• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پیل اپل نسل دوم apple peel 520ii

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
فروخته شد به کاربر jiiin به قیمت 150 هزار تومان

سلام
اول از همه
پیل یعنی
داشتن امکاناتی مثل تماس ، جی پی ار اس ، باتری اضافه و ....... روی ایپاد تاچ نسل چهارم
خب ؟
مشخصات:

Apple Peel 520 II BLACK
دارای بلوتوث ، دارای رادیو اف ام ،یک باتری برای شارژ دستگاه و همینطور تماس در درون قاب ، بلندگوی استریو ، ویبره قوی، اینترنت با قابلیت edge ،اس ام اس ،تماس تلفنی ، قابلیت ساپورت تمامی سیمکارت های جهان ، شباهت به آیفون 4

وب سایت فروش پیل Yosion Apple Peel 520 turns your iPod Touch into an iPhone! - Peel520.net

تاریخ 15/01/1391 از بیرون از فروم خریداری کردم با قیمت خرید واقعی 192000 تومان (با هزینه پستی)

قیمت فروش 160هزار تومان برای مدت محدود ! رجوع کنید به پست آخر قیمت کف بازار هم الان تا بیاد درب منزل 192000 تومانه .

برای استعلام قیمت روز از این فروشنده (محروم از فعالیت تجاری!) در پرشین تولز می توانید قیمت بگیرید . قیمت قبلی بنده از ایشون 210 هزار تومان!!!

این پیل و فروش لپ تاپ قدیمی تاچ اسکرین فوجیتسو (Intel Pentium III) رو دارم میفروشم برم 3gs بخرم

دستگاه نو ، سالم و فقط 3 بار تست شده . بعد ارسال تست نداره اما اگه خراب باشه پس میگیرم تمام پول جنسو هم پس میدم .(یعنی جنس تضمینه ) اول واریز بعدا ارسال .

عکس ها دقیقا همینه (تکرار میکنم مال بنده نو هست ) و سایر بحث ها و مشکلات هم قبلا اینجا شده (خریداران حتما بخونن)
اینهم یه سری عکس از مال من
tarikhe kharid.JPG
power on.JPG
peel front.JPG
peel + ipod.JPG
اینم لینک کل عکس ها

البته مطابق همیشه هر گونه سوال ، نظر و شبهه ای رو پاسخ خواهم داد

و طبق معمول اسپم ، هرگونه سوال غیرمرتبط ، حال و احوال و خلاصه هرگونه پستی ( به جز پست های خلاف مقررات سایت ) بلامانع و برای ما آپ محسوب میشه (قبلا تشکر هم میکنم)

برو بالا دیگه

Last edited:

aria_1200

Registered User
لایک‌ها
43
سلام
اگه به Ipod touch 4g می خوره من همین الان خریدارم.

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
دوستان در جریان باشن این نمونه پیل نیازبه ریجستر داره
کارخونه سازنده هم فقط برا یه دستگاه و در مواقع اضطراری 2دستگاه ریجسترکد ثبت میکنه
پس فعلا یدونش برا فعال شدن روی آیپاد ایشون سوخته مونده یدونه دیگه-حتما به شرط اینکه ریجستر بشه رو آیپادتون بخرید
دستگاه خوبیه -باتریشم خوب نگه میداره و باتریه خوده آیپاد هم شارژ میکنه - من داشتم و راضی بودم - فقط یکم ضخیم و بزرگش میکنه که دیگه باید باهاش ساخت

از استارتر محترم عذر میخوام

Altair

Registered User
لایک‌ها
42
یه سوال واسه من پیش اومده...
آیپاد که خودش اسپیکر بالای LCD نداره، اسپیکر مخصوص صحبت کردن مثل تمام گوشی ها...
این پیل اسپیکر واسه صحبت کردن به طور جداگانه داره یا باید با هندزفری یا اسپیکر پایین استفاد کرد؟!

aria_1200

Registered User
لایک‌ها
43
دوستان در جریان باشن این نمونه پیل نیازبه ریجستر داره
کارخونه سازنده هم فقط برا یه دستگاه و در مواقع اضطراری 2دستگاه ریجسترکد ثبت میکنه
پس فعلا یدونش برا فعال شدن روی آیپاد ایشون سوخته مونده یدونه دیگه-حتما به شرط اینکه ریجستر بشه رو آیپادتون بخرید
دستگاه خوبیه -باتریشم خوب نگه میداره و باتریه خوده آیپاد هم شارژ میکنه - من داشتم و راضی بودم - فقط یکم ضخیم و بزرگش میکنه که دیگه باید باهاش ساخت

از استارتر محترم عذر میخوام

دوست عزیز این رجیستر که شما میگید رو من سایتش رو زیرو رو کردم چیزی در این باره نگفته بود..

