• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش چند خط رند || همراه اول اعتباری || خط تهران

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
شماره ها از این قراره :

53211584433840374523.jpg

24682430399722905191.jpg

قیمت شماره های لیست اول 90
و قیمت شماره های لیست دوم 105 تومن هستش

خط ها خشک هست که براتون پست می شه و توی دفتر خدماتی شهرتون خودتون می رید و بدون هیچ هزینه ای سند می زنید برای خودتون و فعالشون می کنید :)

Last edited:

narij

Registered User
لایک‌ها
3

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
سلام دوست من ازینا رندتر نداری نه؟اگه داشتی یه ندا به من بده داداش حتما میخوام ممنون بابت اطلاع رسانیت تو پیغام خصوصی

نه همیناست عزیز

اینا که خیلی توپه !

گویایی نوشتاری شنوایی رنده رنده !!!

VAHDATS

Registered User
لایک‌ها
2
سلام عزیز خسته نباشی
شماره ۰۹۱۹۰۹۱۸۰۹۹ رو میخام شرایط رو برام پ خ کن

aghil55

Registered User
لایک‌ها
14
خط ها خشک هست که براتون پست می شه و توی دفتر خدماتی شهرتون خودتون می رید و بدون هیچ هزینه ای سند می زنید برای خودتون و فعالشون می کنید :)

داداش همراه اول مثل ایرانسل نیست که هر شهری که دلشون بخواد بتونن به اسم خودشون ثبت نام کنند..
رنج 09190919 و09190918 مال رنج تهرانه و فقط تو خود استان تهران میشه فعال و بنامشون زد..

اون موقع که این رنجا تو سایت... آزاد بود من میخواستم بگیرم ولی وقتی زنگ زدم پشتیبانی گفت نمیشه..تنها راش اینه که یکی از تهران به اسم خودت فعالش کنه بعد برات پستش کنه..

l-lO3EIN

Registered User
لایک‌ها
285
داداش همراه اول مثل ایرانسل نیست که هر شهری که دلشون بخواد بتونن به اسم خودشون ثبت نام کنند..
رنج 09190919 و09190918 مال رنج تهرانه و فقط تو خود استان تهران میشه فعال و بنامشون زد..

اون موقع که این رنجا تو سایت... آزاد بود من میخواستم بگیرم ولی وقتی زنگ زدم پشتیبانی گفت نمیشه..تنها راش اینه که یکی از تهران به اسم خودت فعالش کنه بعد برات پستش کنه..

امکان فعال سازی و ثبت سند تو همه جا هست دوست عزیز ........... تو اراک که این کارو میکنن ....یــــــــــــــــــا علـــــــــی

...karevan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوست عزیز
سیم کارت همراه اول مربوط به هرشهری که باشه همونجا فقط سند زده میشه .البته اراک رو نمیدونم

Robert De Niro

Registered User
لایک‌ها
43
دوست عزیز
سیم کارت همراه اول مربوط به هرشهری که باشه همونجا فقط سند زده میشه .البته اراک رو نمیدونم

کاملا درست میگن ایشون شما نمیتونی مثلا خط تهران رو اصفهان سند بزنید

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
سند زدن خط های اعتباری در همه جای انجام می شه دوستان عزیز !

aghil55

Registered User
لایک‌ها
14
سند زدن خط های اعتباری در همه جای انجام می شه دوستان عزیز !

در تمام شهرهایی که مال همون استان هستند درسته...ولی نمیشه خط اعتباری همراه اولی رو که مال یه استان دیگست..تو شهر یه استان دیگه فعال یا به نام زد..

زنگ بزنید پشتیبانی عرض میکنن خدمدتون..

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
در تمام شهرهایی که مال همون استان هستند درسته...ولی نمیشه خط اعتباری همراه اولی رو که مال یه استان دیگست..تو شهر یه استان دیگه فعال یا به نام زد..

زنگ بزنید پشتیبانی عرض میکنن خدمدتون..

سر چقدر شرط می بندی ؟

من می رم یه خط معمولی ( خط تهران ) اعتباری از بازار می خرم تو همین همدان سندش رو به اسم خودم می زنم !

سر 200 تومن هم باهات شرط می بندم !

خوبه ؟

kamranq

Registered User
لایک‌ها
49
ولی دوستان تو هر شهری سند میزدن .الان حدود یک ساله که هر سیم کارتی رو تو همون استان سند می زنن. و برای سند زدن اگه دفتر مخابراتی آشنا نداشته با شی باید صاحب سند باشه تا سند بزنن.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
ولی دوستان تو هر شهری سند میزدن .الان حدود یک ساله که هر سیم کارتی رو تو همون استان سند می زنن. و برای سند زدن اگه دفتر مخابراتی آشنا نداشته با شی باید صاحب سند باشه تا سند بزنن.

البته این خط ها خشک هست و صاحب سندی نیاز نیست که بیاد و خودتون می رید سند رو می زنه به اسمتون !

ای خدا !!!!!

l-lO3EIN

Registered User
لایک‌ها
285
دوستان این موضوع رو زیاد کش ندن خط اعتباری تو هر شهری ثبت نام میشه ... با اینکارا موضوع تایپیک رو بهم نزنید بزارید ایشون فروششو بکنه ......... یــــــــــــا علــــــــی

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
تا اونجایی که من اطلاع دارم همراه اول هزینه جابجایی داره برخلاف ایرانسل
یعنی اگه از این سیم کارت ها در جایی غیر از شهر خریداری شده استفاده کنی مکالمه بین شهری حساب میشه.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
دوستان این موضوع رو زیاد کش ندن خط اعتباری تو هر شهری ثبت نام میشه ... با اینکارا موضوع تایپیک رو بهم نزنید بزارید ایشون فروششو بکنه ......... یــــــــــــا علــــــــی
2.gif

تا اونجایی که من اطلاع دارم همراه اول هزینه جابجایی داره برخلاف ایرانسل
یعنی اگه از این سیم کارت ها در جایی غیر از شهر خریداری شده استفاده کنی مکالمه بین شهری حساب میشه.
1041.gif

بالا