• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش و یا تعویض غول مادربردهای msi 775 x48

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ashkanzzt

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2
سلام به همه بچه های گل پرشین تولز یه مادربرد و سی پی یو برای فروش و یا تعویض موجوده و الویت با تعویض هست

تعویض فقط با amd پس اینتل پیشنهاد ندین ممنون .تازه اونم خوب باشه ها:lol::D
:blink::Dmother board msi x48 platinium cpu 6320 core2duo 4mb cash
مادر برد قابلیت اورکلاک خیلی بالایی داره ویه ال سی دی کوچیک داره پایینش که ارورهای مربوط به اورکلاک یا بوت کاملو نشون میده ... تو امضام یه نمونه اورکلاکشوبینید و اینکه مادربرد کارتونو اینا نداره فقط خودش هست...زمان اتمام مزایده شنبه.
قیمت برای برد 300 تومان و گام افزایشی 5 تومان
قیمت برای سی پی یو 100 تومان و گام افزایشی 2 تومان.

به شتری 24 ساعت مهلت تست داده می شود.

قیمت ها منصفانه هستند...پس به پیشنهاد قیمت کمتر پاسخ داده نمیشه.

فروش و تعویض ترجیحا در کرج و یا تهران به صورت حضوری ........ .

دم همتون گرم تخت خواب همتون نرم :دی http://www.msi.com/product/mb/X48-Platinum.html 7353_back.jpgmsi_x48_platinum_status.jpgMSIx48pt_full.jpg

Last edited:

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
این مادربرد از اول با همین سی پی یو بوده ؟ یعنی قوی ترین سی پی یو که روش بوده همین بوده ؟

چه رمی شما براش استفاده میکردین ؟ آیا 1600 مینداختین و اور کنین با تکنولوژی ایکس ام پی یا مال خانوم دکتر بوده ؟

یه عکس خیلی واضح از مادربرد میزارین ؟ میشه زیر قیمت پایم قیمت داد ؟ (خیلی بالاست قیمت :grrr: میشه با 300 تومن Z77 خرید)

من یه مادربرد تو تاپیکم دارم مث مین شما . یه سوال توش پرسیدم میشه به اون جواب بدین . آیا همه این مادربردا اون آی سیهاش داغ میکنه ؟

http://forum.persiantools.com/t357861.html

Last edited:

ashkanzzt

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2
این مادربرد از اول با همین سی پی یو بوده ؟ یعنی قوی ترین سی پی یو که روش بوده همین بوده ؟

چه رمی شما براش استفاده میکردین ؟ آیا 1600 مینداختین و اور کنین با تکنولوژی ایکس ام پی یا مال خانوم دکتر بوده ؟

یه عکس خیلی واضح از مادربرد میزارین ؟ میشه زیر قیمت پایم قیمت داد ؟ (خیلی بالاست قیمت :grrr: میشه با 300 تومن Z77 خرید)

من یه مادربرد تو تاپیکم دارم مث مین شما . یه سوال توش پرسیدم میشه به اون جواب بدین . آیا همه این مادربردا اون آی سیهاش داغ میکنه ؟

http://forum.persiantools.com/t357861.html
از اول q9550 روش بوده چون من که از دوستمون خریدم گفت که سی پی یوهم رو خودش هستو اینا که قیمتش بالا بود نخریدم سی پی یوشو و الانم رم corseir dominator روش نصب هستش و با همون روش راحت میشه رو 1600 از رم کار کشید مال خانوم دکتره هم نبوده :D والا واسه من تعمیری نیست الانم روایسیشو دست زدم گرم بود ای سی هم که گرم باشه مشکل ساز نمیشه

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
استارتر محترم :

لطفا برای اجرای هر چه بهتر قوانین بخش بازارچه تا 12 ساعت آینده نسبت به درج عکس همراه نام کاربری ( به صورت دست نویس یا تایپ روی کاغذ ) اقدام نمایید .

بدیهی است پس از موعد مقرر تاپیک شما بسته خواهد شد .

قوانین :

دستورالعمل فعالیت در بازارچه ( خرید و فروش )

تاپیک مرجع قوانین عکس از کالا [ آموزش کم حجم کردن عکس ] - [آموزش آپلود کردن عکس در آپلود سنتر انجمن]

قوانین بخش سخت افزار

قوانین مرتبط با آپ کردن و نحوه ی برخورد با کاربران

با تشکر
تیم مدیریتی بازارچه پرشین تولز

ashkanzzt

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2
استارتر محترم :

لطفا برای اجرای هر چه بهتر قوانین بخش بازارچه تا 12 ساعت آینده نسبت به درج عکس همراه نام کاربری ( به صورت دست نویس یا تایپ روی کاغذ ) اقدام نمایید .

بدیهی است پس از موعد مقرر تاپیک شما بسته خواهد شد .

قوانین :

دستورالعمل فعالیت در بازارچه ( خرید و فروش )

تاپیک مرجع قوانین عکس از کالا [ آموزش کم حجم کردن عکس ] - [آموزش آپلود کردن عکس در آپلود سنتر انجمن]

قوانین بخش سخت افزار

قوانین مرتبط با آپ کردن و نحوه ی برخورد با کاربران

با تشکر
تیم مدیریتی بازارچه پرشین تولز
چشم سریعتر رسیدگی میشه.

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
از اول q9550 روش بوده چون من که از دوستمون خریدم گفت که سی پی یوهم رو خودش هستو اینا که قیمتش بالا بود نخریدم سی پی یوشو و الانم رم corseir dominator روش نصب هستش و با همون روش راحت میشه رو 1600 از رم کار کشید مال خانوم دکتره هم نبوده :D والا واسه من تعمیری نیست الانم روایسیشو دست زدم گرم بود ای سی هم که گرم باشه مشکل ساز نمیشه

منظورم گرمای خیلی زیاد هستا

کاش میشد من بیام یه تست کنم ببینم گرماش به اندازه ای سی های مادربرد منه یا نه ؟

قیمت رو هم پی ام کردم

راستی یه عکس خیلی واضحم از خود مادربرد بزارید توی فروشتون تاثیر مستقیم داره

ashkanzzt

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2
چشم یه مشکل واسم پیش اومده ولی سریعتر میزارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا