سلام
پوسته تفریحی زیر که برای سیستم وردپرس است به فروش میرسد.
سئو فوق العاده ای داره (سایتی که باهاش بالا آورده بودم تو روز سوم ورودی گوگل داشت) و در gtmetrix هم گرید B میگیره که اگه کمی روش کار کنید به راحتی به A میرسه.
سرعت لودش هم برعکس اکثر پوسته های تفریحی این روزها فوق العادس و تضمینش میکنم.
مکان های تبلیغاتی در هدر, سایدبار, پایین مطالب و تبلیغات متنی دارد.
در هدر لوگو هم دارد که در تصاویر زیر حذف شده اند.
من خودم هم روی قالب خیلی زحمت کشیدم و تغییراتی توش ایجاد کردم و دو نسخه اصلی و ادیت شده را تحویل خریدار خواهم داد.
عکس های شاخص به صورت درست و زیبا نمایش داده میشوند (اگر دقت کرده باشید برخی پوسته ها تصویر شاخص را به صورت کشیده یا بزرگ نمایش میدهند و غیرحرفه ای به نظر میرسد که من این مشکل را در این پوسته برطرف کردم).
افزونه های مورد نیاز هم همراه آن تحویل داده میشود.
برای نصب و راه اندازی, راهنمایی کامل خواهد شد و در صورتی که بلد نباشید خودم براتون انجامش میدم.
قیمت25 هزار تومان > 19 هزار تومان
(پوسته ریپ نمیباشد و نسخه اصلی است, ضمن اینکه این پوسته در کمتر سایتی مشاهده شده و تقریبا تک است.)
پوسته تفریحی زیر که برای سیستم وردپرس است به فروش میرسد.
سئو فوق العاده ای داره (سایتی که باهاش بالا آورده بودم تو روز سوم ورودی گوگل داشت) و در gtmetrix هم گرید B میگیره که اگه کمی روش کار کنید به راحتی به A میرسه.
سرعت لودش هم برعکس اکثر پوسته های تفریحی این روزها فوق العادس و تضمینش میکنم.
مکان های تبلیغاتی در هدر, سایدبار, پایین مطالب و تبلیغات متنی دارد.
در هدر لوگو هم دارد که در تصاویر زیر حذف شده اند.
من خودم هم روی قالب خیلی زحمت کشیدم و تغییراتی توش ایجاد کردم و دو نسخه اصلی و ادیت شده را تحویل خریدار خواهم داد.
عکس های شاخص به صورت درست و زیبا نمایش داده میشوند (اگر دقت کرده باشید برخی پوسته ها تصویر شاخص را به صورت کشیده یا بزرگ نمایش میدهند و غیرحرفه ای به نظر میرسد که من این مشکل را در این پوسته برطرف کردم).
افزونه های مورد نیاز هم همراه آن تحویل داده میشود.
برای نصب و راه اندازی, راهنمایی کامل خواهد شد و در صورتی که بلد نباشید خودم براتون انجامش میدم.
قیمت
(پوسته ریپ نمیباشد و نسخه اصلی است, ضمن اینکه این پوسته در کمتر سایتی مشاهده شده و تقریبا تک است.)
فایل های ضمیمه
Last edited: