سلام دوستان بعلت مشکل مالی قصد دارم قطعات زیر رو بفروشم:
مادربرد:
ASRock Z68 Extreme3 Gen3 این مادربرد تا تاریخ 92/9/20 گارانتی شاب داره تمام وسایلش هم موجوده قیمت پایه 200
سی پی یو:
intel 2500k همراه فن و باکس و هیچ گونه اوری هم نشده قیمت پایه 350
گرافیک:
EVGA GTX 560 Ti Superclocked 1GB GDDR5 این گرافیک تا تاریخ 92/3/4 گارانتی فارس داره و تمام وسایلش هم موجوده قیمت پایه 360
پاور:
POWER GREEN GP685B این پاور تا تاریخ 94/8/16 گارانتی داره قیمت پایه 115
دوستان قطعات حدود سه یا چهار ماهه که دارم خداوکیلی شاید روی هم دو ماه هم کار نکرده چون من فقط شبا ازش استفاده می کردم چون کارمندم قیمتها رو هم بر اساس قیمت آکبند قطعات و تمیز بودن زدم
بنده بندرعباس هستم
هزینه ارسال با خریداره
مدیران محترم بخدا هرکاری میکنم با اینترنت ایرانسل gprs نمی تونم عکس رو آپلود کنم تا فردا صبح حتما عکس قرار میدم لطفا تا پیک رو خذف نکنید
دوستان لطفا پیشنهادتون رو تو تاپیک اعلام کنید تا موردی پیش نیاد
مادربرد:
ASRock Z68 Extreme3 Gen3 این مادربرد تا تاریخ 92/9/20 گارانتی شاب داره تمام وسایلش هم موجوده قیمت پایه 200
سی پی یو:
intel 2500k همراه فن و باکس و هیچ گونه اوری هم نشده قیمت پایه 350
گرافیک:
EVGA GTX 560 Ti Superclocked 1GB GDDR5 این گرافیک تا تاریخ 92/3/4 گارانتی فارس داره و تمام وسایلش هم موجوده قیمت پایه 360
پاور:
POWER GREEN GP685B این پاور تا تاریخ 94/8/16 گارانتی داره قیمت پایه 115
دوستان قطعات حدود سه یا چهار ماهه که دارم خداوکیلی شاید روی هم دو ماه هم کار نکرده چون من فقط شبا ازش استفاده می کردم چون کارمندم قیمتها رو هم بر اساس قیمت آکبند قطعات و تمیز بودن زدم
بنده بندرعباس هستم
هزینه ارسال با خریداره
مدیران محترم بخدا هرکاری میکنم با اینترنت ایرانسل gprs نمی تونم عکس رو آپلود کنم تا فردا صبح حتما عکس قرار میدم لطفا تا پیک رو خذف نکنید
دوستان لطفا پیشنهادتون رو تو تاپیک اعلام کنید تا موردی پیش نیاد
Last edited: