• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش چند دستگاه ایفون 4s

Ali_j98

Registered User
لایک‌ها
14
۵تا ایفون ۱۶ گیگ مشکی الان موجود هست
(۲تا سفید ۱۶
۱سفید ۳۲ و ۱ مشکی ۳۲
۱ سفید ۶۴ اینا هم تا ۶ روز دیگه دستم میرسه)
۵ تای موجود پارت نامبر امارات هست
باقی گوشیها هم برسه احتمالا امارات باشه
همه گوشیها در جعبه هست و اصلا باز نشده
لطفا زیر قیمت پایه قیمت ندین
در تهران به صورت حضوری و شهرستان بعد از واریز وجه ارسال میشود
۱۶ گیگ قیمت پایه 1460000
۳۲ گیگ قیمت پایه 1660000
64 گیگ قیمت پایه 1860000
IMG_0074.JPGIMG_0075.JPGIMG_0076.JPG

Last edited:

hosseinhajian

Registered User
لایک‌ها
159
اینجا به این قیمت نمیتونی بفروشی عزیز
تقریبا قیمت پایتخت میدی
بعضی سایت ها هم از شما ارزون تر میدن

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156

Ali_j98

Registered User
لایک‌ها
14
والا الان به کامپیوتر دسترسی ندارم تا ۲ ساعت دیگه عکس ها اپ میشه مدیر عزیز
قیمت ها هم از پایتخت پایینتره
شما خواستید یه تخفیف کوچیک هم داره نه خیلی زیاد در حد ۱۰-۱۵ هزار تومان

Ali_j98

Registered User
لایک‌ها
14
ببخشید یادم رفت بگم سایتایی هم که قیمتشون پایینتر هست بپرسین که موجد دارن یا نه چطوری ارسال میکنن چند روزه؟؟ تهران حضوری تحویل میدن؟؟

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
دوستان چرا جلوی خودتون رو نمیگیرید الان زنگ بزتید سایت دیجی ال دیجیتال گوشی ش
ببینید داره؟
الان ۱و پونصد کمتر نمیده
دست از این کارا بردارید

Ali_j98

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان چون من برای خودم کار میکنم موجودی ۳۲ و ۶۴ کم هستش اگه کسی خواست سفارش هم میتونه بزاره نهایتا ۶ روزه به دستش میرسونم ..هر وقت اعتماد سازی در مورد بنده در سایت کامل شد و دوستان خرید حضوری کردن و اطمینان حاصل شد من میتونم با ۲٪ از مبلغ گوشی واسشون سفارش بزارم و ۶ روزه تحویل بدم
الان یکی از دوستان ۱عدد ۳۲ گیگ و ۱ عدد ۶۴ گیگ خواستن که ۶ روز دیگه میرسه
با سپاس

Last edited:

Nomad 609

Registered User
لایک‌ها
38
والا الان به کامپیوتر دسترسی ندارم تا ۲ ساعت دیگه عکس ها اپ میشه مدیر عزیز
قیمت ها هم از پایتخت پایینتره
شما خواستید یه تخفیف کوچیک هم داره نه خیلی زیاد در حد ۱۰-۱۵ هزار تومان
قیمتا تقریبا عین پایتخته من دیروز 16 پارت نامبر آمریکا خریدم 1470 مجانی هم جیل بریک کرد

davidrazor70

Registered User
لایک‌ها
6
قیمتا تقریبا عین پایتخته من دیروز 16 پارت نامبر آمریکا خریدم 1470 مجانی هم جیل بریک کرد

داداش تازه گرون یکم خریدی البته واست رایگان جیل کرده خوبه ولی خودتم میتونستی بکنی
من قیمت دارم از پایتخت امروز 1450 هم میدن بگردی و چک و چونه بزنی شاید ارزونتر هم پیدا کنی

Mohammad86

Registered User
لایک‌ها
1
زیاد نیست قیمت؟!!...........16 گیگ 1 میلیون و 470؟!! ...............تازه اونم ضایع ترین پارت نامبر..امارات!!!! :blink:

تو این سایت 1 میلیون و 390 گذاشته واسه فروش:

