بزارید یکم از گفته هاتون فاکتور بگیرم و بهمون صورت خودتون جوابتون را بدم ..
چه جالب ...اتفاق من هم بچه نیستم ولی عاشق بچه هام ...البته اینو را هم بهش اضافه کنید بیکار و بیمار هم نیستم ..اتفاقا دقیقا مثل شما هم احتیاجی به دروغ گفتن ندارم ...
در مورد سوالی که از دیجی کالا داشتید نمیخوام قضاوت کنم ولی در مورد گوشی شاپ چون خودم دیروز و امروز درگیر خرید و سوال از این سایت بودم میدونم که دیروز و امروز موجودی داشتند و منم ساعت حوالی یک ظهر سفارشمو ثبت کردم ..ظمنا اینم شماره های گوشی شاپ هست هر کدام از دوستان خواستند میتونند بپرسند ببینند حق با کیه و روز دوشنبه و سه شنبه موجودی داشتند یا خیر ؟؟ البته 16 گیگ ..
02166734315
ساعات تماس و کارشون هم بین ساعت 10 صبح تا 6 بعدازظهره..
در مورد گفته هاتون هم خیلی جالبه ...شما با کنایه فرمودید سالی یکبار گوشی نمیخرید که در تاپیک یک چیزی بپرونید و برید ....اتفاقا متاسفانه یا خوشبختانه منم جزو افرادی هستم که زیاد گوشیمو عوض میکنم .. ولی فکر نمیکنم این مورد میزان اعتبار سنجی درستی باشه ..
در مورد اثبات هم که اشاره داشتید باید بگم واقعاجالبه ... اولا که من دلیلی برای اثبات نمیبینم (ولی اگر مدیر سایت تاکید داشتند حتما فیش واریزی و برگه خرید اینترنتی ) را قرار خواهم داد (البته به محض رسیدن پک ) ..
در مورد حرفهای شما چون بقول خودتون سالی یک گوشی نمیخرید و از روی عقده هم حرفی نمیزنید همگی کاملا درست و صادقانه است و اصلا و ابدا احتیاجی به اثبات نداره ولی حرفهای سایرین من جمله من ..هم احتیاج به اثبات داره و هم باقی دوستان بجز شما همگی دروغگو و تاپیک برهم زن هستن..اتفاقا در مورد اثبات حرفهاتون هم یک پیشنهاد داشتم شما صحبتهاتون با گوشی شاپ را ضبط کنید و فایلشو در تاپیک قرار بدید تا ما هم حرفهای شما را خدای ناکرده کذب و یک طرفه قضاوت نکنیم ...
بهر روی ..اتفاقا من فکر میکنم شما هم کمی عجولانه و بدون تحقیق اظهار نظر فرمودید ..خود من در کمتر تاپیکی پست میدم یا مداخله میکنم ولی چون همین امروز خرید داشتم و شما هم فرموده بودید کمتر از 1500 جایی گیر نمیاد خواستم توضیحی داده باشم ....در مورد استاتر تاپیک هم مطمئنا کسی که گوشی را وارد میکنه در مورد قیمتش هم قبل از فروش تحقیقاتی را خواهد کرد و به حرف من و شما ضرره ای توجه نخواهد کرد ..اینرا مطمئن باشید
برای جلوگیری از خراب کردن بیش از این تاپیک دوستمون اگر موافق باشید ادامه بحث در پیام خصوصی ..ولی در مورد اثبات که فرمودید ..در خدمتتون هستم ..
یا علی
دوست عزیز بنده نمیتونم صدای کسی رو ضبط کنم
در ظمن ۱ بار هم گفتم از گوشی شاپ خرید موفقی نداشتم و هرگز هم خریدی ازشون نمیکنم
این رو هم منکر نشدم شاید کسی اصلا مالش رو مفت بده به بنده چه
چه بچه هار دوست داشته باشید چه نه
اخلاقا حراب کردت تاپیک دیگران درست نیست
حالا گوشی شاپ شاید شمارو دوست داره روش یک ماچ مجانی داده به بنده چه؟
مشکل شما اگه قیمتتونه باشه اقا اصلا ۱۰۰۰ تومان
بنده دارم با کسایی صحبت میکنم که قیمت ایفون ۴ میدن نه ۴اس
در مورد بزرگی یا کوچیکیتون هم خودتون نظر بدین
موفق باشید