• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کارت گرافیک ATI 4890 Force 3D

روزبه شاه گلدی

Registered User
لایک‌ها
3
سلام:
یک عدد گرافیک 4890 با بارد Force 3D به قیمت 145 هزار تومن به فروش می رسد.گارانتیش هم تموم شده.
ضمنا این ورژن نسبت به مرجع بسیار خنک ترکارمی کند.
درصورت تمایل به شماره 09127613865 فقط SMS بزنید.با تشکر
1.jpg2.jpg4.jpg5.jpg

فایل های ضمیمه

• 3.jpg
    3.jpg
    144.2 KB · نمایش ها: 207

pes2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
85 میخرم بیشتر نمیرزه گرونه;)

روزبه شاه گلدی

Registered User
لایک‌ها
3
85 میخرم بیشتر نمیرزه گرونه;)

لطفاقبل ازاینکه صحبتی رو مطرح کنید یکم بررسی هم بکنید واگه قصدخرید ندارید دلیلی هم نداره حتما اینجا یه چیزی بنویسید.مرسی

روزبه شاه گلدی

Registered User
لایک‌ها
3
درحال حاضر 135 براش مشتری هست دوستان.قیمت روبالا نگفتم.این کارت درسته ازسری 4 هستش ولی توان پردازشی خیلی خوبی داره توبازیها.

kamran990

Registered User
لایک‌ها
385

drpc

Registered User
لایک‌ها
274
کارت عالی ای است اما با این برند و این وضع گارانتی بیشتر از 120نمی ارزه
من الان یه 4890 دارم که هنوز 8 ماه هم گارانتی داره و تازه اور شده فابریک است و 3 برابر این هیکل داره و برندش هم ایسوس است را 175 خریدم

روزبه شاه گلدی

Registered User
لایک‌ها
3
من که قصدکاسبی کردن بااین کارت روندارم.می خوام بفروشم یکی دیگه بخرم.
drpc عزیز اینکه چه زمان این کارت روخریدین هم خیلی مهمه.الان قیمت به شدت بالا رفته به خاطر سیرصعودی قیمت دلار وکسی که تو مغازش کارت های سری 5 رو هم از 1 سال پیش داره الان که می خوای ازش بخری قیمت روبادلار 1380 تومن الان برات محاسبه میکنه میگه.درحالی که قیمت خرید خودش خیلی کمترازاین بوده.قدیما تو بازار یه مرامایی بود می گفتن این خرید قدیممون هستش.الان اصلا کلا نداریم همچین داستانی.طرف ازبازار سو استفاده می کنه وجنسی رو با 100 درصد سودهم می فروشه.
من این کارت رو باهمین برد واین هیکل کوچولو 220 تومن گرفتم 1 سال و2...3ماه پیش.ضمن اینکه کارت هم رده این کارت به لحاظ پردازشی 6790 هستش که دایرکس 11 ساپورته و اگه قیمت کنین می بینین که این کارت گرون نیست.

@حامد@

Registered User
لایک‌ها
71
بیشتر نمیرزه:blink:. عزیزم با 85 برو بازار ببین چی گیرت میاد .
من خودم 4890 دارم و واقعا کارت قدرتمندیه

واقعا این سری 4000 HD که AMD به بازار ارائه کرد بازار رو از قبضه انویدیا در اورد . من کارتم رو دادم کامران جان ( که با کارت سابق ما داره پز میده D: . شوخی . )

ولی جدی ، 4890 با وجود قیمت مناسبش ( من خریدم 290 ) هم پای قوی ترین کارت انویدیا ( زمان معرفی خودش ) حرکت میکرد و از از این سری به بعد بود که انویدیا فهمید باید تخت سلطنت رو شریکی کار کنه :دی

ایشالا با قیمت خوبی به فروش برسونی دوست عزیز :)

kamran990

Registered User
لایک‌ها
385
واقعا این سری 4000 HD که AMD به بازار ارائه کرد بازار رو از قبضه انویدیا در اورد . من کارتم رو دادم کامران جان ( که با کارت سابق ما داره پز میده D: . شوخی . )

ولی جدی ، 4890 با وجود قیمت مناسبش ( من خریدم 290 ) هم پای قوی ترین کارت انویدیا ( زمان معرفی خودش ) حرکت میکرد و از از این سری به بعد بود که انویدیا فهمید باید تخت سلطنت رو شریکی کار کنه :دی

دستت درد نکنه حامد جون ...داشتیم:eek:... من قصد پز دادن با کارت نداشتم عزیز. فقط دیدم این همشهری داره پرت میگه گفتم مطلعش کنم .یه پخ الان بهت میدم درست نیست اینجا بگم لطف کن جوابمون بده

@حامد@

Registered User
لایک‌ها
71
دستت درد نکنه حامد جون ...داشتیم:eek:... من قصد پز دادن با کارت نداشتم عزیز. فقط دیدم این همشهری داره پرت میگه گفتم مطلعش کنم .یه پخ الان بهت میدم درست نیست اینجا بگم لطف کن جوابمون بده

شرمنده از صاحب تاپیک که پست بی مربوط دادم :lol:

کامران جون چرا میزنی D: ، شوخی کردم داداش گُلُم :دی

پ.خ پاسخ داده شد ( پست شهر ما نمونه هست کامران :))
--------------

up ........ واسه دوستمون :)

روزبه شاه گلدی

Registered User
لایک‌ها
3

شرمنده از صاحب تاپیک که پست بی مربوط دادم :lol:

کامران جون چرا میزنی D: ، شوخی کردم داداش گُلُم :دی

پ.خ پاسخ داده شد ( پست شهر ما نمونه هست کامران :))
--------------

up ........ واسه دوستمون :)

بیشتر نمیرزه:blink:. عزیزم با 85 برو بازار ببین چی گیرت میاد .
من خودم 4890 دارم و واقعا کارت قدرتمندیه

135 خریدارم
09356671010

مرسی ازحامد و کامران به خاطرصحبت های منطقیشون.:)
دوست عزیز یه نفرخواسته کارت رو وقراره خبر بده.اگرایشون منصرف شد تقدیم شما می کنم.

بالا