Apple iPhone 4s-16GB

Ali_j98

Registered User
لایک‌ها
14
داداش تازه گرون یکم خریدی البته واست رایگان جیل کرده خوبه ولی خودتم میتونستی بکنی
من قیمت دارم از پایتخت امروز 1450 هم میدن بگردی و چک و چونه بزنی شاید ارزونتر هم پیدا کنی

دوست عزیز اگر فکر میکنید قیمت من بالاست میتونید از من نخرید
جیل کردنم منم میتونم به صورت رایگان واستون انجام بدم

OMID__33

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان چرا جلوی خودتون رو نمیگیرید الان زنگ بزتید سایت دیجی ال دیجیتال گوشی ش
ببینید داره؟
الان ۱و پونصد کمتر نمیده
دست از این کارا بردارید

دوست عزیز من اصلا با قیمت استارتر محترم تاپیک مشکلی ندارم ..ولی خدایی خود شما اصلا از این سایتها سوال کردی ؟؟یا فقط خواستی یک چیزی گفته باشید ... خود من امروز از گوشی شاپ برای یکی از دوستان یک 16 مشکی سفارش دادم ..با پست 1473 درومد ...

حالا چطور شما میگید ندارند و کمتر از 1500 جایی گیر نمیاد ؟؟

Last edited:

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
دوست عزیز بنده بچه نیستم
نیازی هم به دروغ ندارم
بهترین جا ومطمعینترین همین دیجی کالا هست
زنگ زدم گفتن اخر هفته پارت نامبر ندادن
سفید هم ندارن!!!
ال دیجیتال یک اقایی گفت شما خریدت رو ثبت کن و بعد رسیدگی میشه که کلا اعتلاری بهش نیست
موند گوشی شاپ که قیمت زده زنگ زدم
اگه خودتون تحقیق کرده باشید همیشه میگه تا نیم ساعت دیگه انبار رو نگا میکنم میگم
که اونم بعد نیم ساعت گفت فعلا نیست
میتونید تماس بگیرید فردا بپرسید
برای بنده هم سودی نداره که دروغ بگم
اما در مورد شما که خرید اینترنتی داشتی
با قیمتی که گفتید
میدونید که همشون یک فاکتور خرید و با مهر و پلم سایت و اینا براتون میزارن روش
تصویر فاکتور رو بزارید خوب ما هم از همونجا بگیریم

حتما هم دقت کنید بنده و امسال من سالی ۱ بار گوشی نمیخریم که بیام تو یک تاپیک الکی یک چیزی بپرنم و برم
اما کار بعضی کاربرا که حالا از رو عقده دارن تاپیک مردم رو خراب میکنن رو دوست ندارم
خوب قیمتها رفته بالا این ادم هم داره جنسش رو میفرسته با این حرفها قیمت میاد پایین

در کل نه جنس مال بنده هست نه کاره ای هستم
شما هم برای اثبات حرفتون توضیح دادم چیکار کنید

یا علی

tablighbashi

Registered User
لایک‌ها
16
دوست عزیز یه سئوال خصوصی داشتم اگه ممکنه جوابشو برام پیام بزنید
من میخوام برم دبی ،iphone4 &4s آنلاک اونجا چند درهم یا دلار هست؟؟
ممنون

OMID__33

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز بنده بچه نیستم
نیازی هم به دروغ ندارم
بهترین جا ومطمعینترین همین دیجی کالا هست
زنگ زدم گفتن اخر هفته پارت نامبر ندادن
سفید هم ندارن!!!
ال دیجیتال یک اقایی گفت شما خریدت رو ثبت کن و بعد رسیدگی میشه که کلا اعتلاری بهش نیست
موند گوشی شاپ که قیمت زده زنگ زدم
اگه خودتون تحقیق کرده باشید همیشه میگه تا نیم ساعت دیگه انبار رو نگا میکنم میگم
که اونم بعد نیم ساعت گفت فعلا نیست
میتونید تماس بگیرید فردا بپرسید
برای بنده هم سودی نداره که دروغ بگم
اما در مورد شما که خرید اینترنتی داشتی
با قیمتی که گفتید
میدونید که همشون یک فاکتور خرید و با مهر و پلم سایت و اینا براتون میزارن روش
تصویر فاکتور رو بزارید خوب ما هم از همونجا بگیریم