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55

دوست عزیز این رجیستر که شما میگید رو من سایتش رو زیرو رو کردم چیزی در این باره نگفته بود..

وقتی پیل رو برای اولین بار به آیپاد وصل میکنید (قبلش از سیدیا باید برنامشو نصب کنید) از طریق وای فای دستگاه ریجستر میشه
شماره آی می روی پیل رو داخل نرم افزارش میزنید و دکمه رجیستر رو میزنید / تا وقتی ریستور نکنید دستگاه اکتیوه - به سریال نامبر آیپاد حساسه-روی یه دستگاه دیگه اکتیو نمیشه
فقط 2تا دستگاه
سایت رسمیش هم اینه / ƻ

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
قيمت هم خوبه
خوب بفروشي
اپ

دست داداش گل ما هم درد نکنه .فدای تو . ایشالا بیام واست تاپیک اپ کنم ;)

سلام
اگه به Ipod touch 4g می خوره من همین الان خریدارم.

سلام بله به ایپاد تاچ هم میخوره . تو عکس ایپاد جوجوی بنده تاچ 32 نسل چهاره

وقتی پیل رو برای اولین بار به آیپاد وصل میکنید (قبلش از سیدیا باید برنامشو نصب کنید) از طریق وای فای دستگاه ریجستر میشه
شماره آی می روی پیل رو داخل نرم افزارش میزنید و دکمه رجیستر رو میزنید / تا وقتی ریستور نکنید دستگاه اکتیوه - به سریال نامبر آیپاد حساسه-روی یه دستگاه دیگه اکتیو نمیشه
فقط 2تا دستگاه
سایت رسمیش هم اینه / ƻ

ایشون درست میگه کاملا . خدا پدر و مادرتم بیامرزه میای شفاف سازی میکنی. معامله باید اکتیو و شفاف باشه فردا یکی دیگه میاد این تاپیکو میخونه لااقل تجربه دیگرانو داشته باشه
بنده طبق همین حرف ایشون بود که کد دستگاه رو تو عکس ها توی اون فایل فشرده هه نشون دادم
طبق این لینک که سایت اصلی این دستگاهه
[url]http://www.peel520.net/news/new-software-update-imei-registration-no-longer-required/

دیگه رجیستر نمیخواد . البته اگه شما برنامه دیگه بریزی میخواد . بنده خودم اینا رو با سعی و خطا و فروم چینی و انگلیسی فهمیدم . پدر صاحب بچه ام در اومد ( خدا فروشنده ای رو که فقط بلده بازاری جنس بفروشه و بزنه در بره لعنت کنه )
خلاصه تو عکس هست که دستگاه روشن شده power on در هیچ صورتی ، در هیچ هیچ صورتی اگه پیل کار نکنه این سیز یه معنی روشن نمیشه . (اونایی که داشتن میدونن )
این رجیستر الان با خود دستگاهه . یعنی دیگه اینا رد شده . لینکم به سایت مرجعه معتبره

یه سوال واسه من پیش اومده...
آیپاد که خودش اسپیکر بالای LCD نداره، اسپیکر مخصوص صحبت کردن مثل تمام گوشی ها...
این پیل اسپیکر واسه صحبت کردن به طور جداگانه داره یا باید با هندزفری یا اسپیکر پایین استفاد کرد؟!

نه کلا همونطور که میدونی میکروفن ایپاد کنار دوربینه اگه قرار بود از خودش استفاده کنه باید دستگاهو سرو ته بگیری . اون عزیزانی که میرن جی میت GMATE میخرن حتما این نکته رو مد نظر داشته باشن یا هندز فری باید بگیرن یا بلوتوٍث . بنده هم فقط رو واقعیات اینو میگم و تست نکردم جی میتو

این پیل های اپل هم خودشون میکروفن و اسپیکر دارن . در حقیقت اینا اومدن همون تکنولوژی که تو DOCK های پخش اپل استفاده میشه رو با گوشی ترکیب کردن . چین ان دیگه :D

فروخته شد به بنده.

تمامی عیب و مزیت دستگاهو واسشون تلفنی توضیح دادم . فعلا توافق کردیم . ایشالا مال ایشون بشه مبارکشونم باشه . همینجا هم اعلام میکنم بعد فروش هر سوالی هر مشکلی هر گیری چیزی داره باهاش هستم تا تهش . پایان فروش باید شروع یه رفاقت باشه . ( دارم کم کم فکر میکنم اینو تو امضام بزنم :p ) راستی دوستان در این زمینه ها هرکی هر سوالی مشکلی پیشنهادی تستی داشت من پایه ام . (به جز ساعات کاری که شرکتم در بقیه موارد مخلص همه بچه های با معرفت و صادق تو پی تی هستم )

Last edited:

aria_1200

Registered User
لایک‌ها
43
از خرید انصراف دادم و ایشون همه ی پول رو بهم برگردوندند... دلیل انصرافم هم این بود که ایشون گفتن در بعضی موارد مخصوصا ios 5.0.1 ممکنه sms مورد داشته باشه، منم چون sms برام مهمه انصراف دادم.

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
از خرید انصراف دادم و ایشون همه ی پول رو بهم برگردوندند... دلیل انصرافم هم این بود که ایشون گفتن در بعضی موارد مخصوصا ios 5.0.1 ممکنه sms مورد داشته باشه، منم چون sms برام مهمه انصراف دادم.

ایشالا همیشه موفق باشی آریا جان

دوستان خریدار برای فروش همچنان در خدمتتون هستم . یه دستی برسونین اینو بدم بره . دو قدم تا تری جی اس مونده :D
فعلا که زیاد عجله ای نیست اما احتمال زیاد زیر قیمت پایه هم بدم بره . این تری جی اسه باز خداروشکر از دست ما نمیپره حالا حالا ها . (دست یکی از دوستانه و فعلا فقط صحبت فروشش با منه) . راستی پیل تو جعبشه . نو بودنش همچنان پابرجاس .

Last edited:

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
ایشالا همیشه موفق باشی آریا جان

دوستان خریدار برای فروش همچنان در خدمتتون هستم . یه دستی برسونین اینو بدم بره . دو قدم تا تری جی اس مونده :D
فعلا که زیاد عجله ای نیست اما احتمال زیاد زیر قیمت پایه هم بدم بره . این تری جی اسه باز خداروشکر از دست ما نمیپره حالا حالا ها . (دست یکی از دوستانه و فعلا فقط صحبت فروشش با منه) . راستی پیل تو جعبشه . نو بودنش همچنان پابرجاس .

دادا پولتو خراب نکن...
3جی اس دیگه فایده نداره
یا 4/4اس بگیر یا برو سراغ اندروید
اندرود الان خیلی پیشرفت کرده و اگر تعصبی نباشی از آی او اس زده جلو ...
آی او اس سیستم خیلی بسته و محدودی هست ولی اندروید دستت بازه هر بلایی خواستی سرش بیاری
شاید 3جی اسه رو مفت بتونی بخری که خیلی خوبه ولی مطمئن باش زودی دلتو میزنه / الان گوشی با سی پی یو زیر 1 و رم زیر 512 اصلا قابل تحمل نیست و کارایی نداره
باتریشم راضی کننده نیست/رزولوشنشم پاینه / آیپاد4جی شرف داره به 3جی اس
من وقتی پیلم رو فروختم نرم افزار بلواور رو خریدم و از طریق بلوتوث از گوشیم اینترنت میدادم به آیپادم و کارای اینترنتیم رو انجام میدادم
اس و زنگ هم با گوشیم میزدم
هیچ کمبودی رو هم احساس نمیکردم...

انشالا بتونی خوب بفروشیش و یه آیفون 5 که تا چند ماه دیگه میاد بگیری
راستی داخل ایفون دات آی آر هم تاپیک بزن-اونجا راحت تر میتونی بفروشیش
...

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
دادا پولتو خراب نکن...
3جی اس دیگه فایده نداره
یا 4/4اس بگیر یا برو سراغ اندروید
اندرود الان خیلی پیشرفت کرده و اگر تعصبی نباشی از آی او اس زده جلو ...
آی او اس سیستم خیلی بسته و محدودی هست ولی اندروید دستت بازه هر بلایی خواستی سرش بیاری
شاید 3جی اسه رو مفت بتونی بخری که خیلی خوبه ولی مطمئن باش زودی دلتو میزنه / الان گوشی با سی پی یو زیر 1 و رم زیر 512 اصلا قابل تحمل نیست و کارایی نداره
باتریشم راضی کننده نیست/رزولوشنشم پاینه / آیپاد4جی شرف داره به 3جی اس
من وقتی پیلم رو فروختم نرم افزار بلواور رو خریدم و از طریق بلوتوث از گوشیم اینترنت میدادم به آیپادم و کارای اینترنتیم رو انجام میدادم
اس و زنگ هم با گوشیم میزدم
هیچ کمبودی رو هم احساس نمیکردم...

