• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش چند قطعه در حد نو ( کارت صدا حرفه X-FI ، هارد wd 1tb اکسترنال ، دوربین عکاسی قدیمی و موس )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام دوستان گلم ،
برای فروش چند تا قطعه خوب گذاشتم و خدا کنه زود فروش بره ( از شما چه پنهون یه نموره پول لازمم )
1- هارد اکسترنال وسترن دیجیتال پاسپورتی یک ترابایت با گارانتی ، خیلی کم کارکرد به همراه کیف زد ضربه ( اشانتیون ) گفتنی اینکه این هارد برای آرشیو استفاده شده و چون قصد فروش تا الآن نداشتم روش از این لایه های ضد خش که برای صفحه نمایش گوشیها استفاده میشه کشیدم و به همین دلیل صاحب بعدیش اگر خواست اونو بکنه مالک یک هارد بدون خش و تر و تمیز میشه ! ولی قوطی مربوطه زیر اسباب مونده و کمی خراب شده : قیمت پایه 200 .
مشاهده پیوست 122665مشاهده پیوست 122666مشاهده پیوست 122667مشاهده پیوست 122668مشاهده پیوست 122669

2- دومین قطعه یک عدد کارت صدای فوق العاده تمیز و کم کارکرد از برند کریتیو هستش که به ندرت ازش استفاده شده ( حداقل 3 ماه هست اسپیکر ندارم !!! ) نکته خوب این کارت صدا امکان استفاده اون در اسلات pci 1 هست ( پی سی آی کوچک ) : قیمت پایه 60 .
مشاهده پیوست 122674مشاهده پیوست 122675

3- قطعه سوم یک عدد دوربین قدیمی zenit هست به همراه فلش و یک لنز تله قوی و خیلی سالم هست ( جوونی کجایی که یادت بخیر ، یه موقع عاشق عکاسی بودم ) : قیمت پایه 70.
مشاهده پیوست 122678مشاهده پیوست 122680

4- قطعه بعدی یک موس logitech خیلی تمیزه که خودم برای کار با لپ تاپ از یکی از دوستان از همین فروم خریدم : قیمت پایه 60 .
عکس در پست بعد

اینم عکس از موس
مشاهده پیوست 122681مشاهده پیوست 122682مشاهده پیوست 122683

لینک : Mouse Logitech Anywhere MX موس لاجیتک

به خریدار تمام قطعات بصورت یکجا علاوه بر حق چونه ! یک گیرنده دیجیتال usb بصورت اشانتیون داده میشه ، ضمنا اولویت خرید هر قطعه با قیمت یکسان با همشهریای شیرازی می باشد .
مشاهده پیوست 122687

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
کارت صدا 45 خریدارم
وضعیت گارانتی هم مشخص کنید
سلام عزیز ، چند ماهی از پایان گارنتیش میگذره ، لطفا فعلا قیمت پائینتر از پایه ندین ، ممنون .
به خریدار حداقل سه قطعه باهم از چهار قطعه راه میام ، چون پول لازمم !!!

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
اخه شما از قیمت نصف کارت هم بالاتر گفتید نوش 95 تومن هست اگر باشه
به قیمت پایه ارزش نداره

شرمنده برای دخالت در قیمت نظر شخصی بود

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
اخه شما از قیمت نصف کارت هم بالاتر گفتید نوش 95 تومن هست اگر باشه
به قیمت پایه ارزش نداره

شرمنده برای دخالت در قیمت نظر شخصی بود
نه خواهش میکنم مشکلی نیست ، البته من قیمتشو اخیرا نداشتم ( اگر لینک قیمت دارین لطفا بزارین ) ولی خوب اگر به فرموده شما همین 95 هم باشه قیمت 60 کاملا منصفانه هست . ( قطعات دست دوم با توجه به کیفیت و تمیزیشون 25 تا 30 درصد از قیمت نو قیمت میخورن ، اینو میتونید از کسانیکه تجربه بیشتری تو این فروم دارن بپرسین )

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
نه خواهش میکنم مشکلی نیست ، البته من قیمتشو اخیرا نداشتم ( اگر لینک قیمت دارین لطفا بزارین ) ولی خوب اگر به فرموده شما همین 95 هم باشه قیمت 60 کاملا منصفانه هست . ( قطعات دست دوم با توجه به کیفیت و تمیزیشون 25 تا 30 درصد از قیمت نو قیمت میخورن ، اینو میتونید از کسانیکه تجربه بیشتری تو این فروم دارن بپرسین )

من روی قیمت نصفش موافق اگر کسی نبود من هستم
یکی از دوستان مدل ساده رو توی همین فروم با قیمت 40 فروختن
از نظر بهبود صدا وضعیت چجوریه ؟

farzin2012

Registered User
لایک‌ها
43
دوست من شما هر چقدر دوست داشته باشی میتونی اجناست رو بفروشی اما زمانی 30 % زده میشه که مورد معامله گارانتی داشته باشه نه کارت شما که گارانتیشم تمام شده کارت شما با این مبلغ... ، قبول کن که بالاست:cool:

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
من روی قیمت نصفش موافق اگر کسی نبود من هستم
یکی از دوستان مدل ساده رو توی همین فروم با قیمت 40 فروختن
از نظر بهبود صدا وضعیت چجوریه ؟
از نظر صدا من ازش فوق العاده راضیم و با یک اسپیکر خوب صدای محشری داره ( البته من کارشناس کارت صدا نیستم و این نظر تجربی و شخصی منه ) شما کدوم شهر تشریف دارین ؟
دوست من شما هر چقدر دوست داشته باشی میتونی اجناست رو بفروشی اما زمانی 30 % زده میشه که مورد معامله گارانتی داشته باشه نه کارت شما که گارانتیشم تمام شده کارت شما با این مبلغ... ، قبول کن که بالاست:cool:
سلام دوست خوبم ، اگر کمی دقت بفرمائید منم توی پست اول نهی نکردم که کسی قیمت پائینتر بده یا نده ، شما هم اگر قصد خرید دارین میتونید هر قیمتی که مد نظرتون هست بگین منم همونطور که فرمودید به اون قیمتی که به قیمتم نزدیک باشه و یا راضیم کنه می فروشم .

T R A N C E

Registered User
لایک‌ها
548
مدل دقیق کارتت چیه دوست من؟

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
مدل دقیق کارتت چیه دوست من؟
سلام ، الآن کارت و کارتنش همرام نیست ولی خوب فکر کنم هر چی بخواین تو عکسی که از کارتنش افتاده بتونید متوجه بشین . به هر حال اگر توضیح تکمیلی خواستین بفرمائید تا شب تو منزل دقیق نگاه کنم و بهتون بگم . ممنون از توجه .
حالا فعلا ببینید کس دیگه میخواد کنار میایم
به هر حال من نزدیکترین قیمتی که به پیشنهاد شما نزدیک بود گفتم تا ببینیم خدا چی میخواد .

T R A N C E

Registered User
لایک‌ها
548
سلام ، الآن کارت و کارتنش همرام نیست ولی خوب فکر کنم هر چی بخواین تو عکسی که از کارتنش افتاده بتونید متوجه بشین . به هر حال اگر توضیح تکمیلی خواستین بفرمائید تا شب تو منزل دقیق نگاه کنم و بهتون بگم . ممنون از توجه .

بله توی عکس دومی (مربوط به کارت) مشخص هستش،متأسفانه عکس برای من دیر لود شد ک این سوالو از شما کردم...

ممنون;)

moaser

Registered User
لایک‌ها
1
باسلام.......
با عرض پوزش فراوان که زیر قیمت پایه نظر میدم.موس رو 40 خریدارم....100%....
هزینه پستشم با خودم..
:eek:

Last edited:

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام
ماوس گارانتی هم داره یا نه ؟ به نظر خودت خوش دست هست ؟

باتری هاش چقدر جواب میدن ؟ لاجیتک میگه با دو تا آلکالاین 15 ماه کار می کنه ! ولی خریدارا میگت نهایتش یک ماه و نیم جواب میده ! تجربه خودت چیه ؟

اگه خوب باتری نگه داره من به قیمت پایه خریدارم ...

متشکرم :)

Last edited:

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
با عرض شرمندگی از دوست عزیز بابت زیرقیمت پیشنهاد دادن اما هارد شما رو 180 خریدارم . تو همین فروم مدل دسکتاپ هست رو 160 با پست توافق رسیدیم . اگه کمتر بیشتر با ما راه میای بهم اس ام اس بزن . 09113006961
از شهرستان آمل

