منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

فروش پرینتر سه بعدی با قابلیت ترکیب رنگ

PixelOne

کاربر تازه وارد
امتیاز - 0%
0   0   0
لایک‌ها
8
سلام دوستان
من یک دستگاه پرینتر سه بعدی خریدم که بعد از مونتاژ و راه اندازی میبینم وقت کافی ندارم برای اینکه باهاش کار کنم و محصول باهاش تولید کنم؛ پرینتر کاملا نو هستش و توی منزل ازش استفاده شده و در حد شاید یک تا دو ساعت روشن بوده، یک حلقه فیلامنت براش خریداری کردم که نهایتا 1 متر از اون استفاده شده برای کایلیبره کردن پرینتر و تنظیمات و راه اندازی اولیه و حالا قصد فروش پرینترم رو دارم.

این لینکی هست که من پرینتر رو ازش خریداری کردم و پروسه وارداتش رو هم یک شرکت برام انجام داد و بهم تهران تحویلش دادن :
https://www.amazon.com/Geeetech-Ros...41366&sr=8-1-spons&keywords=rostock+301&psc=1

پرینتر یک نازل داره و سه اکسترودر که میتونن همزمان سه تا فیلامنت رو وارد نازل کنن و رنگ دلخواهتون رو ازش خروجی بگیرید.

اگر دوستی خریدار هستش، بفرمایید که بیشتر صحبت کنیم.

با توجه به اینکه من تازه وارد هستم توی فروم؛ برای فروش و تحویل هم میتونیم حضوری انجامش بدیم که نگرانی ای وجود نداشته باشه. البته با توجه به سازه ی پرینتر، حتما باید با دقت و ظرافت حمل انجام بشه پس لازمه یا من برم پیش خریدار، یا خریدار بیاد پیش من.
من تهران هستم و محدوده دانشگاه علم و صنعت.

PixelOne

کاربر تازه وارد
امتیاز - 0%
0   0   0
لایک‌ها
8

من حدود 2 ماه پیش خریدم پرینتر رو؛ با حمل و .... تمام شده ش برای خودم بیش از 6 و نیم میلیون تومان افتاد، 150 هم فیلامنت خرید کردم؛ اما با وضعیت اضطراری ای که برام بوجود اومده؛ قیمت پیشنهادی اگر منطقی باشه، کنار میام...

PixelOne

کاربر تازه وارد
امتیاز - 0%
0   0   0
لایک‌ها
8
موجود هستش هنوز

PixelOne

کاربر تازه وارد
امتیاز - 0%
0   0   0
لایک‌ها