برگزیده های پرشین تولز

فروش کارت گرافیک asus hd 5870 1gb v2

abbaas

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام.کارت asus hd 5870 v2 برای فروش دارم.دارای گارانتی ویستا تا برج دو 2014.بدون لوازم . قیمت پایه :530 فروش فوری:570 تعویض فقط با پول!Benchmark Reviews: Performance Computer Hardware Tests تحویل تهران حضوری شهرستان ارسال با هزینه خریدار محترم.

فایل های ضمیمه

• 2013-10-10 07.36.53.jpg
    2013-10-10 07.36.53.jpg
    426.8 KB · نمایش ها: 308
  • dsto5wr30c94xug108me.jpg
    dsto5wr30c94xug108me.jpg
    93.2 KB · نمایش ها: 301

ehsanjamali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين كارت از سريgtx قويتر هستش؟

abbaas

Registered User
لایک‌ها
6

www.hadi

Registered User
لایک‌ها
447
اين كارت از سريgtx قويتر هستش؟

من استفاده کردم تقریبا تو مایه های gtx 580 هست!واقعا جدی میگم به پنجمارکها زیاد نمیشه اطمینان کرد ضمنا کارت تقریبا خنکی هم هست.

abbaas

Registered User
لایک‌ها
6
من استفاده کردم تقریبا تو مایه های gtx 580 هست!واقعا جدی میگم به پنجمارکها زیاد نمیشه اطمینان کرد ضمنا کارت تقریبا خنکی هم هست.
دیگه انقدرم قوی نیست!!:blink:580!!

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866

ظاهرا شما علاقه خاصی به این کارت دارید و همین باعث شده که در حد 580 میبینیدش ( عکس آواتارتون هم گویای این موضوع هست ;))

این کارت از لحاظ قدرتی مقداری قویتر از GTX460 و مقداری ضعیفتر از 560Ti هست و تقریبا هم قدرت 6870 میباشد .

abbaas

Registered User
لایک‌ها
6
ظاهرا شما علاقه خاصی به این کارت دارید و همین باعث شده که در حد 580 میبینیدش ( عکس آواتارتون هم گویای این موضوع هست ;))

این کارت از لحاظ قدرتی مقداری قویتر از GTX460 و مقداری ضعیفتر از 560Ti هست و تقریبا هم قدرت 6870 میباشد .
با اقا بهزاد موافقم تو سری انودیا بیشتر با gtx 560 ti مقایسه میشه تا کارتای دیگه.این نمونه ای که ایسوس زده یه پله از ماتریکس پایینتره تو خنک بودن کارت.

mfqoqnoos

Registered User
لایک‌ها
252

دوست عزیز شاید در مموری باندویس و پیکس در حد 580 نباشه اما از نظر تکسچر قویتره و از 6870 هم قویتره چون مموری و texel بالاتری داره و تو بازی که رندر تکسچر خیلی مهمه کمک میکنه .

5870.jpg
123.jpg

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
دوست عزیز شاید در حد 580 نباشه ولی از 6870 هم قویتره چون texel بالاتری داره و تو بازی که رندر تکسچر خیلی مهمه کمک میکنه .

دوست عزیز دیگه بعد از یک عمر گدائی محال شب جمعه یادم بره و نیازی به یادآوری کسی نیست !

قدرت کارتها به این اطلاعاتی که ارایه کردید نیست .

قدرت کارت را بنچمارک و میزان اسکور آنها مشخص میکند و نه اطلاعات آنها روی کاغذ .

در ضمن من نگفتم 6870 از 5870 قویتر هست و گفتم تقریبا در یک حد هستند .

mfqoqnoos

Registered User
لایک‌ها
252
دوست عزیز دیگه بعد از یک عمر گدائی محال شب جمعه یادم بره و نیازی به یادآوری کسی نیست !

قدرت کارتها به این اطلاعاتی که ارایه کردید نیست .

قدرت کارت را بنچمارک و میزان اسکور آنها مشخص میکند و نه اطلاعات آنها روی کاغذ .

