دوست عزیز مشکل اینجاست که شما تازه یکی دو ماه هست عضو شدید و من رو نمیشناسید .
توصیه میکنم وقتی میخواهید در رابطه کسی یا حرفش اظهار نظر کنید حداقل یه سرچ کوچک بکنید تا یه مقدار اطلاعات جزئی بدست بیارید و قطعا آن موقع نوشته هاتون تغییر پیدا خواهد کرد .
به جرات میتونم ادعا کنم هیچ کسی به اندازه من تو این فروم گرافیک تست نکرده آن و تمام این چیزا که خیلی میخوان بخونند من قبلا نوشتم .
حداقل 7-8 تا 5870 از جمله همین کارت مورد اشاره ناپیک را قبلا داشتم و تست کردم و میتونم بگم کدام برند با چه ولتاژی و در چه دمائی چه میزان اور میشه و کور و مموری چقدر میزه .
برای اثبات حرفم میتونید تاپیکهای فروشم را سرچ کنید و اکثر کارتهائی که گفتم را هم در همین فروم و یا لیون کامپیوتر و یا هات اورکلاک که دیگه الان وجود ندارد فروختم در 2-3 سال گذشته .
وقتی هم در رابطه با قدرت یک کارت اظهار نظر میکنم یعنی قبلا خودم تستش کردم و تمام زیر و بمش را میدونم و به ریویو ها و حرف دیگران هم کاری ندارم .
به لینکهای زیر هم نگاه کنید بد نیست و خواهید دید که Word record سه تا از تستهای همین کارت به نام من و پوریا دوستم هست .
Amateurs`s 3DMark06 score: 38829 marks with a Radeon HD 5870
Amateurs`s 3DMark05 score: 55912 marks with a Radeon HD 5870
Amateurs`s Aquamark score: 519091 marks with a Radeon HD 5870
شما همن وقتی میگید این کارت تقریبا با GTX580 هم قدرت هست لطفا مستندی در تائید حرفتان ارایه کنید تا یه آدم بی تجربه مثل من را متقاعد کند .