حتما هم دقت کنید بنده و امسال من سالی ۱ بار گوشی نمیخریم که بیام تو یک تاپیک الکی یک چیزی بپرنم و برم
اما کار بعضی کاربرا که حالا از رو عقده دارن تاپیک مردم رو خراب میکنن رو دوست ندارم
خوب قیمتها رفته بالا این ادم هم داره جنسش رو میفرسته با این حرفها قیمت میاد پایین

در کل نه جنس مال بنده هست نه کاره ای هستم
شما هم برای اثبات حرفتون توضیح دادم چیکار کنید

یا علی

بزارید یکم از گفته هاتون فاکتور بگیرم و بهمون صورت خودتون جوابتون را بدم ..

چه جالب ...اتفاق من هم بچه نیستم ولی عاشق بچه هام ...البته اینو را هم بهش اضافه کنید بیکار و بیمار هم نیستم ..اتفاقا دقیقا مثل شما هم احتیاجی به دروغ گفتن ندارم ...

در مورد سوالی که از دیجی کالا داشتید نمیخوام قضاوت کنم ولی در مورد گوشی شاپ چون خودم دیروز و امروز درگیر خرید و سوال از این سایت بودم میدونم که دیروز و امروز موجودی داشتند و منم ساعت حوالی یک ظهر سفارشمو ثبت کردم ..ظمنا اینم شماره های گوشی شاپ هست هر کدام از دوستان خواستند میتونند بپرسند ببینند حق با کیه و روز دوشنبه و سه شنبه موجودی داشتند یا خیر ؟؟ البته 16 گیگ ..

02166734315

ساعات تماس و کارشون هم بین ساعت 10 صبح تا 6 بعدازظهره..

در مورد گفته هاتون هم خیلی جالبه ...شما با کنایه فرمودید سالی یکبار گوشی نمیخرید که در تاپیک یک چیزی بپرونید و برید ....اتفاقا متاسفانه یا خوشبختانه منم جزو افرادی هستم که زیاد گوشیمو عوض میکنم .. ولی فکر نمیکنم این مورد میزان اعتبار سنجی درستی باشه ..

در مورد اثبات هم که اشاره داشتید باید بگم واقعاجالبه ... اولا که من دلیلی برای اثبات نمیبینم (ولی اگر مدیر سایت تاکید داشتند حتما فیش واریزی و برگه خرید اینترنتی ) را قرار خواهم داد (البته به محض رسیدن پک ) ..

در مورد حرفهای شما چون بقول خودتون سالی یک گوشی نمیخرید و از روی عقده هم حرفی نمیزنید همگی کاملا درست و صادقانه است و اصلا و ابدا احتیاجی به اثبات نداره ولی حرفهای سایرین من جمله من ..هم احتیاج به اثبات داره و هم باقی دوستان بجز شما همگی دروغگو و تاپیک برهم زن هستن..اتفاقا در مورد اثبات حرفهاتون هم یک پیشنهاد داشتم شما صحبتهاتون با گوشی شاپ را ضبط کنید و فایلشو در تاپیک قرار بدید تا ما هم حرفهای شما را خدای ناکرده کذب و یک طرفه قضاوت نکنیم ...

بهر روی ..اتفاقا من فکر میکنم شما هم کمی عجولانه و بدون تحقیق اظهار نظر فرمودید ..خود من در کمتر تاپیکی پست میدم یا مداخله میکنم ولی چون همین امروز خرید داشتم و شما هم فرموده بودید کمتر از 1500 جایی گیر نمیاد خواستم توضیحی داده باشم ....در مورد استاتر تاپیک هم مطمئنا کسی که گوشی را وارد میکنه در مورد قیمتش هم قبل از فروش تحقیقاتی را خواهد کرد و به حرف من و شما ضرره ای توجه نخواهد کرد ..اینرا مطمئن باشید

برای جلوگیری از خراب کردن بیش از این تاپیک دوستمون اگر موافق باشید ادامه بحث در پیام خصوصی ..ولی در مورد اثبات که فرمودید ..در خدمتتون هستم ..
یا علی

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564

بزارید یکم از گفته هاتون فاکتور بگیرم و بهمون صورت خودتون جوابتون را بدم ..

