با سلام
من یه ایفون ۴ ۱۶ گیگ مشکی دارم که لاک هستش روی اپراتور O2 - Uk
گوشی نسبتا تمیز هستش دو تا خوردگی داره که اصلا مشخص نیستن - دوره فلز دورو ورشم چند تا خط هستش که جای بامپر هست .
گوشی از نظره فنی سالم هستش - نه دکمه هوم مشکل داره نه باطری
گوشی یه مسله ای که داره اینه که جعبه ی همراهش شماره سریالش نمیخونه با دستگاه .منتهی ۱۰۰٪ تضمین میشه زمانی که من متوجه شدم من از فروشنده تضمین گرفتم و چند ماه با سیم کارت خودم استفاده کردم . منتهی اپدیت کردم و بیس بند اپدیت شده ... به هر حال گوشی تضمین میشه .
موارد قابل تعویض :
Xperia Sola
Xperia P
Xperia S
Blackberry 9800
موارد دیگری هم بود بفرمایید بررسی میشه .
قیمت پایه نمیزارم تا ببینم دوستان مد نظرشون چقدره ...اگر به حدی که مد نظرم هست نرسید فروخته نمیشه
قیمت دادن ازاده اما توهین کردن به چیرایی که من حالیمه برای اینکه شما بتونی تو سره مال بزنی نه[
هر چقدر سعی کردم نتونستم از اون خردگی ها عکس بگیرم . اصلا مشخص نیست،
دوستان من از قیمت روز ارز و دستگاهیی که مد نظر دارم مطلع هستم .
معامله حضوری و تهران
من یه ایفون ۴ ۱۶ گیگ مشکی دارم که لاک هستش روی اپراتور O2 - Uk
گوشی نسبتا تمیز هستش دو تا خوردگی داره که اصلا مشخص نیستن - دوره فلز دورو ورشم چند تا خط هستش که جای بامپر هست .
گوشی از نظره فنی سالم هستش - نه دکمه هوم مشکل داره نه باطری
گوشی یه مسله ای که داره اینه که جعبه ی همراهش شماره سریالش نمیخونه با دستگاه .منتهی ۱۰۰٪ تضمین میشه زمانی که من متوجه شدم من از فروشنده تضمین گرفتم و چند ماه با سیم کارت خودم استفاده کردم . منتهی اپدیت کردم و بیس بند اپدیت شده ... به هر حال گوشی تضمین میشه .
موارد قابل تعویض :
Xperia Sola
Xperia P
Xperia S
Blackberry 9800
موارد دیگری هم بود بفرمایید بررسی میشه .
قیمت پایه نمیزارم تا ببینم دوستان مد نظرشون چقدره ...اگر به حدی که مد نظرم هست نرسید فروخته نمیشه
قیمت دادن ازاده اما توهین کردن به چیرایی که من حالیمه برای اینکه شما بتونی تو سره مال بزنی نه[
هر چقدر سعی کردم نتونستم از اون خردگی ها عکس بگیرم . اصلا مشخص نیست،
دوستان من از قیمت روز ارز و دستگاهیی که مد نظر دارم مطلع هستم .
معامله حضوری و تهران