• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش يك عدد Galaxy S II با 8 ماه گارانتي پارس كامتل

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان يدونه گلكسي اس 2 دارم در حد آك . 16 گيگ . بدون خط وخش (مثله هميشه كه نميخوام مشكلي پيش بياد همه چيز و ميگم كه يه سري خط هاي ريز رو قسمت براق هست كه هر كي بگه واسه من نداره دروغ گفته . چون جنسش جوريه كه هر كاري كني يا حتي هيچ كاريم نكني اونا ميوفته. البته از اوناست كه تو نور بايد مايل خودتو بكشي تا ديده بشه. اينم گفتم كه گفته باشم وگرنه هر كي بود اصلا نميگفت اينم)

گوشي از روز اول يه قاب پشت كپديس روش بوده پس ديگه از اين نظر خيالتون راحت
صفحه هم كه سالمه سالمه
راستي يه كيف چرمي هم داره مخصوص همين S2 بسيار با كيفيت
(در ضمن 9100 معموليه . سريه ضعيف G نيست)

گارانتي پارس كامتل اصلي داره كه 8 ماهشم باقي مونده (يكم كمتر فكر كنم حالا)

دوستان ميدونيد ديگه قيمت با گارانتيش الان بيرون چنده پس خواهشا در حد معقول و معمول اسپم بدن كه اگه زياده روي كنيد يدفعه ميزنه به سرم گزارش ميكنم :D
ديگه جناب Grid (اوشيدا موبايل) كه همه ميدونن قيمتاش از اكثر جاها پايين تر هست بدون گارانتيش رو الان 1080 دارن ميفروشن با گارانتيشم ديگه مشخصه. پس نيايد بگيد فلاني 975 زده. با همه ي اين پرچونگيا ..........

قيمت پايه هم 900 تومن

زير اين قيمتم هر كي خواست بره از دوستاني كه ارزون تر ميفروشن بخره . ماشالله انقدرم S2 ريخته. نه خودتونو خسته كنيد نه تاپيك مارو شلوغ

راستي يادم رفت با iPhone 4 يا 4s يا ipad 2 هم تعويض ميشه اگه قيمت مناسب باشه

فروخته شد

مشاهده پیوست 110194مشاهده پیوست 110195مشاهده پیوست 110196مشاهده پیوست 110197مشاهده پیوست 110198مشاهده پیوست 110199

Last edited:

hosseinhajian

Registered User
لایک‌ها
159
g که نیست احیانا؟

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
روي چعبه و پشت باطري نوشته i9100 دوست عزيز. به اونا كه ميشه اطمينان كرد؟ يا بازم ممكنه g باشه؟

بابا من به شرط g نبودن ميفروشم

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
اره میشه

این 32 گیگ هست؟

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
گوشيتونMADE BY SAMSUNG هست و قيمت آك اين گوشي با گارانتي الان:
سامسونگ I9100 Galaxy S II 16GIG [جزئیات]

البته اين سايت هميشه 50 هزار تومان گرون تر از بازار ميده

Up

خوب متوجه نميشم منظورتون چيه اگه قيمت اين سايتم بخوايم در نظر بگيريم واسه يه گوشيه 4 ماه كار كرده دارم 25 درصد كم ميكنم (1180 داره ميده آكش رو با گارانتي)
ممنون بابت آپ

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
دادا ميون كلامت :دي

من يه عمر سامسونگ داشتم و دو تا هم SII داشتم , ولي الان يه Sensation XE دارم كه جنازش رو با SII عوض نميكنم و ضمنا فكر ميكنم SII از اين ده برابر خز تر باشه!

البته اينم نظر شخصيه منه ولي خب زيادي به htc توهين كردي :دي

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
دادا ميون كلامت :دي

من يه عمر سامسونگ داشتم و دو تا هم SII داشتم , ولي الان يه Sensation XE دارم كه جنازش رو با SII عوض نميكنم و ضمنا فكر ميكنم SII از اين ده برابر خز تر باشه!

البته اينم نظر شخصيه منه ولي خب زيادي به htc توهين كردي :دي

نوكرم. نظر شما كاملا محترمه مهرداد جان. ولي خوب اگه گوشيه خوبي نبود اين S2 دسته همه نميافتاد. اينجوري باشه بايد بگيم آيفون 4 هم خز شده :D
من كلا از بچگي از htc بدم ميومد شما به دل نگير (اين ريشه در دوران كودكيه من داره) :lol:
ولي خوب اگه يه روزي هر كدوم از گوشياي htc نصف گلكسي اس (تازه نگفتم اس2) فروختن منم با نظر شما موافق ميشم و ميگم htc خوبه (والله با سنسيشن ايكس اي هم كار كردم به غير از هدفونش به نظر من هيچي نداره. نيم كيلو هم وزنشه. كيفيت ال سي ديش هم كه ديگه ماشالله ياد گوشيه خدا بيامرزم ميافتم P800 اون زمان كه گرفته بودم البته يلي بود واسه خودش همه هنوز تو شور و شعف 6600 بودن ما اينو خريديم كسي نميدونست تاچ چيه آقا زدم به جاده خاكي;) برگرديم سر همون htc گوگوليمون. سنسم كه ماشالله انقدر زشته و كند كه واقعا نميدونم چي بگم البته تاچ ويزم خوشگل نيست ولي حداقل روونه)

خلاصه به نظر من كه هر جورم بخوايم بي انصافي نگاه كنيم به قضيه اس 2 از سنسيشن سر تر هست (البته اين باز نظر منه شايد نظر دوستان به نظر شما نزديكتر باشه . ولي آماري هم كه مداركش تو وزارت كشور موجوده ميگه كه S2 يه چيزه ديگست lol )

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان خريدار نبود .................. بابا مفت دارم ميدم

judas.kiss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از نظر خز شدن که گالاکسی و سامسونگ خیلی خز تر هستن..

