• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کارت گرافیک GTX580

mahmood.es

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان سال نو برهمه مبارک.قبلا این تایپیکوداشتم عزیزان لطف کردن بخاطر عکس بدون نام کاربری بستنش.همه دوستان بروز واطلاع رسان!!!

دوستان کارت گرافیکASUS GTX580 DIRECT CU II گارانتی سازگارداره تاآخرسال2014.کارت آکبنده وفقط برای عکس انداختن درش آوردم.الانم چون کیسم جمع نشده میخوام کارت680یا7970بگیرم.

قیمت:12500000ریال.قیمت نسبت به بازاربا این قیمتهای تخیلی که نمونش تولیون وماتریکس msiهست عالیه.

تحویل تهران حضوری یا پیک.هزینه ارسال با خریدار.

یجورایی عیدی میدم از16000000شروع کردم.

لطفازیرقیمت قیمت ندیدچون خداییش خوب قیمت گذاشتم.

عکسم با نام کاربری ضمیمه هست

شماره تماس:09122128312

فایل های ضمیمه

• DSC_0007.jpg
    DSC_0007.jpg
    425.4 KB · نمایش ها: 798
  • DSC_0008.jpg
    DSC_0008.jpg
    316.8 KB · نمایش ها: 785
  • DSC_0009.jpg
    DSC_0009.jpg
    355.1 KB · نمایش ها: 783
Last edited:

mahmood.es

Registered User
لایک‌ها
4
قیمت خوبه ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تعجبم دوستاناحتمالادنبال شرایط خیلی خاص هستند.

zaxert

Registered User
لایک‌ها
23
عزیز توقع داری هر کی رسید بیاد بگه خریداره:eek:

این کارت یا برای مغازه دار خوبه که بفروشتش نون روش بخوره یا برای مرفهین بی درد!

یادمه اون ارزونیا که کارت خره 800 تومن بود قیمتاش شاخ به ادم میزد وای به حال اینها که الان روی 1 و 2 و3و 4 میلیون هست

(هر کی از اینا بخره باید خمس مالشو:( بده میدونستید که ؟

Last edited:

corsair

Registered User
لایک‌ها
40
عزیز توقع داری هر کی رسید بیاد بگه خریداره:eek:

این کارت یا برای مغازه دار خوبه که بفروشتش نون روش بخوره یا برای مرفهین بی درد!

یادمه اون ارزونیا که کارت خره 800 تومن بود قیمتاش شاخ به ادم میزد وای به حال اینها که الان روی 1 و 2 و3و 4 میلیون هست

(هر کی از اینا بخره باید خمس مالشو بده میدونستید که ؟
دوست عزیز جسارتاً در مورد جمله ی آخر، خمس به مالی می خوره که آدم ازش استفاده نکنه! نه اینکه توی کیسه و مدام سرد و داغ میشه و فنش کم و زیاد میشه :D

mahmood.es

Registered User
لایک‌ها
4
دمتون گرم بحثوفقهیش کردین!!!!!!!!!!!عزیز وضع بازار متاسفانه اینه.خداکنه ارزون شهمنم ارزون میفروشم ارزون میخرم.قیمت معادلهای این1600به بالااست توبازار.لیون وmsi

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
دوست عزیز جسارتاً در مورد جمله ی آخر، خمس به مالی می خوره که آدم ازش استفاده نکنه! نه اینکه توی کیسه و مدام سرد و داغ میشه و فنش کم و زیاد میشه :D

فکر کنم منظور ایشون این بود کسی این کارتارو بخره انقدر وضع مالیش خوبه که باید هرسال یادش نره خمس بده

mahmood.es

Registered User
لایک‌ها
4
دوستا توهمین فروم هستن2تاکارت680sli دارن وکیس خدامنکه خودمو مرفه نمیدونم

mehrzad1363

Registered User
لایک‌ها
2

کل سیستم با این قطعات یه 6 یا 7 تومنی آب مخوره که . یه کارمند یا کارگر یه سال هیچی نخوره و نیاشامه آخرش اگر جون سالم به در برد میتونه بخره البته اگر حقوقشو دادن اونوقت(بعد میگن نداریم و گرونیه این حرفا :دی)
اونوقت باقی قطعات حساب نمیشه ؟ دو تا گرافیک و یه کیس موندم چجور روشن میشه ؟!!! (شوخی کردم جو عوض شه امیدوارم ناراحت نشین)

zaxert

Registered User
لایک‌ها
23
فکر کنم منظور ایشون این بود کسی این کارتارو بخره انقدر وضع مالیش خوبه که باید هرسال یادش نره خمس بده
دم شما گرم همون حرف دل مارو آشکار کردی

آقا محمود کی همچین حرفی زد دور از جون شما که مرفه باشی ...اگه گفتی چرا اینو میگم؟ چون مرفها:goatee: نمیان تاپیک مزایده بزنن و منتظر قیمت کسی باشن اگه یه وقت دلشونو بزنه و فریم یه دونه کم بگیرن:puke:. دو دستی کارت رو میبرن پیش مغازه دار عوض بدر میکنن چقدم ضرر میکنن چقدم تو پاچه شون میره ولی ککشونم نمیگزه
جدیدن (این چند سال) هم یه سری با زور گربه و سنجاب بغل کردن پولدار جلوه میدن ولی کو ؟ جیب خالیو پز عالی
ایشالا دم عیدی یکی قیمت بده چشمت روشن شه ما که دعا میکنیم کسی ضرر نکنه پای جنس باز نشده و مزه نچشیده مثل جنس شما که نفس مورچه هم بهش نخورده;) شرکت ASUS رو انقدر قبول دارم که حاضرم 1 هفته کف کارخونه اون تو تایوان رو جارو بزنم اونوقت جای پول بهم کارت تیتان بدن :دی
کاش آسمون دهن باز میکرد یه دونه از اون گرافیکای 4 میلیونی میوفتاد پائین :rolleyes: جزو محالات هست و با محالاتم نمیشه زندگی کرد
حالا یه سوال شما دیدتون از اینکه این کارت رو یا رده بالاتر رو میخرین نسبت به بازیها چیه ؟ ببینیم شاید ماهم نظرمون برگشت :eek:
یه چزو یادم رفت بگم من از اونا نیستم که گسنگی مرده باشم یه وقت فکر بد به مغزتون خطور نکنه جدیدن دو تا کارت 5870 و 560 TI خریدم لینک تاپیکهاشم هست;)
موفق باشی;)

mahmood.es

Registered User
لایک‌ها
4
منم درد به روز بودن دارم وگرنه برای بازی هم این کارت کافیه

هنوزهست

Last edited:

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
داداش گلم یچیزی بهت بگم اگه افتادی تو این خط کار تمومه هر روز خدا خر میافته گردنت مثل خودم :D البته من اگه اینو داشتم دیگه دوروبر گرافیک پیدام نمیشد

mahmood.es

Registered User
لایک‌ها
4
داداش گلم یچیزی بهت بگم اگه افتادی تو این خط کار تمومه هر روز خدا خر میافته گردنت مثل خودم :D البته من اگه اینو داشتم دیگه دوروبر گرافیک پیدام نمیشد

قابلتو نداره عزیز

mahmood.es

Registered User
لایک‌ها
4
کاهش قیمت:13000000ریال

کاهش قیمت:صفحه اول

موجوده آپ

Last edited:

morteza5921

Registered User
لایک‌ها