• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پاکت پی سی ASUS - خراب

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
درود

دوستان در ادامه فروش گوشی های خرابِ بنده :دی

یک فقره asus p525 دارم، تایوانی اصل ، فقط به درد کسی میخوره که بخوات از روش قطعه برداره ، شارژر نداره ، قلم نداره ، باتریش طول میکشه تا شارژ شه و زود هم خالی میکنه ، ال سیدیش همونطوری که تو عکس ها پیداست پر از خط و خراشیدگی های شدید هست ( اینا که میبینین کثیفی نیست ، همینطوریه ) ، اما کار میکنه هنوز ال سی دی و تاچش ! بدنه اش هم پر از خط و خش و رنگ پریدگی و اینهاست ، خلاصه الکی تبلیغ نمیکنم که ، داغونه !!!

دکمه 2 و 5 هم کار نمیکنه !

سوکت شارژش 2 بار تعمیر شده ، الان شارژ میگیره ولی ، اما برای اونهایی که میخوان قطعه بردارن ، فکر نکنم به دردشون بخوره !

کارتونش هم هست البته ، که تو عکس ها مشخصه ، البته فکر نکنم به درد کسی بخوره ، اگر خواستید تقدیم میکنم

این هم سابقه فروش من در پرشین تولز :
http://forum.persiantools.com/t216170.html

همین دیگه ...

قیمت هم خودتون 1 چی بگذارید دیگه ، داریم جا به جا میشیم ، میخوام زودتر بفروشم بره !!! فقط قیمت پرت ندید لطفا" . مرسی
هزینه ارسال هم با خودتون دوستان

این هم عکس هاش :

فایل های ضمیمه

• asus (1).jpg
    asus (1).jpg
    313 KB · نمایش ها: 77
  • asus (2).jpg
    asus (2).jpg
    173.7 KB · نمایش ها: 78
  • asus (3).jpg
    asus (3).jpg
    166.7 KB · نمایش ها: 79

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
الان یعنی صدا میره و میاد ؟ آنتن میده ؟ زنگ میزنه ؟ دوربینش سالمه ؟ شارژر خرابشو دارین ؟ تاچش کالیبره هست ؟
همه مواردی که گفتین اوکی هست !
فقط شارژرش رو ندارم !
البته موتورولا 1 شارژری داره 1کی از گوشی هاش که به این میخوره ، من خودم اونو براش گرفته بودم ، که اون هم سوخت !!! البته به خوبی شارژش میکرد !

بالا