من گالاکسی 2 داشتم الان سنسیشن دارم...ولی بدون تعصب گالاگسی خیلی سرتره...گالاکسی واقعا از هر لحاظ بهتر از سنسیشنه:eek:

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
نوكرم. نظر شما كاملا محترمه مهرداد جان. ولي خوب اگه گوشيه خوبي نبود اين S2 دسته همه نميافتاد. اينجوري باشه بايد بگيم آيفون 4 هم خز شده :D
من كلا از بچگي از htc بدم ميومد شما به دل نگير (اين ريشه در دوران كودكيه من داره) :lol:
ولي خوب اگه يه روزي هر كدوم از گوشياي htc نصف گلكسي اس (تازه نگفتم اس2) فروختن منم با نظر شما موافق ميشم و ميگم htc خوبه (والله با سنسيشن ايكس اي هم كار كردم به غير از هدفونش به نظر من هيچي نداره. نيم كيلو هم وزنشه. كيفيت ال سي ديش هم كه ديگه ماشالله ياد گوشيه خدا بيامرزم ميافتم P800 اون زمان كه گرفته بودم البته يلي بود واسه خودش همه هنوز تو شور و شعف 6600 بودن ما اينو خريديم كسي نميدونست تاچ چيه آقا زدم به جاده خاكي;) برگرديم سر همون htc گوگوليمون. سنسم كه ماشالله انقدر زشته و كند كه واقعا نميدونم چي بگم البته تاچ ويزم خوشگل نيست ولي حداقل روونه)

خلاصه به نظر من كه هر جورم بخوايم بي انصافي نگاه كنيم به قضيه اس 2 از سنسيشن سر تر هست (البته اين باز نظر منه شايد نظر دوستان به نظر شما نزديكتر باشه . ولي آماري هم كه مداركش تو وزارت كشور موجوده ميگه كه S2 يه چيزه ديگست lol )

البته نظر شما در نوع خودش جالبه :دي

ولي بدونيد طرفداران htc هم همين حرفا رو در مورد سامسونگ ميزنن....

من طرفدار برند خاصي نيستم چون تقريبا تمام گوشي ها رو داشتم , اونايي هم كه نداشتم حداقل باهاشون چند بار كار كردم.

اين مورد رو نميتونيد با آيفون مقايسه كنيد چون آيفون يه مدل گوشي بيشتر نميزنه. ولي من به شخصه به جز كارايي به كيفيت ساخت هم نگاه ميكنم كه متاسفانه در اين مورد سامسونگ ضعيفه... اين حرفاي نميدونم وزن كم و اينا هم همش داستانه... 20-30 گرم تاثيري توو كار نداره كه بخواد اذيت كنه... ما هم ني ني نيستيم كه دستمون خسته بشه!

در كارايي سامسونگ به خصوص در بخش چيپست گرافيك شكي نيست و هر كس هم بخواد براي كارهايي مثل نمايش فيلم و اين چيزا گوشي بگيره من سامسونگ رو توصيه ميكنم ولي اين تمام داستان نيست... آيفون هم در بخش ويديو زياد خوب عمل نميكنه ولي هميشه بيشترين فروش رو داره .... پس به جز كارايي فاكتورهاي ديگري هم وجود داره كه خريدار رو به سمت يه محصول ميكشه.

در مورد XE هم نيازي به صحبت نميبينم چون همه باهاش آشنا هستن...

ايشالا كه خوب بفروشيد.

MoHaMaD9394

Registered User
لایک‌ها
110
سامسونگ اون مدل خاص اس2 که هیچ، ،کلا برند بسیار خزیه من دوست ندارم وقتی یه گوشی دستم میگیرم رو لباسشوئی و ماشین ظرفشوئی و جاروبرقی خونمون هم مارکش خورده باشه.
اون موقع که آکش 630تومن بود هم خیلیا مثل من بخاطر برند خیلی با کلاس و کیفیت ساخت بسیار بالاش نخریدن حالا که دلار رفته بالا و قیمتش شده یک میلیون و خرده ای................!

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان من غلط كردم بابا بيخيال. يه تاپيك بزنيد ميام اونجا با هم گفتمان (كل كل) ميكنيم. در ضمن اين خز بودن و اينا فقط مربوط ميشه به كشور جهان سوم خودمون (همين S2 ديگه همتون ميدونيد بهترين گوشيه سال 2011 شد)
والله ما هم خودمون مارك گوشي واسم فرقي نداره يه روزي glx هم گوشيه خوب بده ميخرم (الانم منتظرم هواوي گوشيش بياد P1 بود يا S1 برم بخرم) .

لطفا فقط دوستاني كه علاقه به خريد برند ماشين لباسشويي سامسونگ دارن از اين به بعد نظر بدن (با تشكر) ;)

اين بحثم ديگه كش نديد. چون از اين به بعد ديگه ميشه از اون اسپم هايي كه من گزارشش ميكنم. موضوع واسه كش دادن زياد دوستان . خواستيد من يه موضوع ميدم فعلا اللحساب كشش بديد

البته لطفا تو اين تاپيك بحث نكنيد

Last edited:

modernyanni

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,815
سلام دوست عزیز
گارد و کیفش رو جدا نمیفروشی؟
اگر مناسب حساب کنی خریدارم

بالا