دوستان يدونه گلكسي اس 2 دارم در حد آك . 16 گيگ . بدون خط وخش (مثله هميشه كه نميخوام مشكلي پيش بياد همه چيز و ميگم كه يه سري خط هاي ريز رو قسمت براق هست كه هر كي بگه واسه من نداره دروغ گفته . چون جنسش جوريه كه هر كاري كني يا حتي هيچ كاريم نكني اونا ميوفته. البته از اوناست كه تو نور بايد مايل خودتو بكشي تا ديده بشه. اينم گفتم كه گفته باشم وگرنه هر كي بود اصلا نميگفت اينم)
گوشي از روز اول يه قاب پشت كپديس روش بوده پس ديگه از اين نظر خيالتون راحت
صفحه هم كه سالمه سالمه
راستي يه كيف چرمي هم داره مخصوص همين S2 بسيار با كيفيت
(در ضمن 9100 معموليه . سريه ضعيف G نيست)
گارانتي پارس كامتل اصلي داره كه 8 ماهشم باقي مونده (يكم كمتر فكر كنم حالا)
دوستان ميدونيد ديگه قيمت با گارانتيش الان بيرون چنده پس خواهشا در حد معقول و معمول اسپم بدن كه اگه زياده روي كنيد يدفعه ميزنه به سرم گزارش ميكنم
ديگه جناب Grid (اوشيدا موبايل) كه همه ميدونن قيمتاش از اكثر جاها پايين تر هست بدون گارانتيش رو الان 1080 دارن ميفروشن با گارانتيشم ديگه مشخصه. پس نيايد بگيد فلاني 975 زده. با همه ي اين پرچونگيا ..........
قيمت پايه هم 900 تومن
زير اين قيمتم هر كي خواست بره از دوستاني كه ارزون تر ميفروشن بخره . ماشالله انقدرم S2 ريخته. نه خودتونو خسته كنيد نه تاپيك مارو شلوغ
راستي يادم رفت با iPhone 4 يا 4s يا ipad 2 هم تعويض ميشه اگه قيمت مناسب باشه
فروخته شد
مشاهده پیوست 110194مشاهده پیوست 110195مشاهده پیوست 110196مشاهده پیوست 110197مشاهده پیوست 110198مشاهده پیوست 110199
گوشي از روز اول يه قاب پشت كپديس روش بوده پس ديگه از اين نظر خيالتون راحت
صفحه هم كه سالمه سالمه
راستي يه كيف چرمي هم داره مخصوص همين S2 بسيار با كيفيت
(در ضمن 9100 معموليه . سريه ضعيف G نيست)
گارانتي پارس كامتل اصلي داره كه 8 ماهشم باقي مونده (يكم كمتر فكر كنم حالا)
دوستان ميدونيد ديگه قيمت با گارانتيش الان بيرون چنده پس خواهشا در حد معقول و معمول اسپم بدن كه اگه زياده روي كنيد يدفعه ميزنه به سرم گزارش ميكنم
ديگه جناب Grid (اوشيدا موبايل) كه همه ميدونن قيمتاش از اكثر جاها پايين تر هست بدون گارانتيش رو الان 1080 دارن ميفروشن با گارانتيشم ديگه مشخصه. پس نيايد بگيد فلاني 975 زده. با همه ي اين پرچونگيا ..........
قيمت پايه هم 900 تومن
زير اين قيمتم هر كي خواست بره از دوستاني كه ارزون تر ميفروشن بخره . ماشالله انقدرم S2 ريخته. نه خودتونو خسته كنيد نه تاپيك مارو شلوغ
راستي يادم رفت با iPhone 4 يا 4s يا ipad 2 هم تعويض ميشه اگه قيمت مناسب باشه
فروخته شد
مشاهده پیوست 110194مشاهده پیوست 110195مشاهده پیوست 110196مشاهده پیوست 110197مشاهده پیوست 110198مشاهده پیوست 110199
Last edited: