داداش 130 آنلاین دقیقا از کجاس ؟
شما السکات رو دیدی؟
اصلا هم قصد خرابکاری ندارم فقط اینو توضیح بده ممنون
گرفتم اما فانع نشدم بازم ممنونخواهش ميكنم داداش شما سايت رو باز كن قالب وبلاگ رو ببين كد قالب هاي وبلاگ مثلا
عمومی / خبری / دانلود — قالب میهن بلاگ , قالب وبلاگ , میهن بلاگ , قالب
كد قالب وبلاگ رو ببينيد استايل قالب css نيست بلكه جاوا اسكيريپت هست و اين باعث ميشه من داخل قالب وبلاگها
كدد پاپ آپ ميزارم و و حتي بنر تبليغاتي ميزارم و حتي بك لينك ميزارم چون جاوا هست راحت ميشه مديريت كرد
الاين اين استايل هميون قالبي هست كه دادم
<script language="javascript" type="text/javascript" src="http://temkade.com/tem/56/temkade.js"></script>
يعني با پول كم و هزينه ي پايين سرور بازديد بالا كه ميتونه بالاي 10 هزار اي پي بده و روزانه در حال افزايش هست اين بازديد
البته اگه با دقت تاپيك رو ميخونديد من همين رو توي تاپيكم گفته بودم بازم مرسي كه پرسيدي شايد واسه دوستان سوال باشه
جوابتونو گرفتيد ؟؟؟
من خریدارم ولی یه تست میخوام
اونم این که یه بنر تو قالب ها بزاری ببینم یک روزه چند تا ورودی داره
در ضمن قیمت پیشنهادی من 800 هست
سایت خوبیه و این جور سایت ها جای پیشرفت دارند.
اگر نه که موفق باشید
یه مسئله ای هست... اگر بنر و لینک و اینا هی تو قالبشون قرار بگیره خب شاکی میشن قالب رو عوض میکنن!
چند وبلاگ فعال بطور ثابت دارن از این قالب ها استفاده میکنن؟
و یه توصیه دوستانه ... شما فرمودین در عرض یک ماه مبلغ 1.5 در میاد... خب چه کاریه که میفروشین؟ یه ماه صبر کنین نیاز مالیتون برطرف میشه و سایت رو هم نگه دارین... چون فروشش اینجا شاید همین یک ماه طول بکشه.
اوووو چقدر امكانات داره سايت فقط امكانات خاليش انقدر مي ارزه سايت فوق العاده اي داري داداش
حيف پولمو واسه يه سايت ديگه خرج كردم وگر نه ميخريدم خوب بفروشي
روش گرداندن سایت و توضیحات تکمیلی رو هم به خریدار میدین؟
100% عزیز
پول هاست هم نمی خواد اسپانسر داره جدیدا هم دارم بخش جدید سایت رو راه اندازی میکنم که تو آپدیت جدید گوگل رنگ بگیره
pic.temkade.com
تمام روش های و ترفند هایی که میتوانید برای بهتر کردن سایت انجام بدید و روش بروز کردن تمامی بخش های اموزش داده میشه
شاید ازتون خریدم...بقیه صحبتامون باشه توی پ.خ
روش های تماس هاتون رو برام پ.خ کنید...
خواهش ميكنم داداش شما سايت رو باز كن قالب وبلاگ رو ببين كد قالب هاي وبلاگ مثلا
عمومی / خبری / دانلود — قالب میهن بلاگ , قالب وبلاگ , میهن بلاگ , قالب
كد قالب وبلاگ رو ببينيد استايل قالب css نيست بلكه جاوا اسكيريپت هست و اين باعث ميشه من داخل قالب وبلاگها
كدد پاپ آپ ميزارم و و حتي بنر تبليغاتي ميزارم و حتي بك لينك ميزارم چون جاوا هست راحت ميشه مديريت كرد
الاين اين استايل هميون قالبي هست كه دادم
<script language="javascript" type="text/javascript" src="http://temkade.com/tem/56/temkade.js"></script>
يعني با پول كم و هزينه ي پايين سرور بازديد بالا كه ميتونه بالاي 10 هزار اي پي بده و روزانه در حال افزايش هست اين بازديد
البته اگه با دقت تاپيك رو ميخونديد من همين رو توي تاپيكم گفته بودم بازم مرسي كه پرسيدي شايد واسه دوستان سوال باشه
جوابتونو گرفتيد ؟؟؟
بک لینک تو کد جاوا جواب نمیده از لحاظ گوگل میگم
سایت خوبیه قیمت هم مناسبه