ازش خریدم از پشت شهرداری همونطور که توی فاکتور میبینید 395 خریده که قیمت همکار هست این قیمت. قیمت پایش رو 280 میزارم که مفت هست !! واسه جنسی که باید بگم نو هست!

Last edited:

mhazizi

Registered User
لایک‌ها
12
داداش یه سوال، چرا این ساب رو میخوای با تایپ اس عوض کنی؟

بالا