• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پکیج استودیویی حرفه ای

_Roozbeh_

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان بدلیل ادامه ندادن به فعالیت موزیک بخاطر مشغله کاری و مسائل شخصی قصد فروش لوازمم رو دارم تمام لوازم داخل اتاقم بودن و تمام مدت درون جعبه و کاور نگه داری شدن و کاملاً تمیز و در حد آکبند هستن و چون درون اتاق شخصی خودم بوده استفاده تجاری از اونها نشده و فقط فعالیت شخصی خودم بوده که مجموعاً 5 6 آهنگ باهاشون ضبط و تولید شده... ÷س از نظر سلامت و تمیزی لوازم رو تضمین میکنم که حتی کوچکترین لکه هم ندارند... وسایل به این صورت هست... کارت صدا Pro24DSP میکروفن AT2050 میکسر MG82Fx ومتعلقات کارت صدا و میکروفن شامل کارت فایر وایر اداپتک که مخصوص کارت صدا هست , پایه میکروفن , کابل میکروفن و پاپ شیلد... قیمت نو تمامی لوازم مجموعاً 4 میلیون و 100 هزار تومان هست که من 1 میلیون زیر قیمت نو لوازم رو تقدیم میکنم یعنی 3100 هزار تومان دوستان مطلقاً 1 ریال زیر این قیمت واسم مقدور نیست پس لطفاً به تاپپیک و بنده احترام بزارید و پیشنهاد پایینتر ندین... چون تمامی لوازم مانند آکبندشون هستن... فروش هم اولویت به صورت یکجا هست و تا نهایت امکان به صورت تکی مد نظرم نیست که لوازم رو بفروشم... پس دوستانی که دنبال یک پکیج کامل و با کیفیت هستند بدون بزرگنمایی این پکیج براشون بسیار مناسب هست...

IMG_1070.JPG IMG_1071.JPG IMG_1072.JPG

_Roozbeh_

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان به دلیل عجله و نیاز مالی با خریدار واقعی راه میام... به مدت محدود تا اول شهریور

imanmn

Registered User
لایک‌ها
13
داداش من خریدارم ب شرط تست قیمت اخرو برام پ خ کن

بالا