peyman_gh_asl
Registered User
به نام خدا
با سلام به دوستان گل پی تی
خب با توجه اسم تاپیک بنده یک عدد پرینتر ip7240 موجود دارم
این پیرینتر به یک مشکل جزئی بر خورده که هرکسی توان درست کردنشو داره انجام بده
هد یک مقداری گرفتگی داره که با یک هد کلین قوی مشکلش حل میشه (من تست نکردم شنیدم خوردنده پلاستیکه ترسیدم بخرم بدتر بشه )
بعد کارت ریج ها مشکل هوا گیری دارن و جوهر رو خوب به هد نمیرسونه پس کارت ریج ها هم باید تعویض بشن
کارت ریج ها کارت ریج اصلی بوده و بنده چیپ هارو تعویض کردم با چیپ auto reset که مشکلی نداره و میتونید شارژ کنید (اگر بتونید مشکل هوا گیری رو حل کنید )
CD دستگاه رو گم کردم ولی خوش بختانه من روی pc کپی دارم و رایت میکنم تحویل خریدا میشه
از لحاظ حمل بار هم مشکلی ندارم چون جعبه دستگاه هست و راحت میشه با تیپاکس پست و ترمینال ارسال کرد
هزینه ارسال به عهده خریدار هست
تعویض هم با هیچ دستگاهی ندارم
قیمت هم بنده با توجه به مشکل جزئی پیشنهادی
اینم عکس دستگاه و نمونه پرینت در این وضعیت
با سلام به دوستان گل پی تی
خب با توجه اسم تاپیک بنده یک عدد پرینتر ip7240 موجود دارم
این پیرینتر به یک مشکل جزئی بر خورده که هرکسی توان درست کردنشو داره انجام بده
هد یک مقداری گرفتگی داره که با یک هد کلین قوی مشکلش حل میشه (من تست نکردم شنیدم خوردنده پلاستیکه ترسیدم بخرم بدتر بشه )
بعد کارت ریج ها مشکل هوا گیری دارن و جوهر رو خوب به هد نمیرسونه پس کارت ریج ها هم باید تعویض بشن
کارت ریج ها کارت ریج اصلی بوده و بنده چیپ هارو تعویض کردم با چیپ auto reset که مشکلی نداره و میتونید شارژ کنید (اگر بتونید مشکل هوا گیری رو حل کنید )
CD دستگاه رو گم کردم ولی خوش بختانه من روی pc کپی دارم و رایت میکنم تحویل خریدا میشه
از لحاظ حمل بار هم مشکلی ندارم چون جعبه دستگاه هست و راحت میشه با تیپاکس پست و ترمینال ارسال کرد
هزینه ارسال به عهده خریدار هست
تعویض هم با هیچ دستگاهی ندارم
قیمت هم بنده با توجه به مشکل جزئی پیشنهادی
اینم عکس دستگاه و نمونه پرینت در این وضعیت
Last edited: