omidomid1
Registered User
......
Last edited:
سلام با c9 pro درحدد تعویض دارید ?
Sent from my SM-C9000 using Tapatalk
تعویض ندارم دوستان فقط فروش قیمت هم عالیهبا نوكيا xl معاوضه داريد مابقيشو سر بدم؟
تشکر از شماersal shod
چقدر صبر کردم که چنین روزی رو ببینمعزیزان پی تی این گوشی مورد دار بود که توسط این آقا به نوعی غالب شد
وبه هیچ عنوان هم نخاست زیر بار بره که اشالا من میبرمش
آدرس تاپیک شکایت برای شناخت بیشتر واطلاعات بیشتر در مورد این معامله کلاشی
https://forum.persiantools.com/threads/شکایت-از-کاربر-omidomid1.879890/#post-12263705
شمااگر توی قضیه ای که میگی حق داشتی همون موقع اقدام میگردی وحقتو میگرفتیچقدر صبر کردم که چنین روزی رو ببینم
شما یه سری یه meizu mx4 pro پک چین که ۱۰۸۰ خریدی بودی رو با کلی منت بهم ۱۱۳۰ فروووختی که از نا آگاهی من در مورد پک چین و اروپا سوء استفاده کردی و کلی هم قسم و آیه آوردی که کلی دارم ضرر میدم همین قیمت دارم میفروشمش....
صفحه اشم چند تا لک سفید داشت که من بعد از یکی دو ماه ۷۸۰ فروختمش و کلی دعای خیر کردمت
والا با اون طرز برخورد شما آدم جرات نمیکرد کاری کنه که یه وقت یه چیزی ام ازمون نگیری...شمااگر توی قضیه ای که میگی حق داشتی همون موقع اقدام میگردی وحقتو میگرفتی
من هیچ وقت جنس مورد دارنفروختم و نخواهم فروخت
یاعلی
فقط پولی که شما میخوری خوردن داره .والا با اون طرز برخورد شما آدم جرات نمیکرد کاری کنه که یه وقت یه چیزی ام ازمون نگیری...
من مهد کودکی همون موقعه گفتم که اینجور پولا خوردن نداره،ولی شما گفتی حوصله جر و بحث نداری و منم کلا بیخیال شدم