• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کارت 6970 سافایر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

vampirekain

Registered User
لایک‌ها
2,137
بنام خدا
با سلام خدمت دوستان

همونطور که از عنوان تاپیک پیداست یک عدد کارت 6970 از سافایر موجود هست برای فروش که مال رفیقم بوده و البته این کارت یه مشکلی که داره اینه که سره بعضی از سیستم ها نصویر میده وسر بعضی های دیگه نه، مثلا من خودم باهاش بازی کرایس، اساسین کرید : بلک فلگ و بازی های دیگه رو انجام دادم و لی سره بعضی از سیستم ها تصویر نمیداده + کلیپ تستش هم موجوده، در کل این کارت رو به عنوان یه کارت تقریبا خراب بفروش میرسونم حالا اگه تعمیرکار واقعیش پیدا بشه شاید بتونه با یه بایوس زدن یا کار تعمیراتی کارت رو براه کنه..
اینم لینک تست:
http://uplod.ir/tg9l53ta7lkv/MOV_0217.mp4.htm
http://uplod.ir/b8stypueduzo/MOV_0243.mp4.htm

قیمت هم مد نظرم نیست پس قیمت از شما دوستان ولی خواهشا قیمت های غیر معقول نفرماید.

فایل های ضمیمه

• DSC_۰۰۰۱.jpg
    DSC_۰۰۰۱.jpg
    425.7 KB · نمایش ها: 67
  • DSC_۰۰۰۲.jpg
    DSC_۰۰۰۲.jpg
    533.9 KB · نمایش ها: 68
  • DSC_۰۰۰۳.jpg
    DSC_۰۰۰۳.jpg
    581.3 KB · نمایش ها: 68

vampirekain

Registered User
لایک‌ها
2,137
اخوی قیمتی تقریبا 250 به بالا مد نظرمه

milla

Registered User
لایک‌ها
246
ممنون میشم در صورتی که مقدور هست نتایج تست Burn-in Benchmark 1920*1080 15min با نرم افزار Furmark رو قرار بدید.
(اگر اسکرین شات در حین تست هم بذارید که دیگه چه بهتر)

vampirekain

Registered User
لایک‌ها
2,137
اینم اسکرین شات

فایل های ضمیمه

• post-14065-0-57853500-1399482140.jpg
    post-14065-0-57853500-1399482140.jpg
    312.8 KB · نمایش ها: 62

vampirekain

Registered User
لایک‌ها
2,137
اخه کارت االن دست من نیستش دادم یکی نگاش بندازه

DDR5

Registered User
لایک‌ها
63
کارت خریداری شد.

vampirekain

Registered User
لایک‌ها
2,137
تایید میشه،
امروز عصر هم براشون ارسال شد
انشاا.. که بدون نیاز به تعمییر سره سیستمشون کارت بالا بیاد و استفاده کنن

DDR5

Registered User
لایک‌ها
63
جهت اطلاع اومدم بگم که کارت از دیروز صبح ساعت 11 که به دست من رسیده تا الان روی 12 نوع سیستم(مینبرد amd.intel) تست شده
فقط روی یک سیستم elite A785 بالا اومد و تصویر داد اونم بعد اینکه ریستارت شده دیگه تصویر نمیداد
متاسفانه دوستمون مشکل اصلی این کارت رو نگفتن و بصورت ناقص توضیح دادن در مورد کارت الانم که بهشون گفتم ایشون فرمودند که نه من گفته بودم کارت مشکل دارع
ولی به نظر شما آیا نباید حداقل روی یک سیستم تصویر بده و کار کنه؟؟؟؟
من روی این حساب کارتو گرفتم که ایشون تو توضیحات فروششون گفته بودن رو بعضیا تصویر میده و روی بعضی سیستم ها تصویر نمیده و منم چون فروشنده قطعات کامیپوتری هستم توی کرج کارتو گرفتم تا روی بلاخره یه مینبرد تصویر بگیرم ازش و استفاده کنم که متاسفانه اینطور نشد و مشکل کارت فقط تصویر ندادن روی بعضی از سیستم ها نیست
گرافیک رو گذاشتم روی مینی که دو تا PCI-E داشت و با GT240 سیستم رو آوردم بالا توی ویندوز گرافیک دوم رو میشناخت ولی همین که درایورشو نصب میکردم تصویر میرفت و سیستم پشت سر هم ریستارت میشد
خلاصه من به دوستمون گفتم قصد مرجوع کردن کارت رو دارم
حالا شما هم میتونید قضاوت کنید

vampirekain

Registered User
لایک‌ها
2,137
دوست گرامی من به شم گفتم تصویر میده کلیپش هم رو گذاشتم تا حرفم اثبات بشه ولی اگه پست رو خوب بخونی نوشتم که من در کل این رو به عنوان یه گراف خراب میدم وکسی باید این کارت رو بخره که تعمیرکار بشه و براش بصرفه، در شما میگفتی حرف های خودت رو قبول داری؟ پس اون همه اس ام اسی که دادی چی بود؟ دوستان من 1 روز کامل با این رفیقمون درگیر بودم که بش بگم آقا کارت رو یکنفر دیگه میخواد شما شماره کارت بده پولت رو پس بدم چون میدونم شما تعمیرکار نیستی میگفتن: به هیچ عنوان نمیشه، بهش گفتم رفیق بیا کارت و بیخیال شو یه بنده خدا دیگه 2 روزه داره میگه میخوامش فقط شما چون پول ریختی نمیتونم بهش بدمش، حتی بعلت اینکه این رفیقمون نصف رو رو جواب ندادن بهش اس دادم که من کارت رو میدم به ینفر دیگه شما برا من هر وقت تونستی شماره کارت بفرست که بازم منتظر جوابش بودم بعد هم گفت به هیچ عنوان حق نداری بدیش و منم بش گفتم کارت 50 50 تصویر دادنش و گفتن: حتی اگه سوخته هم باشه من میخوامش
حالا خدارو شکر اس ام اس هایی که داده موجوده با اینکه اصلا کاری هم به اس نباید داشته باشیم چون من تاپیک کارت سالم یا با یک مشکل و نزدم، گفتم که کارت تقریبا خرابه و ممکنه که با یه بایوس زدن یا کار تعمیراتی درست بشه نگفتم حتما درست میشه پس باید احتمال سوخنه بودنش رو هم بدین + این کارت فقط به درد تعمیرکارای عزیز میخوره
الالن شما چطور انتظار داری کارت رو برگردونم درصورتی که شما میدونستی داری کارتی میخری که خرابه؟؟ پس اون همه من به شما گفتم بزار کارت بدم به یه نفر دیگه چی؟ درضمن مگه نگفتی من کارت رو دیروز کامل روشن کردم سره سیستم a785!؟
یعنی حرفای خودت رو تو اس و پشت تلفن قبول نداری؟ حالا بماند تاپیکی که من داخلش نوشتم کارت خراب است نه اینکه یه کارت سالم که 250 تومن بفروشمش
یا علی

Last edited:

vampirekain

Registered User
لایک‌ها
2,137
مرسی اخوی، به هرحال من از همون اول گفتم که کارت رو به عنوان یکارت خراب می فروشم،جنگ اول به از صلح آخر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا