• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کارت اعتباری ویزا کارت - تحویل یک هفته ای

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
مژده به دوستان عزیز
کارت های اعتباری ( Prepaid ) ویزاکارت

prezzy.gif

دوستان سلام .

فروش کارتهای اعتباری ویزاکارت با نام prezzy card با شرایط جدید به فروش می رسد .
کسانی که تاحالا با من کار نکردند یک سری سوالات اولیه در این تاپیک پاسخ داده شده است :
http://forum.persiantools.com/t62455.html

ویژیگیهای این کارت های اعتباری :

1- صادر کننده این کارتها شرکت معتبر نیوززلند است که یک شرکت دولتی است . شاید به جرات بتوان گفت که معتبرترین کارت اعتباری ( debit card ) که در ایران فروش می رود ، همین کارتهای ما می باشد !

2- کارتها فیزیکی است ولی تنها شماره کارت بصورت کد شده برای شما ارسال می گردد و خود کارت اصلی نزد همکار ما در نیوزلند باقی خواهد ماند . ( خود کارت پست نمی شود و اطلاعات پشت و روی کارت را از طریق ایمیل دریافت می کنید . )

3- امکان دریافت صورتحساب و کنترل پنل آنلاین هست که هر خریدی که انجام می دهید ، در کمتر از یک دقیقه می توانید موجودی کارت خود را چک کنید و این خدمات کاملا رایگان است . با توجه به این امکان شما می توانید براحتی اکانت پی پال باز کرده و با این کارت وریفای کنید .

4- کارتها می توان با نام شما و یا با نام ما صادر شود .
توجه بکنید که اگر کارت با نام ما صادر شود ، در هر زمان بخواهید می توانید کل موجودی کارت را به ما بگید که خالی کنیم و معادل ریالی ( با توجه به نرخ دلار در همان روز ) به شما پرداخت کنیم .
اما اگر کارت با نام شما باشد و مشکلی براش پیش بیاد ، پشتیبانی و تعویض آن مشکل است اما می توان پولش توسط ما خارج کرد که ممکنه تا 4 ماه زمان ببره !

5 - موجودی کارت شما بر اساس دلار نیوزلند نمایش داده می شود که اگر به دلار آمریکا ، یورو یا هر پول رایج دیگری خرج نمایید ، بر اساس نرخ روز که ویزا تعیین کرده ، تبدیل به دلار نیوزلند کرده و از حسابتان کاسته می شود .

6- کارتها به هر میزان که بخواهید شارج اولیه می شود و حداکثر تا معادل 500 دلار نیوزلند ( حدودا 300 دلار آمریکا ) می توان هر کارت را شارج کرد و این کارتها پس از صدور غیر قابل شارج می باشد .

شرایط فروش :
1- سفارش و خرید در ایام هفته و تحویل کارت در روز جمعه همان هفته . ( اما معمولا همان 48 ساعته تحویل داده می شود !!! )
2- هزینه صدور کارت :
فوری : 17 هزار تومان
عادی : 27 هزار تومان
هزینه هر دلار آمریکا : 1000 تومان
تبدیل نرخ ارز دلار آمریکا به دلار نیوزلند بر اساس بانک نیوزلندی ناسیونال ( nationalbank.co.nz ) در زمان صدور کارت محاسبه می شود .
do boi tre em do lot nu sieu mong khan ta so sinh cho be ban buon ban buon trang phuc ca mua kich
3- امکان انصراف از خرید تا 24 ساعت وجود دارد . در این صورت هزینه با کسر 500 تومان قابل برگشت است .

4- در صورتی که به هردلیل امکان تهیه کارت تا آخر همان هفته میسر نشد ، کل هزینه برگشت داده می شود .

پذیرش سفارش از روزهای شنبه تا 5 شنبه خواهد بود و روز جمعه کارتهایی که در همان هفته سفارش داده شده ، خریداری و تحویل مشتری خواهیم داد .

هر گونه سوالی داشتبد می توانید در همین تاپیک یا از طریق ایمیل [email protected] با ما مکاتبه کنید .

از نظرات مشتریان عزیز تشکر می کنم . شما هم اگر نظری در مورد این کارتها دارید ، می توانید در همین تاپیک اعلام کنید .
نظرات تعدادی از دوستان :
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=913417&postcount=52
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=917675&postcount=66
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=936770&postcount=86
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1071131&postcount=37
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1077680&postcount=48

و اینم آگهی در سایت خودمان :
http://www.yarantoos.com/index.php/topic,3898.msg18499.html#msg18499

Last edited:

nima1989

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6
سلام
اینگار دشت اول این تاپیک منم

با این کارتهای شما میشه از سایتی که اینو

We accept the following methods of payment.

VISA , MASTER CARD & BANK CARD
نوشته خرید کرد؟
ایران رو هم ساپورت میکنه
مرسی

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
با اجازه مستر ادنان ;)
- بله میشه
- با هر آدرس بیلینگی شما میتونید خرید انجام بدید. و بستگی به مرچانتی داره که ازش خرید میکنید ! ولی توصیه میشه ایران رو انتخاب نکنید.

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
با اجازه مستر ادنان ;)
- بله میشه
- با هر آدرس بیلینگی شما میتونید خرید انجام بدید. و بستگی به مرچانتی داره که ازش خرید میکنید ! ولی توصیه میشه ایران رو انتخاب نکنید.

