اينترنت
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 397
- لایکها
- 0
سلام
تعدادي کارت DVB sky star 2 ver 2/6 d که آخرين ورژن از اين مدل هست موجود مي باشد
کارت ها تست شده و صد در صد سالم هست البته اگه بخواهيد پلمب هم مي تونم بهتون بدهم و تست نکنم
ولي مي دونيد که اين کارت ها مهلت تست فقط 24 الي 48 ساعت دارند و بهتره که تست شده تحويل بگيريد
چون خودم در دو جهت دانلود افلاين w3 و همچنين پکيج هاتبرد دارم کارت رو تست مي کنم بعد ارسال مي کنم
تصوير پک ارسال هم در زير ملاحظه مي کنيد پکيجي که ما براي شما ارسال مي کنيم دقيقاً مشابه تصوير زير است
مشخصات:
کره اي تحت ليسانس آلمان شرکت Technisat
چيپ ست B2C2
سرعت دانلود تا 42 مگابايت در ثانيه
ذخيره سازي تصاوير با فرمت Mpeg 2
امکان استفاده از دانلود آفلاين (يعني دريافت فيلم ها و فايل ها و ديتا هايي که توسط ساير کساني که اشتراک ماهواره اي دارند به صورت کاملاً رايگان با سرعت بالا و حجم زياد)
تصويري از دانلود افلاين با سرعت حدود دو مگابايت که ميزان دانلود (23 گيگابايت) و سرعت رو در تصوير علامت گذاري کردم:
قيمت بيش از يک کارت هزينه پستي با خودمون هست 60000 تومن
قيمت يک کارت هزينه پستي با خريدار 60000 تومن (هزينه پستي از شيراز با برآورد شهر محل دريافت متغير است با پست پيشتاز)
پرداخت از طريق حساب سيبا ملي کارت به صورت کارت به کارت
يا واريز به همين حساب از طريق شعب بانک ملي باجه سيبا در سراسر کشور
حساب ها و دريافت هاي شما از طريق سايت بانک ملي ايران و از اينترنت چک مي شه و در معرض ديد قرار مي گيره به شکل زير که تصوير آخرين موجودي و آخرين گردش حساب در اين جا به نمايش در مي ياد:
ارسال در اسرع وقت توسط پست پيشتاز
تماس از طريق:
پيغام خصوصي در همين انجمن
درچت روم ياهو ID:
welcomepeyman
از طريق ايميل:
welcomepeyman[at]yahoo.com
تعدادي کارت DVB sky star 2 ver 2/6 d که آخرين ورژن از اين مدل هست موجود مي باشد
کارت ها تست شده و صد در صد سالم هست البته اگه بخواهيد پلمب هم مي تونم بهتون بدهم و تست نکنم
ولي مي دونيد که اين کارت ها مهلت تست فقط 24 الي 48 ساعت دارند و بهتره که تست شده تحويل بگيريد
چون خودم در دو جهت دانلود افلاين w3 و همچنين پکيج هاتبرد دارم کارت رو تست مي کنم بعد ارسال مي کنم
تصوير پک ارسال هم در زير ملاحظه مي کنيد پکيجي که ما براي شما ارسال مي کنيم دقيقاً مشابه تصوير زير است

مشخصات:
کره اي تحت ليسانس آلمان شرکت Technisat
چيپ ست B2C2
سرعت دانلود تا 42 مگابايت در ثانيه
ذخيره سازي تصاوير با فرمت Mpeg 2
امکان استفاده از دانلود آفلاين (يعني دريافت فيلم ها و فايل ها و ديتا هايي که توسط ساير کساني که اشتراک ماهواره اي دارند به صورت کاملاً رايگان با سرعت بالا و حجم زياد)
تصويري از دانلود افلاين با سرعت حدود دو مگابايت که ميزان دانلود (23 گيگابايت) و سرعت رو در تصوير علامت گذاري کردم:

قيمت بيش از يک کارت هزينه پستي با خودمون هست 60000 تومن
قيمت يک کارت هزينه پستي با خريدار 60000 تومن (هزينه پستي از شيراز با برآورد شهر محل دريافت متغير است با پست پيشتاز)
پرداخت از طريق حساب سيبا ملي کارت به صورت کارت به کارت
يا واريز به همين حساب از طريق شعب بانک ملي باجه سيبا در سراسر کشور
حساب ها و دريافت هاي شما از طريق سايت بانک ملي ايران و از اينترنت چک مي شه و در معرض ديد قرار مي گيره به شکل زير که تصوير آخرين موجودي و آخرين گردش حساب در اين جا به نمايش در مي ياد:

ارسال در اسرع وقت توسط پست پيشتاز
تماس از طريق:
پيغام خصوصي در همين انجمن
درچت روم ياهو ID:
welcomepeyman
از طريق ايميل:
welcomepeyman[at]yahoo.com