انشالا بتونی خوب بفروشیش و یه آیفون 5 که تا چند ماه دیگه میاد بگیری
راستی داخل ایفون دات آی آر هم تاپیک بزن-اونجا راحت تر میتونی بفروشیش
...

مرسی اما چون این تری جی اس خیلی خوش قیمته .بعدشم بنده عمرا تاچ 4 امو نمیفروشم . اینم میدونم رتینا نیس کنده مشکل داره و ........... و از همه مهمتر همونطوری که شما گفتی ای او اس محدوده و اندروید بهتره . اما با همه اینا قبول کن کیفیت ساخت اینا یه چیزیه مثل اون وقتا که میگفتن فلان جنس جاپونیه !!!!!!!!!!!! کلا هرکی اپل داشته میدونه چی میگم . اونو فقط و فقط واسه گوشی بودنش میخوام اینم گرفتم که گوشی کنم اما دیدم این هرچیم باشه باز با ایفون نمیرسه .
اون فروم تا اونجا که یادمه میگه باید 30 تا پست بزاری و این حرفا . منم اهل اسپم نبودم . فعلا هم گفتم چون اول و آخرش اون ایفونه مال منه عجله ای نیس.

برو بالااااااا

Last edited:

Minus

Registered User
لایک‌ها
0
یه آپ واسه دوست خوبمون :p

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
دو عیب بنده برای این دستگاه در نظر دارم به همراه چهار مزیت . عیب اول اینکه در این دستگاه مشکلات در زمینه اس ام اس وجود داره و این مشکل هم نرم افزاریه و مربوط به خود شرکته . واسه همین بنده کار کرد اس ام اس این دستگاه رو تضمین نمیکنم ممکنه بگیره ممکنه نگیره . ( در عکس ضمیمه مشخصه که اس ام اس برای بنده میومده اما متنش رو نشون نمیداده .) مشکل دوم که audio Jack issue معروفه به این دلیله که این دستگاه از عملکرد یک dock بهره میگیره . باز هم به علت نرم افزاری این دستگاه صدای خروجی رو فقط و فقط در مورد هدفون خیلی بالا میبره که فعلا کسی نتونسته فایل plst مربوطه رو پیدا و ویرایش کنه . (راه حلی که بنده در سایت ifans برای این مشکل ارائه دادم و جواب داده اینه که جک هدفون نباید تا اخر توی محل مربوطه بره . با این روش تا 85 درصد صدای اصلی رو خواهید شنید) به جز این دو مورد بنده این پیل در مزایای زیر نسبت به نسل قبل و موارد مشابهش مثل Gmate برتری داره . مزیت اول زنگ زدن و زنگ خوردنه . کلا اگه این پیل power on بشه کار میکنه و صدای ورودی و خروجی در این پیل به طور قابل ملاحظه ای بهبود یافته . ویبره هم داره .برخلاف gmate نیاز به هندزفری یا برعکس صحبت کردن با ایپاد !!! رو نداره . مزیت دوم GPRS که بنده با ایرانسل راحت و با سرعت خوبی وصل بودم (پیل نسل دوم از edge پشتیبانی میکنه ) و مزیت آخر که برتری کامل نسبت به نسل اول و gmate که با بلوتوث روشن باطری دستگاه رو میکشه اینه که این پیل در کنار کار خودش میتونه باطری ایپاد رو هم شارژ کنه . یک باطری 1600 میلی ! در اخر هم ظاهر فانتزی این دستگاه که به صورت یک قاب همراه ایپاده و نه بر خلاف نسل اول مثل گوشکوب میمونه نه مثل Gmate دو تا وسیله باید همزمان حمل بشه . این تمام چیزی بود که میتونستم به یک خریدار صادقانه مشاوره بدم . در مورد قیمت این دستگاه چون وارداتیه برا اساس دلار تعیین میشه و با یک سرچ راحت میتونین ببینین هرجا اینو پیدا کردین یا دست دومه یا از خریدای قبله که به قیمت قبلی میدن . قیمت این دستگاه تو بازار بین 200-210 هزار تومانه ( 29 فروردین نود و یک ) بنده اینو به قیمت 192 هزار تومان در تاریخ (14 فروردین نود و یک) خریداری کردم . برای مدت محدود این پیل رو که الان نو محسوب میشه و ازش استفاده ای هم نمیکنم به قیمت 160 هزار تومان بدون چونه میفروشم . در صورت عدم فروش استفاده میکنم و اگه روزی بعدش خواستم بفروشم به قیمت دسته دو خواهم فروخت . خریداراش با شماره 09113006961 اطلاع بدن یا با ایمیل [email protected] در ارتباط باشن ( ممکنه نرسم پیام خصوصی رو چک کنم ) . یا حق . شاد باشید

بالا