• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کارت صدای حرفه ای Creative X-FI Platinum

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
با سلام خدمت همگی دوستان

یک کارت Creative X-FI platinum دارم که مدتی ازش استفاده کردم و حالا به دلیل خرید کارت Titanimum HD می خوام این کارت رو بفروشم
گرچه بگم قبل خرید فکر می کردم از این کارت بهتر باشه که بعد از خرید دیدم تفاوتشون خیلی خیلی کم هست اما دیگه خریده بودمش و کاری نمیشد کرد
از نظر کیفیت و امکانات که بی نظیر هست و قابل مقایسه با کارت های آنبورد نیست و از کارت های جدیدتر از این مدل هم هیچ چیزی جدیدتر ندارن می تونید تحقیق بفرمایید حتی برای کار های رکورد هم عالی هست و همه نوع ورودی خروجی داره و تنظیمات حرفه ای صدا

چند تا از مشخصاتش رو می زارم همراه با یک لینک کامل از مشخصات

7.1Channels 24-bit 96KHz PCI Interface Sound
THX certified quality and unbeatable movie sound with DTS-ES and Dolby Digital EX decoding
supports up to eight different 24-bit hardware effects
CMSS-3D allows you to upgrade your MP3 music and movies into surround sound with headphones or multichannel speakers24-bit Crystalizer
ورودي و خروجي هاي MIDI,Optical,Analog,SPDIF
ورودي مخصوص هدفون و میکروفون با تنظيم ولوم
دو پنل در جلو و پشت كيس و ریموت كنترل

Newegg.com - Creative SOUND BLASTER X-Fi Platinum 7.1 Channels 24-bit 96KHz PCI Interface Sound Card

خوب کارت سالم هست اما پنل جلوش ولوم تنظیم هدفون چون خاک گرفته مقداری مشکل داره البته در ولوم انتهایی هیچ مشکلی نداره ( مشکلش اینقدر جزئی هست که میشد نگم اما اعتقاد دارم خریدار باید همه چیز رو بدونه اعلام کردم ) من کلا با خروجی اپتیکالش همیشه کار کردم چون اسپیکرم z-5500 لاجیتک بوده

قیمت رو دیدم یکی شبیه این کارت رو چند ماه قبل که قیمت ها خیلی ارزونتر بود مخصوصا تو لوازم اینچنینی کامپیوتر 110 فروخته ... برای همین قیمت پایه رو همین مقدار می زارم گرچه به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته میشه و این قیمتی هم که اعلام کردم فقط جهت این بود که معمولا یک قیمتی عرف هست که به عنوان پایه اعلام بشه

اینم بگم اگر قیمت های کارت های کریتیو رو چک بفرمایید می بینید که کارت های بدون پنل و ریموت کنترل که این امکانات رو هم ندارن نزدیک به 180 تومن قیمت دارن و مدل های دارای پنل که الان تو بازار هستن 280 قیمت دارن
از نظر اعتماد سازی هم که دوستان می دونن من اینجا زیاد خرید و فروش داشتم و خدا رو شکر مشکلی تا حالا نبوده
ساکن تهران هم هستم

Last edited:

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
PCI هست ؟؟
کمی بیشتر در مورد این مشکلش بگید چون اون از اون ولوم جلو پنل زیاد استفاده میشه .کار میکنه یا نه ؟ صفت هست یا نویز میندازه یا بگیر نگیر داره ؟

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
PCI هست ؟؟
کمی بیشتر در مورد این مشکلش بگید چون اون از اون ولوم جلو پنل زیاد استفاده میشه .کار میکنه یا نه ؟ صفت هست یا نویز میندازه یا بگیر نگیر داره ؟
بله pci هست که به همه مادربورد ها می خوره ... بله کار میکنه گاهی مثلا اسپیکر چپ قویتر از راستی میشه که یک ضربه یا تکون کوچیک بخوره درست میشه ... من فکر می کنم با اسپری درست میشه البته این رو اعلام نکردم چون خودم تا حالا انجام ندادم ولی 90% بابت خاک گرفتکی هست چون زیاد اصلا ازش استفاده نشده و من با اپتیکش کار داشتم

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
راستی کنترلش هم تا حالا استفاده نشده

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
اپتیک داره؟

civilalireza

Registered User
لایک‌ها
169
راستی ویندوز 7 ساپورت میشه؟ درایور 7داره؟

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
راستی ویندوز 7 ساپورت میشه؟ درایور 7داره؟

بله کاملا بدون مشکل رو 7 و 32 بیت و 64 کار میکنه من آخرین درایو ها رم خدمت خریدار تقدیم میکنم ... خودم رو 7 64 بیت کار می کردم

