• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کارت گرافیک EVGA GTX 460 1GB

Sia_Tech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

یک کارت گرافیک EVGA GTX 460 1GB EE کاملا سالم با جعبه و تمام متعلقات برای فروش دارم، کارت بسیار بسیار تمیز و کم کارکرد هست و به قول گفتنی مثل عروسک ازش مراقبت کردم!

کارت به هیچ وجه اورکلاک نشده و همچنین از همون روز اول که خریداری شده بود به پیشنهاد خود EVGA بایوس رسمی FPB یا همون Free Performance Boost برروش نصب شده که کلاک کارت رو بالاتر برده و پروفایل فن رو هم سایلنت تر کرده در نتیجه پرفورمنس کارت از 460 های معمولی بالاتر هست. اطلاعات بیشتر در مورد FPB اینجا

همونطور که در تصویر می بینید کارت از نوع EE یا همون Extrenal Exhaust هست در نتیجه گرمای کارت به بیرون کیس منتقل میشه و دمای داخل کیس رو بالا نمیبره.

اسکرین شات از GPU-Z
74019097096560882486.gif

تصویر از کارت
81279331400886378520.jpg

EVGA Website
بابت کیفیت تصویر هم عذرخواهی میکنم متاسفانه در حال حاضر دوربین خوب در درسترس نبود به همین خاطر مجبور شدم با دوربین گوشی عکس بگیرم.

اینم یک لینک Review و Benchmark از کارت : http://www.hardwarecanucks.com/foru...uperclocked-ee-external-exhaust-review-6.html

قیمت پایه: 360

فروش فوری: 410

فروخته شد

کارت رو به بالاترین پیشنهاد تقدیم میکنم...

فروش به صورت همزمان در فروم لیون کامپیوتر هم در جریان هست: http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=25729

تحویل هم ترجیحا حضوری تهران

موفق و موید باشید

Last edited:

Sia_Tech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پست اول رو ظاهرا نمیتونم ویرایش کنم، چون عجله دارم برای فروش قیمت ها رو یک مقدار کاهش دادم این آخرین قیمت هست:

قیمت پایه: 350

فروش فوری: 390

Sia_Tech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
UP..............

دوستان کارت فوق العاده تمیز و تقریبا میشه گفت در حد نو هست، با خریدار واقعی هم راه میام...

Sia_Tech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کارت در فروم لیون کامپیوتر فروخته شد... ختم تاپیک

مدیران محترم لطف کنند تاپیک رو پاک کنند...

ممنون

بالا