• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کارت گرافیک sapphire HD 6770 DDR5 1 G (آکبند و زیر قیمت بازار با گارانتی اصلی )

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
سلام به همگی دوستان
من چند ساعت پیش یک کارت sapphire hd 6770 DDR5 1GIG خریداری کردم با گارانتی الماس ایران که معتبر ترین گارانتی این برند هست ( فاکتور جهت نشان دادن تاریخ خرید موجود است )
این کارت رو فقط یک بار در جعبش باز شده تا ببینم کارت مشکل فیزیکی نداشته باشه ( چون رو گارانتیش نوشته در صورت مشکل فیزیکی کارت خارج از گارانتی می باشد ) و در اصل کارت آک میباشد چون استفاده نشده

بعد که رسیدم خونه اول مجدد تو اینترنت گشتم و تصمیم گرفتم یک کارت خیلی قوی تر بگیرم و برای این کارت رو همونجور که خریده بودم برای فروش می زارم
این هم لازم هست بگم که این کارت به نسبت قیمت از بهترین کارت های تو بازار هست به گفته اساتید و بازی های جدید هم به راحتی با آخرین جزئیات نمایش میده و برند sapphire هم که از بهترین و شناخته شده ترین برند های موجود هست

مشخصاتش هم در لینک زیر می تونید ببینید
Sapphire HD 6770 1GB GDDR5 Graphics Card: Amazon.co.uk: Computers & Accessories

و باید بگم این کارت تو بازار دو رو بر 180 قیمت داره و برند asus رو هم قیمت کردم 188 قیمت می دادن ( دوستان می تونن حضوری تشریف ببرن پاساژ ایران و رضا در ولیعصر سوال بفرمایند )
یکی از بزرگترین ویژگی های این کارت مصرف نسبتا پایینش هست بطوری که مثلا 6790 مصرفش 42 وات بیشتر از این کارت هست که باید پاور قوی تهیه کنید که نوعی هزینه اضافی هست

با توجه به این موضوع قیمت پایه رو برای 160 می زارم برای شروع فکر کنم حدود 20 تومن زیر قیمت مناسب باشه ... اینم بگم اگر قیمت پیشنهادی مناسب باشه می تونم حضوری در تهران تحویل بدم که هزینه پست هم نخوره
از نظر اعتماد سازی هم که خدا رو شکر اینجا خرید و فروشم زیاد داشتم و هیچ وقتم مشکلی نبوده
فقط لطفا اسپم نفرمایید و اجازه بدید خریدار های واقعی جلو بیان ... ممنون از همگی

hamedy12

Registered User
لایک‌ها
438
دوست عزیز کارتهای سافایر ارزونترین کارتهای بازار هستن واز اسوس msi گیگا متوسط 30 تومن ارزونترن

نوی کارت شما رو مغازه 160 میده پلمپ

اگر به قیمت معقول فروشنده اید خریدارم

bobby1988

Registered User
لایک‌ها
28
دوست عزیز کارتهای سافایر ارزونترین کارتهای بازار هستن واز اسوس msi گیگا متوسط 30 تومن ارزونترن

تا اونجا كه من يادمه msi و his از sapphire ارزون تر بودن

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353

دوست گرامی شما اگر 160 گیر آوردین خوب خریداری کنید حتما ... و اینکه پاور کالر هست که ارزون هست و saphire هم مغازه دار داره همین قیمت دور و بر 180 میده من خودم نصف بازار رو قیمت کردم ... بعد هم کارتهای رفرنس همه مثل هم هستن شما که بهتر از من باید بدونید و برندش مطرح نیست ... تازه مغازه دار ها می گن سری بعد بارشون که برسه قیمت هاشون بالاتر میره به دلیل قیمت دلار ... این چیزی بود که یکی دو تا از نمایندگی هام بهم گفتن ...
این کارت هم اگر با پلمپ فرقی داشت مال من ... من میتونستم حتی اشاره هم نکنم که درش یکبار باز شده اما چون اعتقاد دارم خریدار باید همه چی رو بدونه عنوان کردم
با تشکر از شما

hamedy12

Registered User
لایک‌ها
438

navid_ati

Registered User
لایک‌ها
1,515
دوست عزیز

اولا قطعه مال شماست و نه به من ونه به دوستان دیگر ربظی نداره چقدر میخوای بفروشید....
دوما الان 6790 xfx با گارانتی سازگار حدود 185 هست
بالاترین قیمتی که من از 6770 داشتم مربوط به برد his بود که حدود 177 بوده
و پایین ترین قیمت هم مربوط به powercolor و msi هست که حدود 160

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
ممون از همگی فعلازیاد زنگ زدم الماس ایران گفت اگر می خوای بیار چون استفاده نشده سر بده یک دونه 6850 ببر
تا ببینم خدا چی می خواد دوستان عزیز

bobby1988

Registered User
لایک‌ها
28
تایید میشه + پاور کالر هم ارزون تر بود ... فقط asus , gigabyte , xfx یک مقدار گرون تر هستن اونم دلیل خاصی نداره
چرا دوست عزيز دليل خاص هم ميشه گفت داره.
كيفيت مواد به كار رفته يه دليلش ميتونه باشه. كنترلر مموري تو بعضي برندها قوي تر از بقيه هست كه بيشتر به كار اوركلاك مياد.
با مثلا XFX كه يكي از محبوب ترينا و قابل اطمينان ترينهاس گارانتي مادام العمر ميده (خارج از ايران) و حتي اگه شما با اوركلاك كارت رو خراب كنيد، اين خرابي هم شامل گارانتي ميشه.
پوزش بابت توضيح خارج از موضوع.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
چرا دوست عزيز دليل خاص هم ميشه گفت داره.
كيفيت مواد به كار رفته يه دليلش ميتونه باشه. كنترلر مموري تو بعضي برندها قوي تر از بقيه هست كه بيشتر به كار اوركلاك مياد.
با مثلا XFX كه يكي از محبوب ترينا و قابل اطمينان ترينهاس گارانتي مادام العمر ميده (خارج از ايران) و حتي اگه شما با اوركلاك كارت رو خراب كنيد، اين خرابي هم شامل گارانتي ميشه.
پوزش بابت توضيح خارج از موضوع.

ممنون از توضیحات

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
تاپیک بسته شود یک 6850 تهیه کردم از نمایندگی و مقداری سر دادم
ممنون از همگی

بالا