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
قیمت پایه بعضی از دوستان پیشنهاد دادن پس زیر قیمت پایه لطفا پیشنهاد ندید ... ممنون

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
قیمتی که شما داری میگی خودتون 5 سال پیش از این قیمت ارزون تر خریدی احتمالا من یه Audiogy 2 دارم این رو هم میخوام ، قیمت پیشنهادی 60 تومان فقط برای MIDI اش میخوام

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
من قیمت پایه هستم .یه مدت دنبال Sound Blaster X-Fi Titanium بودم و تاپیک فعل هم برا خریدش هنوز دارم .فکر کنم این هم شبیه همین کارت باشه :

http://forum.persiantools.com/t223783.html

خدمتتون عرض کنم من کلا خیلی اهل صدا هستم و کارت های صدای زیادی هم امتحان کردم باورتون شاید نشه من دیگه high end ترین کارت بازار رو گرفتم دیگه تو کارت های اینترنال اما تفاوت صدایی با این کارت نداره حتی نرم افزاراش هم همونه فقط پنل و کنترل نداره و هزینه اضافه هم کردم ... یعنی مطمئن باشید تضمین میدم مثلا مدل
Creative PCI Express Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series Sound Card
هم با این فرقی اصلا نکنه چون مشخصاتشون رو هم ببینین یکی هست ...
و نکته ی مهمتر کارت من از اون کارت جدید تر هست ولی تولیدش متوقف شده ... تو سایت آمازون می تونید Date first available رو چک بفرمایید تا ببینید کدوم جدید تره

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
قیمتی که شما داری میگی خودتون 5 سال پیش از این قیمت ارزون تر خریدی احتمالا من یه Audiogy 2 دارم این رو هم میخوام ، قیمت پیشنهادی 60 تومان فقط برای MIDI اش میخوام

اولا بنده 190 تومن خریدم اون موقع خواستی فاکتورشم برات می فرستم ... بعدم قیمت دلار چند بوده اون موقع الان چنده !!! بعدم خواهش کردم زیر قیمت پایه قیمت ندید همین الان چند نفر هستن که قیمت پایه و مقداری بالاتر می خوان

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
خدمتتون عرض کنم من کلا خیلی اهل صدا هستم و کارت های صدای زیادی هم امتحان کردم باورتون شاید نشه من دیگه high end ترین کارت بازار رو گرفتم دیگه تو کارت های اینترنال اما تفاوت صدایی با این کارت نداره حتی نرم افزاراش هم همونه فقط پنل و کنترل نداره و هزینه اضافه هم کردم ... یعنی مطمئن باشید تضمین میدم مثلا مدل
Creative PCI Express Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series Sound Card
هم با این فرقی اصلا نکنه چون مشخصاتشون رو هم ببینین یکی هست ...
و نکته ی مهمتر کارت من از اون کارت جدید تر هست ولی تولیدش متوقف شده ... تو سایت آمازون می تونید Date first available رو چک بفرمایید تا ببینید کدوم جدید تره

یک سوال برام پیش آمده .لینک زیر را چک کنید .

Sound Blaster X-Fi - Wikipedia, the free encyclopedia

این مدل Creative SOUND BLASTER X-Fi Platinum کلا 2 مگ رم داره ولی مدل های جدیدتر اکثرا 16 یا 64 مگ رم دارند .این رم کجا کاربرد داره و خودشو نشون میده ؟؟
اصولا این کارت و کلا کارت های صدای غیر Onboard را به 2 دلیل میگیرند :

1-صدای بهتر روی اسپیکر های حرفه ای برای افراد حساس تر
2-استفاده کمتر از CPU برای Gamer ها در زمان بازی کردن

حالا میخوام بدونم این رم رو مورد دوم تاثیر داره یا نه و چقدر ؟؟

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
یک سوال برام پیش آمده .لینک زیر را چک کنید .

Sound Blaster X-Fi - Wikipedia, the free encyclopedia

این مدل Creative SOUND BLASTER X-Fi Platinum کلا 2 مگ رم داره ولی مدل های جدیدتر اکثرا 16 یا 64 مگ رم دارند .این رم کجا کاربرد داره و خودشو نشون میده ؟؟
اصولا این کارت و کلا کارت های صدای غیر Onboard را به 2 دلیل میگیرند :

1-صدای بهتر روی اسپیکر های حرفه ای برای افراد حساس تر
2-استفاده کمتر از CPU برای Gamer ها در زمان بازی کردن

حالا میخوام بدونم این رم رو مورد دوم تاثیر داره یا نه و چقدر ؟؟

تاثیرش فقط می دونم رو بازی هست ...البته من که تو بازی هم مشکلی ندارم ... شاید باید شرایط خاصی باشه

بالا