• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش يك فروند هارد Western Digital My Passport Essential 500GB آكبند

ebrahim496

Registered User
لایک‌ها
31
سلام. يكدستگاه هارد Western Digital My Passport Essential 500GB آكبند دارم كه چون لازم ندارم ميخوام بفروشم. اين هارد رو همين امروز از گارانتي تحويل گرفتم. جريانش هم اينه كه بنده از بچه هاي همين فروم يك هارد Western Digital My Passport Essential 500GB دست دوم خريداري كردم منتها از همان روزي كه هارد دستم رسيد مشكل داشت بالاخره توسط يكي از دوستان هارد رو فرستادم گارانتي و چون قابل تعمير نبود يه دونه آكبندشو دادن.فقط دوستان اين نكته رو هم عرض كنم كه پلمپ جعبه باز شده چون تو شركت ميگفتن اخيرا چند تا مرجوعي داشتن كه كابل توي جعبه نبوده واسه همين. ولي بهتون اطمينان ميدم كه هارد حتي از جعبش بيرون هم نيومده.
قيمت پايه 120
دوستان زير قيمت پايه فروخته نخواهد شد
Image0022.jpgImage0023.jpgImage0024.jpgImage0025.jpg

Last edited:

ebrahim496

Registered User
لایک‌ها
31
كسي نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به اولين پيشنهاد به قيمت 140 فروخته ميشه قيمت بازار هم 155

ebrahim496

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوست من اینو هم در نظر بگیر که هارده شما درسته نو هست ولی از گارانتیش استفاده شده و اصولا هارد تا یک دفعه تعوصض میشه و دیگه گارانتیش بدرد نمیخوره مگه برای تعمیر
دوست عزيزم گارانتي سه بار تعويضه
دادا با اداپتوره؟؟؟ :rolleyes:
خير دوست گلم بدون آداپتور هس

ebrahim496

Registered User
لایک‌ها
31

danial_021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حق با شماست !
عجب وضعی پیش اومده.

mzh

Registered User
لایک‌ها
39
قیمت بازار 135 هست عزیزم
یک ترا 175
100 خریدارم
الکی هم خواهش میکنم قیمت بازار رو بالا نبرید چون با یه تلفن میشه قیمت گرفت خواستید بگید شماره فروشگاه رو هم بگم

ebrahim496

Registered User
لایک‌ها
31
قیمت بازار 135 هست عزیزم
یک ترا 175
100 خریدارم
الکی هم خواهش میکنم قیمت بازار رو بالا نبرید چون با یه تلفن میشه قیمت گرفت خواستید بگید شماره فروشگاه رو هم بگم
دوست عزيز اينطور كه معلومه شما داري الكي قيمت ميدي. بهتره يه نگاه به سايتهاي فروشنده قطعات سخت افزاري بندازي در ضمن من ديروز از بازار هم قيمت گرفتم همين قيمت بود و خيلي ها هم نميفروختن. با اين وضع آشفته دلار گرونتر هم خواهد شد.

mzh

Registered User
لایک‌ها
39
دوست عزيز اينطور كه معلومه شما داري الكي قيمت ميدي. بهتره يه نگاه به سايتهاي فروشنده قطعات سخت افزاري بندازي در ضمن من ديروز از بازار هم قيمت گرفتم همين قيمت بود و خيلي ها هم نميفروختن. با اين وضع آشفته دلار گرونتر هم خواهد شد.

گفتم که میخوای شماره تلفن بدم خدمتت؟
در هر حال ماله خودت هست و اختیارش رو داری
ولی قیمت ها اینی هست که عرض کردم
اینا ربطی به دلار نداره و وارد کننده های عمده دلارشون همون قیمته قدیمه
کسایی قیمتشون فرق میکنه که بخوان دلار آزاد بخرن که اونا هم فقط قاچاقچی ها هستن
ولی هارد قاچاق وارد نمیشه
بالا رفتنه اخیره قیمتها هم به دلیل سیل تایلند بود که تو همه دنیا قیمت ها بالا رفته بود
در هر حال خواستی بگو من خریدارمبه قیمتی که گفتم

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
گفتم که میخوای شماره تلفن بدم خدمتت؟
در هر حال ماله خودت هست و اختیارش رو داری
ولی قیمت ها اینی هست که عرض کردم
اینا ربطی به دلار نداره و وارد کننده های عمده دلارشون همون قیمته قدیمه
کسایی قیمتشون فرق میکنه که بخوان دلار آزاد بخرن که اونا هم فقط قاچاقچی ها هستن
ولی هارد قاچاق وارد نمیشه
بالا رفتنه اخیره قیمتها هم به دلیل سیل تایلند بود که تو همه دنیا قیمت ها بالا رفته بود
در هر حال خواستی بگو من خریدارمبه قیمتی که گفتم

سلام من 10 عدد هارد وسترن 1 ترا پاسپورتی که فرمودید 175 میخوام لطفا با تخفیفش برام پ خ کنید البته تخفیف هم ندادید مهم نیست. لطفا شرایط رو بفرستید تهران هستم.

kamranq

Registered User
لایک‌ها
49
دوباره منم .
کی بهتون گفت که هارد رو 3 بار تعویض می کنن {گارانتی} من که پرسیدم گفت مشخص نیست ؟ شاید دوباره شاید یک بار {رو برگه گارانتیش چیزی ننوشته ؟}
آخه من تجربه بدی از این هارد دارم 2 تا معیوب تو خونه دارم .این آخری یک هفته بعد از تموم شدن گارانتی خراب شد.

ebrahim496

Registered User
لایک‌ها
31
دوباره منم .
کی بهتون گفت که هارد رو 3 بار تعویض می کنن {گارانتی} من که پرسیدم گفت مشخص نیست ؟ شاید دوباره شاید یک بار {رو برگه گارانتیش چیزی ننوشته ؟}
آخه من تجربه بدی از این هارد دارم 2 تا معیوب تو خونه دارم .این آخری یک هفته بعد از تموم شدن گارانتی خراب شد.
سلام دوست گلم:). واقعیتش تو شرکتی که برده بودم واسه گارانتی گفتن. موفق باشید

ebrahim496

Registered User
لایک‌ها
31
هارد به دوست عزیزم با نام کاربری hd.divx فروخته شد.

westmedia

Registered User
لایک‌ها
0
دوباره منم .

سلام. هارد های خرابتان زا می فروشید؟

بالا