در ضمن من نگفتم 6870 از 5870 قویتر هست و گفتم تقریبا در یک حد هستند .

دوست عزیز منم جسارت نکردم اما تا حالا چندبار گزارش شده که توی نتایج بنچمارک ها تقلب میشه و شرکتها از باگ های نرم افزاری سوء استفاده میکنند تا نتایج بنچمارکشون رو بالاتر نشون بدن .

www.hadi

Registered User
لایک‌ها
447

نه دوست گرامی عکس ذیگه ای نداشتم کم حجم بزارم اواتار کار من فقط گرافیکه از قدیم گفتن شنیدن کی بود مانند دیدن وقتی صحبت از ایسوس اونم مدل 5870 مدل رفرنس (من کاری با غیر رفرنس ندارم) یعنی با یک گرافیک واقعا قدرتمند طرفید بنده خیلی از مدل هایی که اینجا دوستان میفروشند رو خرید فروش کردم نمیدونم حالا شما یه کارت رو دست دو باشه بخرید چطور تست میکنید ولی بنده فقط با نرم افزار نه بازی تست میکنم باید عرض کنم اصلا به پنجمارکهایی که سایت های مختلفی دارن نباید اعتبار کرد سری 5000 ati واقعا به نظر من فوق العاده عمل کردن حتی از سری 7000 هم بهترن شما گیر اوردی امتحان کن میبینی.

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
نه دوست گرامی عکس ذیگه ای نداشتم کم حجم بزارم اواتار کار من فقط گرافیکه از قدیم گفتن شنیدن کی بود مانند دیدن وقتی صحبت از ایسوس اونم مدل 5870 مدل رفرنس (من کاری با غیر رفرنس ندارم) یعنی با یک گرافیک واقعا قدرتمند طرفید بنده خیلی از مدل هایی که اینجا دوستان میفروشند رو خرید فروش کردم نمیدونم حالا شما یه کارت رو دست دو باشه بخرید چطور تست میکنید ولی بنده فقط با نرم افزار نه بازی تست میکنم باید عرض کنم اصلا به پنجمارکهایی که سایت های مختلفی دارن نباید اعتبار کرد سری 5000 ati واقعا به نظر من فوق العاده عمل کردن حتی از سری 7000 هم بهترن شما گیر اوردی امتحان کن میبینی.
دوست عزیز مشکل اینجاست که شما تازه یکی دو ماه هست عضو شدید و من رو نمیشناسید .

توصیه میکنم وقتی میخواهید در رابطه کسی یا حرفش اظهار نظر کنید حداقل یه سرچ کوچک بکنید تا یه مقدار اطلاعات جزئی بدست بیارید و قطعا آن موقع نوشته هاتون تغییر پیدا خواهد کرد .

به جرات میتونم ادعا کنم هیچ کسی به اندازه من تو این فروم گرافیک تست نکرده آن و تمام این چیزا که خیلی میخوان بخونند من قبلا نوشتم .

حداقل 7-8 تا 5870 از جمله همین کارت مورد اشاره ناپیک را قبلا داشتم و تست کردم و میتونم بگم کدام برند با چه ولتاژی و در چه دمائی چه میزان اور میشه و کور و مموری چقدر میزه .

برای اثبات حرفم میتونید تاپیکهای فروشم را سرچ کنید و اکثر کارتهائی که گفتم را هم در همین فروم و یا لیون کامپیوتر و یا هات اورکلاک که دیگه الان وجود ندارد فروختم در 2-3 سال گذشته .

وقتی هم در رابطه با قدرت یک کارت اظهار نظر میکنم یعنی قبلا خودم تستش کردم و تمام زیر و بمش را میدونم و به ریویو ها و حرف دیگران هم کاری ندارم .

به لینکهای زیر هم نگاه کنید بد نیست و خواهید دید که Word record سه تا از تستهای همین کارت به نام من و پوریا دوستم هست .
Amateurs`s 3DMark06 score: 38829 marks with a Radeon HD 5870
Amateurs`s 3DMark05 score: 55912 marks with a Radeon HD 5870
Amateurs`s Aquamark score: 519091 marks with a Radeon HD 5870

شما همن وقتی میگید این کارت تقریبا با GTX580 هم قدرت هست لطفا مستندی در تائید حرفتان ارایه کنید تا یه آدم بی تجربه مثل من را متقاعد کند .