چه جالب ...اتفاق من هم بچه نیستم ولی عاشق بچه هام ...البته اینو را هم بهش اضافه کنید بیکار و بیمار هم نیستم ..اتفاقا دقیقا مثل شما هم احتیاجی به دروغ گفتن ندارم ...

در مورد سوالی که از دیجی کالا داشتید نمیخوام قضاوت کنم ولی در مورد گوشی شاپ چون خودم دیروز و امروز درگیر خرید و سوال از این سایت بودم میدونم که دیروز و امروز موجودی داشتند و منم ساعت حوالی یک ظهر سفارشمو ثبت کردم ..ظمنا اینم شماره های گوشی شاپ هست هر کدام از دوستان خواستند میتونند بپرسند ببینند حق با کیه و روز دوشنبه و سه شنبه موجودی داشتند یا خیر ؟؟ البته 16 گیگ ..

02166734315

ساعات تماس و کارشون هم بین ساعت 10 صبح تا 6 بعدازظهره..

در مورد گفته هاتون هم خیلی جالبه ...شما با کنایه فرمودید سالی یکبار گوشی نمیخرید که در تاپیک یک چیزی بپرونید و برید ....اتفاقا متاسفانه یا خوشبختانه منم جزو افرادی هستم که زیاد گوشیمو عوض میکنم .. ولی فکر نمیکنم این مورد میزان اعتبار سنجی درستی باشه ..

در مورد اثبات هم که اشاره داشتید باید بگم واقعاجالبه ... اولا که من دلیلی برای اثبات نمیبینم (ولی اگر مدیر سایت تاکید داشتند حتما فیش واریزی و برگه خرید اینترنتی ) را قرار خواهم داد (البته به محض رسیدن پک ) ..

در مورد حرفهای شما چون بقول خودتون سالی یک گوشی نمیخرید و از روی عقده هم حرفی نمیزنید همگی کاملا درست و صادقانه است و اصلا و ابدا احتیاجی به اثبات نداره ولی حرفهای سایرین من جمله من ..هم احتیاج به اثبات داره و هم باقی دوستان بجز شما همگی دروغگو و تاپیک برهم زن هستن..اتفاقا در مورد اثبات حرفهاتون هم یک پیشنهاد داشتم شما صحبتهاتون با گوشی شاپ را ضبط کنید و فایلشو در تاپیک قرار بدید تا ما هم حرفهای شما را خدای ناکرده کذب و یک طرفه قضاوت نکنیم ...

بهر روی ..اتفاقا من فکر میکنم شما هم کمی عجولانه و بدون تحقیق اظهار نظر فرمودید ..خود من در کمتر تاپیکی پست میدم یا مداخله میکنم ولی چون همین امروز خرید داشتم و شما هم فرموده بودید کمتر از 1500 جایی گیر نمیاد خواستم توضیحی داده باشم ....در مورد استاتر تاپیک هم مطمئنا کسی که گوشی را وارد میکنه در مورد قیمتش هم قبل از فروش تحقیقاتی را خواهد کرد و به حرف من و شما ضرره ای توجه نخواهد کرد ..اینرا مطمئن باشید

برای جلوگیری از خراب کردن بیش از این تاپیک دوستمون اگر موافق باشید ادامه بحث در پیام خصوصی ..ولی در مورد اثبات که فرمودید ..در خدمتتون هستم ..
یا علی

دوست عزیز بنده نمیتونم صدای کسی رو ضبط کنم
در ظمن ۱ بار هم گفتم از گوشی شاپ خرید موفقی نداشتم و هرگز هم خریدی ازشون نمیکنم
این رو هم منکر نشدم شاید کسی اصلا مالش رو مفت بده به بنده چه
چه بچه هار دوست داشته باشید چه نه
اخلاقا حراب کردت تاپیک دیگران درست نیست
حالا گوشی شاپ شاید شمارو دوست داره روش یک ماچ مجانی داده به بنده چه؟
مشکل شما اگه قیمتتونه باشه اقا اصلا ۱۰۰۰ تومان
بنده دارم با کسایی صحبت میکنم که قیمت ایفون ۴ میدن نه ۴اس
در مورد بزرگی یا کوچیکیتون هم خودتون نظر بدین
موفق باشید

MaJiD Wave

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
599321_Laie_94.gif

Ali_j98

Registered User
لایک‌ها