• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کارت TV اکسترنال درجه 1 و چاپگر سوزنی Epson LQ300

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
به نام خدا
سلام بر دوستان عزیز.
یک عدد کارت TV اسکترنال دارم. نمی دونم اسم برند جهانی K-World رو تابحال شنیدین یا نه!؟ میشه گفت یکی از بهترین برندهای کارت TV و کپچر هستش که قبلا توسط شرکت دریا کامپیوتر وارد میشد. من هم همیشه دوست داشتم و دارم که بهترین برندها و جنسها رو بخرم.با این کارت بدون نیاز به کامپیوتر , شما می تونید تیونر تلویزیون , AV و ... رو روی مانیتور داشته باشید. ریموت کنترل داره و واقعا یه چیز تکمیل و با کیفیته. سرجمع شاید دو سه بار و مجموعا 10 ساعتم روشنش نکردم. اینم لیتکش از سایت آمریکاییش:
http://us.kworld-global.com/main/prod_in.aspx?mnuid=1306&modid=10&prodid=26&flag=1
توی این لینک هر چی اطلاعات بخواین راجه بهش هست. ضمنا رزولوشنش هم خیلی بالاست(1200*1920) کابلها و همه چیزش تکمیله. اصلا انگار دارید پلمب می خرید.
در هر صورت اگر به درد کسی می خوره و قیمت منصفانه بده می خوام بفروشمش. عکسهاشو بعد از پایان صحبتام می بینید. هنوز بوی آکبند بودنش حس میشه.
دومین قلمی که می خوام بفروشم چاپگر سوزنی معروف Epson LQ300 Plus هستش که خوراک حسابداری و بسیار خرکار هستش. همونایی که صدای دستگاه آب هویج گیری میدن هنگام کار کردن ;) واسه نرم افزارهای حسابداری خوبه. البته همه کاری ازش برمیاد. کسانی که چاپگر سوزنی داشتن یا دارن می دونن چیه. اینم مشخصاتش:
http://www.epson.com.au/products/dotmatrix/lq300plus_specs.asp
اینو هم اگر کسی به کارش بیاد می خوام بفروشم. فقط اینو عرض کنم که فروش فقط بصورت حضوری و در شیراز هستش. لطفا اگر واقعا قصد خرید دارید اعلام کنید و بیخود اسپم ندید. تشکر می کنم.
هر دو با کارتن و مرتب هستند.
منتظر پیشنهاد دوستان هستم.
SA230WP_CP_1036516933_thumb.jpg k2.JPG k1.JPG Epson.png p1.JPG p2.JPG

payamak.cc

Registered User
لایک‌ها
38
سلام
قیمت این tvbox چنده؟
فقط جهت اطلاع خودم

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام
قیمت این tvbox چنده؟
فقط جهت اطلاع خودم
سلام عزیز. توی بازار نیست پس نمیشه روش قیمت خاصی گذاشت. ولی جزء بهترین برندهاست. در هر صورت با مشتری واقعی راه میام.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
UP...................................

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
دادا قیمت چاپگر و واسه من بفرست
سلام. سال نو مبارک. شما چند به دردتون می خوره؟ ضمنا در نظر داشته باشید اول واریز و بعد ارساله و هزینه پستش هم با خودتونه. قیمتتون رو بفرمائید تا بررسی کنم. اگر قیمتتون معقول باشه در خدمتم والا ترجیح می دم نگهش دارم.

بالا