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291

توصیه میکنم وقتی میخواهید در رابطه کسی یا حرفش اظهار نظر کنید حداقل یه سرچ کوچک بکنید تا یه مقدار اطلاعات جزئی بدست بیارید و قطعا آن موقع نوشته هاتون تغییر پیدا خواهد کرد .

به جرات میتونم ادعا کنم هیچ کسی به اندازه من تو این فروم گرافیک تست نکرده آن و تمام این چیزا که خیلی میخوان بخونند من قبلا نوشتم .

حداقل 7-8 تا 5870 از جمله همین کارت مورد اشاره ناپیک را قبلا داشتم و تست کردم و میتونم بگم کدام برند با چه ولتاژی و در چه دمائی چه میزان اور میشه و کور و مموری چقدر میزه .

برای اثبات حرفم میتونید تاپیکهای فروشم را سرچ کنید و اکثر کارتهائی که گفتم را هم در همین فروم و یا لیون کامپیوتر و یا هات اورکلاک که دیگه الان وجود ندارد فروختم در 2-3 سال گذشته .

وقتی هم در رابطه با قدرت یک کارت اظهار نظر میکنم یعنی قبلا خودم تستش کردم و تمام زیر و بمش را میدونم و به ریویو ها و حرف دیگران هم کاری ندارم .

به لینکهای زیر هم نگاه کنید بد نیست و خواهید دید که Word record سه تا از تستهای همین کارت به نام من و پوریا دوستم هست .

شما همن وقتی میگید این کارت تقریبا با GTX580 هم قدرت هست لطفا مستندی در تائید حرفتان ارایه کنید تا یه آدم بی تجربه مثل من را متقاعد کند .

آقا بهزاد کارت درسته

www.hadi

Registered User
لایک‌ها
447

به به پس بهزاد خان استاد گرافیک شماید د میگفتی از اول بفرما استاد اینم سند:Radeon HD 5870 Eyefinity 6 vs GeForce GTX 580 درسته همیشه پنجمارک ها طرف شرکت nvidia و intel رو نگه داشتن بگذریم.

Reza-sony

Registered User
لایک‌ها
16
به به پس بهزاد خان استاد گرافیک شماید د میگفتی از اول بفرما استاد اینم سند:Radeon HD 5870 Eyefinity 6 vs GeForce GTX 580 درسته همیشه پنجمارک ها طرف شرکت nvidia و intel رو نگه داشتن بگذریم.
دوست گرامی این مقایسه ای که شما گذاشتید ، فقط مقایسه عددی و روی کاغذ هست و اصلا ملاک خوبی برای سنجش قدرت گرافیک نیست ، خیلی از عوامل در تعیین قدرت کارت گرافیک موثر هستند و پهنای باند و مقدار GFLOPS عددی اصلا معیار خوبی نیست .
شما برای مقایسه قدرت گرافیک باید به بنچمارک های موجود رجوع کنید و میران اسکوری که گرافیک در نرم افزارهای مختلف گرفته را مقایسه کنید . این جدول که توسط یکی از معتبرترین سایت های ریویو در دسترس قرار گرفته ، نشون میده که 5870 همرده GTX 560Ti و GTX 470 محسوب میشه و حتی از GTX 480 هم کمی ضعیف تر هست ، چه برسه به GTX 580 !!!!!!!!!!!!!!!!
Graphics Card Performance Hierarchy Chart - Best Graphics Cards For The Money: September 2013
بد نیست به عکس زیر هم یک نگاهی بندازین :
http://tpucdn.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_580/images/perfrel.gif

payamhetfild

Registered User
لایک‌ها
315

برادر بیا اینجا :
اخبار تيم اوركلاك ليون در

نفر 2جهان طرفته:lol:

farjam1990

Registered User
لایک‌ها
328
کسی رو که خوابیده میشه بیدار کرد اما کسی رو که خودشو به خواب زده نمیشه بیدار کرد