ممنون از پاسخ شما .
do boi nu dep do lot nu cao cap khan so sinh ban buon quan ao ban buon quan ao cho thue trang phuc
جوابهای ایشان کاملا درست بود .

Last edited:

nima1989

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6
ممنون
چند وقت دیگه مزاحمتون میشم

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
منم فكر كنم يكي بخوام فقط يه سوالي داشتم كه شايد ربطي به اين كارت نداشته باشه . ولي ميخواستم بدونم در حالي كه 1&1 ايران و چند تا كشور ديگه رو تحريم كرده ايا راهي وجود داره كه بشه بدون مشكل از اين سايت هاست يا دومين گرفت .

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
منم فكر كنم يكي بخوام فقط يه سوالي داشتم كه شايد ربطي به اين كارت نداشته باشه . ولي ميخواستم بدونم در حالي كه 1&1 ايران و چند تا كشور ديگه رو تحريم كرده ايا راهي وجود داره كه بشه بدون مشكل از اين سايت هاست يا دومين گرفت .
مشخصات را غیر ایران انتخاب کنید . خیلی ها هستند که دارند از ایران استفاده می کنند . ولی من که توصیه نمی کنم . سایت که قحط نیست . خیلی از شرکتهای دیگر در نتیدا میشه که با همان قیمت و کیفیت سرویس ارائه می کنند .
do lot nam do boi nu xe day cac loai ban buon quan ao vest cong so nu chup anh cho be

Last edited:

NighTear

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اگه بشه باهاش پيپال را وريفاي كامل كرد (د رحدي كه ديگه مشخصات بانكي نخواد)
من يكيش را ميخوام
فقط براي همين كار ميخوام پس كمترين هزينه شارژ برام كافيه
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد كه چه كشوري براي بازكردن پيپل و فرار از وريفاي بانكي بايد انتخاب كرد

Domain

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد كه چه كشوري براي بازكردن پيپل و فرار از وريفاي بانكي بايد انتخاب كرد
کشورهای بجز آلمان، استرالیا، آمریکا، کانادا و انگلیس فکر کنم ;)

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
اگه بشه باهاش پيپال را وريفاي كامل كرد (د رحدي كه ديگه مشخصات بانكي نخواد)
من يكيش را ميخوام
فقط براي همين كار ميخوام پس كمترين هزينه شارژ برام كافيه

بله . امکان وریفای هست . فکر نمی کنم محدودیتی از لحاظ کشوری باشد و در هر جای دنیا میشه از این کارت استفاده کرد .
ایده ال ترین حالت اینه که همان نیوزلند را که صادر کننده این نوع کارتهای اعتباری است را انتخاب کنید .
ao nguc do boi nam xe day doi cao cap cho be ao so mi cong so ban buon quan ao cac loai chup anh da ngoai o ha noi
در مورد نحوه باز کردن اکانت پی پال و اینکه با چه آیپی و چگونه از آن در پی پال استفاده نمود ، من راهنمایی زیادی نمی توانم بکنم . اینو باید از دوستانی که در ایران از پی پال استفاده می کنند سوال نمایید .

Last edited:

NighTear

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
خوب با اين اوصاف
من يكي ميخوام با يه 6 دلار موجودي
و از همه مهمتر سريع !!!
من نتونستم بهتون pm‌بدم
متشكر

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
خوب با اين اوصاف
من يكي ميخوام با يه 6 دلار موجودي
و از همه مهمتر سريع !!!
من نتونستم بهتون pm‌بدم
متشكر
ao lot nu do boi dep xe day cao cap cho be vay lien cong so quan ao ban buon cho thue trang phuc
کارتهایی که صادر می شوند حداقل 25 دلاری است . سوالی داشتید با ایمیل با من تماس بگیرید .
ایمیل : Info at epaymenthub.com

Last edited:

ppn

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
6
باهاش می شه PAYPAL ورفای کرد PAYPAL لیمیت نمی شه !!!!!!؟؟؟؟؟؟؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
تست شده ، paypal هم باهاش verify شده . limit شدنش ربطی به کارت نداره ...

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
باهاش می شه PAYPAL ورفای کرد PAYPAL لیمیت نمی شه !!!!!!؟؟؟؟؟؟؟

شما با American Express Platinum هم paypal را وریفای کنی , لیمیت خواهد شد

لیمیت شدن پیپال در نزد خارجی ها امر خیلی پسندیده ای هست
چون پی پال زمانی که فکر کند شخص ثالثی به اکانت دسترسی دارد برای محافظت از صاحب اکانت آن را لیمیت می کند , و چون در ایران باید با ژانگولر بازی وارد اکانت پی پال بشیم و از راه های عجیب قریب پی پال را نقد کنیم ( خود خارجی ها می فرستند تو حساب بانکیشون ) برای همین شک پی پال را بر می انگیزد که شاید شخص ثالثی به اکانت دسترسی پیدا کرده باشد و سریع آن را لیمیت می کند

ppn

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
6
شایان یه سوال دارم
راستی از GODADAY پلن گرفتی تا حالا ؟؟؟
مشکلی نداشته ؟؟؟

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
از توضیحات دوستان ممنون .

نیازی به توضیح اضافی از طرف من نیست .

در رابطه با گوددی هم با ایران مشکل دارد و با مشخصات خارجی باید خرید کنید . چون سایتهایی دیگری هم هست که می توانید ارزان خرید کنید ، من توصیه نمی کنم !

بالا