• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش و یا تعویض Htc Sensation در حد آک ... فوق العاده تمیز

sareion

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یک چند روز قبل تو تاپیک قبل یکی از دوستان به من گفت گوشی رو برا ایشون نگه دارم تا عرض چند روز معامله کنیم ولی ظاهرا این دوستمون پول را نتونستن تهیه کنن و باز گوشی برای فروش قرار داده شده

دوستان گوشی 20 روز کارکرد داره. با خرید یک آرک اس این گوشی به گوشی سوم تبدیل شد و بیشتر مواقع تو خونه میموند.این گوشی با مبلغ 140 - 150 تومن زیر قیمت آکش به فروش میرسه و هریک از دوستامون بخرن انگار یک سنسیشن آک خریده . تضمینی و فوق العاده تمیز - هر خش حتی به اندازه تار مو 50 هزار تومن - گوشی با رام ارجینال خودش و آپدیت شده - برنامه جی پی اس روش موجوده - ضدخش - مموری 8 گیگ فابریک - ساخت چین - فاقد گارانتی - اگه بچه تبریز و یا آَشنای تبریزی دارین میتونه حضوری گوشی رو با یک دید تایید کنه

تبریز تحویل حضوری و بقیه اول واریز مبلغ بعد ارسال

قیمت پایه :700 - به بالاترین پیشنهاد بفروش خواهد رفت

با قیمت سایر تاپیک ها کاری ندارم چون 1.عجله ای برای فروش ندارم 2.گوشی من با آک مو نمیزنه

تعویض با گوشیهای نوکیا نداریم

تعویض با آیفون 4 لاک - گوشیهای هم رده و البته آندروید خور - با تبلت گالکسی و لپ تاپ کم کارکرد هم تعویض داریم (الویت : arc - arc s - i9000 - i9003 - s2 - desire hd - p1000) - ارسال جنس تعویضی اول شما بعدا بنده

اسپم آزاده - پ.خ زودتر جواب داده میشه - زیر قیمت پایه فعلا فروش نداریم (شاید اگه گوشی مدنظر پیدا بشه قیمت بیاد پایین تا زود فروش بره) - لطفا آخرین قیمت رو تو پ.خ ازم نخواین چون فعلا 720 هستش .
دوستان در مورد قیمت ها تا جایی که من میدونم قیمت ها تا 13 فروردین سال بعد همینه و شاید هم بالاتر برن - در ضمن قیمت از سایت ها اصلا برام مدنظر نیست - دوشنبه تبریز شهناز قیمت گرفتم 820 آرک اس و 860 سنسیشن رو گفتن که یک آرک اس داشتم دادم رفت.

فایل های ضمیمه

• SAM_0150.JPG
    SAM_0150.JPG
    448.3 KB · نمایش ها: 296
  • SAM_0151.JPG
    SAM_0151.JPG
    439 KB · نمایش ها: 286
  • SAM_0152.JPG
    SAM_0152.JPG
    423.4 KB · نمایش ها: 281
  • SAM_0155.JPG
    SAM_0155.JPG
    188.7 KB · نمایش ها: 258
  • 1.jpg
    1.jpg
    849.6 KB · نمایش ها: 283
Last edited:

.:PAR3A:.

Registered User
لایک‌ها
6
با اتریکس فکتوری آنلاک تمیز سر به سر میزنی؟؟؟

Registered User
لایک‌ها
6
راستی عکس هم باید با نام کاربری باشه...

poorya_2

Registered User
لایک‌ها
1,014
شما که سابقه ای نداری توی انجمن چطور میگی باید اول گوشی رو بفرستید بعد من میفرستم ، :goatee::rolleyes:

sareion

Registered User
لایک‌ها
0
شما که سابقه ای نداری توی انجمن چطور میگی باید اول گوشی رو بفرستید بعد من میفرستم ، :goatee::rolleyes:
خوب شما میگی چون سابقه ندارم باید اول بفرستم بعد پول واریز شه . ولی شما چه با سابقه ای

sareion

Registered User
لایک‌ها
0

ahmadtn

Registered User
لایک‌ها
68
650 دوست داشتید اطلاع بدید

Registered User
لایک‌ها
6
عذر مي خوام نام كاربري رو الان ديدم...
گوشي من اتريكس ١ هست...
چه مقدار سر مد نظرتونه؟؟؟
كاملا تميز ، با يه مموري ٨ گيگ كلاس ٤ و كابل hdmi و يه كيف ارزون قيمت ( بي ارزشه همينطوري گفتم دورهمي سرمون گرم شه :دي)

sareion

Registered User
لایک‌ها
0
عذر مي خوام نام كاربري رو الان ديدم...
گوشي من اتريكس ١ هست...
چه مقدار سر مد نظرتونه؟؟؟
كاملا تميز ، با يه مموري ٨ گيگ كلاس ٤ و كابل hdmi و يه كيف ارزون قيمت ( بي ارزشه همينطوري گفتم دورهمي سرمون گرم شه :دي)

من لوازم جانبی ارجینال خودش برام مدنظره و بقیه رو بسته به کرمت ولی قیمت سر رو شما بگو ببینم میصرفه داداش . همه چیزش از رم و سی پی یو و دوربین و صفحه نمایش پایین تر از گوشیه منه . شما اسم بزار ما صداش کنیم !

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
چقدر میگیری با دیزایر اچ دی تمیز تمیز تمیز با کیف عوض کنی؟

پ.خ کن لطفا

بالا