کارت 5870 در 90 درصد بنچمارکها حتی از 480 ضعیفتره... در حد 580 بودن پیشکشش باشه... عوامل موثر اصلی تعداد ROP ها... تعداد ترانزیستورها و تکنولوژی ساخت هستش (که 580 نسبت به 5870 حدود 1 سال و نیم جدیدتره)و بعدش تکسچر فیلریت و پیکسل فیلریت که تاثیر مستقیم میگیرن از فرکانس هسته و مموری

در منزل هم کارت mSI 5870 LIGHTNING هست که یه سر و گردن از کارت شما بالاتره دقیقا 50 مگاهرتز بالاتره
کارت msi 480 lightning هم هست که اورکلاک شدست و برای این تست فرکانسش رو اوردم پایین در حد کارت 480 رفرنس

در واقع این مقایسه بین 5870 ای هستش که از این کارت ایسوس مد نظر دوستان 50 مگاهرتز قویتره در مقابل یک کارت 480 لایتنینگ که فرکانسش در حد کارت رفرنس پایین آورده شده...

تست کارت 5870

تست کارت 480

تست ها در همین 45 دقیقه گذشته گرفته شده با یک سیستم تست یکسان....برای آنان که می اندیشند !

برای انسانهای آگاه به علم روز کامپیوتر چیزی واسه بحث کردن نمونده دیگه... مگه واسه کسایی که در انزوای علمی بودن در این یکی دو سال اخیر

navid_ati

Registered User
لایک‌ها
1,515
دوستان لطفا بحث نکنید تو تاپیک اون بنده خدا آقا عباس گل

کارت ایشون با EVGA GTX 7990 DCU II SOC POWER EDITION مقایسه میشه ... ;)

عباس جان یا شما کارتت رو بده به آقا هادی یا کارت ایشون رو بخر کراس کن قدرتش از 580 که چه عرض کنم از 5970 هم بیشتر میشه :)

Morteza Hosseini

Registered User
لایک‌ها
285
اصن کارت آقا عباس با دو تا 690 برابری میکنه:D

من الان حضور ذهن ندارم بعدن بنچمارک هاشو مبذارم:p

www.hadi

Registered User
لایک‌ها
447
دوست گرامی این مقایسه ای که شما گذاشتید ، فقط مقایسه عددی و روی کاغذ هست و اصلا ملاک خوبی برای سنجش قدرت گرافیک نیست ، خیلی از عوامل در تعیین قدرت کارت گرافیک موثر هستند و پهنای باند و مقدار GFLOPS عددی اصلا معیار خوبی نیست .
شما برای مقایسه قدرت گرافیک باید به بنچمارک های موجود رجوع کنید و میران اسکوری که گرافیک در نرم افزارهای مختلف گرفته را مقایسه کنید . این جدول که توسط یکی از معتبرترین سایت های ریویو در دسترس قرار گرفته ، نشون میده که 5870 همرده GTX 560Ti و GTX 470 محسوب میشه و حتی از GTX 480 هم کمی ضعیف تر هست ، چه برسه به GTX 580 !!!!!!!!!!!!!!!!
Graphics Card Performance Hierarchy Chart - Best Graphics Cards For The Money: September 2013
بد نیست به عکس زیر هم یک نگاهی بندازین :
http://tpucdn.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_580/images/perfrel.gif
من فرمایش شما رو قبول دارم فقط این مدل از گراف رفرنس 50 درصد ولتاژ اضافی دریافت میکنه کاملا استبل هست واقعا میشه یه غول برادر محترم بنده استفاده کردم کارت من نیست تبلیغات کنم این گراف قویترین فیبر درش استفاده شده بیشتر از 40 درصد فلز در فیبرش هست! همون فیبر استفاده شده فقط در گرافیک gtx 690 به کار رفته والسلام به پست های قبلی هم توجه کنید به ریو ها اهمیت نمیدم.

بالا