ptb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
- دومین قطعه یک عدد کارت صدای فوق العاده تمیز و کم کارکرد از برند کریتیو هستش که به ندرت ازش استفاده شده ( حداقل 3 ماه هست اسپیکر ندارم !!! ) نکته خوب این کارت صدا امکان استفاده اون در اسلات pci 1 هست ( پی سی آی کوچک )
اقا شرمنده ایراد میگیرم گفتم دوستایی که قصد خرید دارن اشتباه برداشت نکنند.
دوستان این کارت pci نیست PCI Express هست . و مادر بردهای قدیمی این درگاهو ندارند.
اینم مدل دقق ترش.
PCI Express X-Fi Xtreme Audio
من در مورد قیمت نظر نمیدم اما بدلیل PCI Express بودنش یه کوچولو از مدل pci گرونتر و جدیدتره اما کاربردش با مدل pci یکی هست.
یه ویژگي هم داره اونم داشتن ورودی و خروجی اپتیکال صدا هست که یک درگاه دیجیتاله و توی مدل pci نیست. البطه مدل pci هم این قابلیتو داره اما خروجی ورودی هاش رو خود برد نیست و باید کیتشو جدا تهیه کنید که کیتشم ایران من ندیدم البطه اگر باشه قیمتی نداره حتی یه نفر دست به اچار خودشم میتونه درست کنه.
در مورد کارتهای کریتیو سوال داشتید در خدمتم.:)

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
میشه یه تست از هارد بزاری ؟
تا کی گارانتی داره ؟

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
باسلام.......
با عرض پوزش فراوان که زیر قیمت پایه نظر میدم.موس رو 40 خریدارم....100%....
هزینه پستشم با خودم..
:eek:
سلام گلم ، نه قصد فروش به این قیمت ندارم ، به حد کافی از قیمت نوش کم کردم ( 60 زیر قیمت نو ) به هر حال ممنون از توجه شما .
سلام
ماوس گارانتی هم داره یا نه ؟ به نظر خودت خوش دست هست ؟

باتری هاش چقدر جواب میدن ؟ لاجیتک میگه با دو تا آلکالاین 15 ماه کار می کنه ! ولی خریدارا میگت نهایتش یک ماه و نیم جواب میده ! تجربه خودت چیه ؟

اگه خوب باتری نگه داره من به قیمت پایه خریدارم ...

متشکرم :)
سلام ، گارانتی نداره ! خوش دست هست ولی نه برای دستهای بزرگ ! به درد دست های معمولی می خوره ، در مورد باطری من تقریبا سه ماهی هست که دارم ازش استفاده می کنم و هنوز باطری تموم نکرده البته چون باطری مصرفی هست نمی تونم تضمین کنم که تا به دست شما رسید باطریش تموم نشه ! به هر حال در صورت تمایل به خرید به قیمت پایه تا الآن متعلق به شما است . ممنون .
با عرض شرمندگی از دوست عزیز بابت زیرقیمت پیشنهاد دادن اما هارد شما رو 180 خریدارم . تو همین فروم مدل دسکتاپ هست رو 160 با پست توافق رسیدیم . اگه کمتر بیشتر با ما راه میای بهم اس ام اس بزن . 09113006961
از شهرستان آمل
سلام ، اگر مدل با آداپتور رو به قیمت 160 خریداری می کنید مطمئنا قیمت 200 فکر کنم قیمت خوبی برای هارد من باشه !!!
اقا شرمنده ایراد میگیرم گفتم دوستایی که قصد خرید دارن اشتباه برداشت نکنند.
دوستان این کارت pci نیست PCI Express هست . و مادر بردهای قدیمی این درگاهو ندارند.
اینم مدل دقق ترش.
PCI Express X-Fi Xtreme Audio
من در مورد قیمت نظر نمیدم اما بدلیل PCI Express بودنش یه کوچولو از مدل pci گرونتر و جدیدتره اما کاربردش با مدل pci یکی هست.
یه ویژگي هم داره اونم داشتن ورودی و خروجی اپتیکال صدا هست که یک درگاه دیجیتاله و توی مدل pci نیست. البطه مدل pci هم این قابلیتو داره اما خروجی ورودی هاش رو خود برد نیست و باید کیتشو جدا تهیه کنید که کیتشم ایران من ندیدم البطه اگر باشه قیمتی نداره حتی یه نفر دست به اچار خودشم میتونه درست کنه.
در مورد کارتهای کریتیو سوال داشتید در خدمتم.:)
سلام و ممنون دوست خوبم ، توضیح خوبی دادین و تشکر می کنم البته دوستان توجه بفرمایند من به هیچ عنوان قصد تبلیغ اجناسم رو ندارم و قیمت مد نظرم هم فکر کنم منصفانه باشه .
میشه یه تست از هارد بزاری ؟
تا کی گارانتی داره ؟
سلام ، به روی چشم در اولین فرصت از هارد تست میزارم . گارانتی هارد تخت جمشید هستش ، لیبل داره و دوساله هست . چون از خرید خودم حدود 6 تا 8 ماه میگذره پس قانونا بیش از یکسال هنوز گارانتی داره .

اینم تست سلامت هارد برا دوستانی که خواسته بودند :
مشاهده پیوست 123183مشاهده پیوست 123184

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا