• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش چند تا گوشی کارکرده و ارزون ( S5300 + C1-01 + 1100 )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamed2G

Registered User
لایک‌ها
2,275
سلام
تعداد3 عدد گوشی به شرح زیر برای فروش ارائه میشه

Samsung GT-S5300
- گوشی قبلا به مدت 20 دقیقه داخل آب افتاده بود که کلا خراب شده ، دست تعمیر کار رفته و درست شده در حال حاضر به مانند روز اولش کار می کنه
- باتریش کمتر از 8 ساعت خالی میشه ( بعد افتادن داخل آب اینطوری شده )
- قسمت انتهایی فیش شارژر ترک برداشته بود که با لنت بسته شده و در عکس کاملا مشخصه
- وضعیت ظاهری همانطور که مشخصه دارای خط و خش در تمامی قسمت ها و زدگی دور قاب + رنگ براق دور قاب هم رفته
- صفحه نمایش فقط چند تا خط و خش ریز داره و میشه گفت وضعیتش خوبه قسمت ناچیزی در بالاو سمت راست آثار نفوذ آب باقی مونده
- کارتن + شارژر + ضد خش از متعلقات همراهشه
دوستان گوشی رو خودم 3 سال پیش از دیجی کالا گرفتم ( 210تومن ) برای تعمیر 30 تومن هزینه شده
قیمت فروش 40 تومن.
-------------------------------

Nokia C1-01
-از متعلقات کارتن + شارژر + کابل یو اس بی موجوده
- خود گوشی کاملا سالمه و باتریش عملکرد مطلوبی داره ، خط و خش و رنگ رفتگی کاملا مشهوده ، قسمت پشتی گوشی درست چفت نمیشه و شله ، شکستگی از داخل داره که توی عکس مشخصه ، سیم شارژرش از وسط قطع شده بود که وصل شده و دورش لنت کشیده شده
قیمت فروش همراه با 1100 : 34 تومن

فروخته شد.

-------------------------------
Nokia 1100
- هیچی نداره ، وضعیت خراب
آخرین بار فکر کنم 1 سال پیش بود در حال کار خاموش شد و بعد فقط صفحش روشن میشد و هیچی کار نمی کرد و هیچی نمایان نبود
.
فروخته شد.

Last edited:

saeedboy68

Registered User
لایک‌ها
254
دوست عزیز مورد یک کمتر راه داره ؟اخرین قیمت؟ تو یک استانیم هزینه پستیش هم بالا نمیشه و خودم میدم.

vpsserverx

Registered User
لایک‌ها
177
سلام دوتا نوکیا را با هزینه ارسال سفارشی آخرش چند می دین ؟ و اینکه مشکل باتری سامسونگ با تعویض باتری حل میشه یا خیر ؟ اگر حل میشه هر سه را با هم چند حساب می کنید ؟

Hamed2G

Registered User
لایک‌ها
2,275
سلام دوتا نوکیا را با هزینه ارسال سفارشی آخرش چند می دین ؟ و اینکه مشکل باتری سامسونگ با تعویض باتری حل میشه یا خیر ؟ اگر حل میشه هر سه را با هم چند حساب می کنید ؟
سلام 41 تومن تقدیم میکنم .
نمیدونم حل میشه یا نه.
کمتر از قیمت های درج شده اصلا حوصله رفتن به پست و ... رو ندارم شرایط گوشی هارو مو به مو توضیح دادم که خریدار کاملا به اون چیزی که میخره اشراف داشته باشه

Sent from my GT-I8200 using Tapatalk

Hamed2G

Registered User
لایک‌ها
2,275
برای هر سه تا با هم ۴۱ تومن ؟
برای دو گوشی نوکیا ;)
نمیدونم چرا همه تو محاسبات اشتباه میکنن اونم همیشه قیمت رو کمتر حساب میکنن یعنی تا حالا نشده مثلا بگن گوشی 1100 تکی 41 تومن:general208:
..............
پ.ن : فکر میکنم داخل کمد بهترین جا برای این گوشی ها باشه مگر بنده لنگ 30 یا 15 تومنم که توی پیغام خصوصی برا هر سه پیغام میدین:general206:

vpsserverx

Registered User
لایک‌ها
177
دوست عزیز من دوتا نوکیا را می خوام ! البته اگر راضی باشید با هزینه ارسال به قیمت 35 تومن ! لطفا بهم پ خ بدین !
تا یکشنبه که تعطیله لطفا اگر مایل بودین به غیر از الان دوباره شنبه شب بهم اطلاع بدین که مبلغ را واریز کنم و شما هم زحمت ارسالش را بکشید .

Hamed2G

Registered User
لایک‌ها
2,275
سامسونگ موجوده
دو گوشی نوکیا فروخته شد.

Hamed2G

Registered User
لایک‌ها
2,275
همگی فروخته شدند.

وضعیت