• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کاغذ دیواری های فوق العاده زیبا با قیمت های باور نکردنی !!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shoes

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
نام محصول :عکس برگردان های دکوری دیوار

نقوشی که در عکس های زیر بر روی دیوار مشاهده میکنید طرحی است که پس از الصاق عکس برگردان ها بر روی دیوار نقش خواهد بست و با هزینه ای اندک نمایی زیبا به محل مورد نظر شما میبخشد

مشخصات:
نقش بالا - راست:
عرض: 108 سانتیمتر
ارتفاع:57 سانتیمتر
نقش پایین - چپ:
عرض:48 سانتیمتر
ارتفاع:55 سانتیمتر

رنگ های موجود:
سفید ، بنفش، مشکی ، قهوه ای

محصول را درب منزل تحویل بگیرید، وجه کالا را به مامور پست بپردازید.

7bc2f75bf1bc.jpg
e78510109d46.jpg

attachment-123498-3.jpgattachment-123499-4.jpg

روش خرید: فقط کافیست تا انتخاب کنید و آدرس را برای ما پ.خ کنید.ما برای شما ارسال میکنیم و شما هزینه رو به مامور پست میپردازید.
محصول را درب منزل تحویل بگیرید، وجه کالا را به مامور پست بپردازید.

فواید:
قیمت مناسب
نصب آسان و سریع
مقاوم در برابر رطوبت تا حد قابل قبول
قابل نصب بر روی هر سطح غیر پر منفذ و غیر چرب
امکان حذف آسان

قیمت هر ست دو تکه :

19.000 تومان

فایل های ضمیمه

• attachment-123496-1.jpg
    attachment-123496-1.jpg
    19.8 KB · نمایش ها: 312
  • attachment-123497-2.jpg
    attachment-123497-2.jpg
    39.6 KB · نمایش ها: 313
Last edited:

behnoom

Registered User
لایک‌ها
18
سلام من میخوام یکی بخرم به نظر شما کدوم بهتره دیوار بنده کچ سفید است و دیوار یک تلویزیون 42 اینچ مشکی زدم کدوم پیشنهاد میدید؟

shoes

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
سلام من میخوام یکی بخرم به نظر شما کدوم بهتره دیوار بنده کچ سفید است و دیوار یک تلویزیون 42 اینچ مشکی زدم کدوم پیشنهاد میدید؟

سلام. در خدمتتونم.
اگر دیوارتون سفید هست و تی وی تون مشکی بهترین رنگ میتونه مشکی باشه که عکسش رو براتون میفرستم.

freeiran

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوست عزیز
من 2 تا می خوام
اخرش چند حساب می کنی؟
لطفا پ خ کنید
راستی شما کجا هستید؟

shoes

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
من 2 تا می خوام
اخرش چند حساب می کنی؟
لطفا پ خ کنید
راستی شما کجا هستید؟

سلام عزیز.

والا قیمت 39 بوده الان کردیم 19. و جای تخفیف نداره. بنده تهران هستم.

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
uppp vase dostam

behnoom

Registered User
لایک‌ها
18
سلام دوست عزیز بنده پروانه ای میخوام مشگی قیمت اخر با هزینه چقدر میشه؟
دوم هم اینکه برای اعتماد سازی اول تحویل میدید تا پول بعد رسید کالا واریز کنم یا خیر شرمنده چون نه تا حالا از شما خرید داشتم و هم تاریخ عضویت شما تازه است شرمنده دوست عزیز بنده جسارت نمیکنم به شما خودتون که بهتر میدونید تو اینترنت ادمهای ..... زیاده

shoes

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0

مرسی داداشم.

سلام دوست عزیز بنده پروانه ای میخوام مشگی قیمت اخر با هزینه چقدر میشه؟
دوم هم اینکه برای اعتماد سازی اول تحویل میدید تا پول بعد رسید کالا واریز کنم یا خیر شرمنده چون نه تا حالا از شما خرید داشتم و هم تاریخ عضویت شما تازه است شرمنده دوست عزیز بنده جسارت نمیکنم به شما خودتون که بهتر میدونید تو اینترنت ادمهای ..... زیاده

سلام عزیز.
والا قیمت همونطور که قبلا گفتم جای تخفیف نداره. اما برای ارسال اگر بخواید پست سفارشیش کنم هزینه پست 2 تومان و اگه پیشتاز بخواید 4 تومان خواهد شد. بسته رو هم میتونم براتون با سیستم پستی بفرستم. درواقع میتونید پول رو به مامور پست تحویل بدید.

jamal20

Registered User
لایک‌ها
2
هر ست دو تكه منظورتن چيه؟
بگين هر متر مربعش تقريباً چند در مياد؟
طرح هاي مختلفتون رو برام پ خ كنيد..

shoes

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
هر ست دو تكه منظورتن چيه؟
بگين هر متر مربعش تقريباً چند در مياد؟
طرح هاي مختلفتون رو برام پ خ كنيد..

سلام دوست عزیز. واضح هست. این یک برچسب هست که روی دیوار میچسبه. اشکالی که میبینید چیزی هست که ما میفروشیم و پس زمینه رنگه دیوار اصلی خواهد بود. منظور از 2 تکه تکه ی سمت راست بالا و سمت چپ پایین هست (طبق چیزی که در عکس میبینید). ابعاد در استارت نوشته شده و همچنین در عکس مشخص هست. 2 طرح هم بیشتر نیست که در عکس مشخص هست. قیمت هر 1 ست (مثل عکس) 19000 تومان هست. اگر بخواید پست سفارشیش کنم هزینه پست 2 تومان و اگه پیشتاز بخواید 4 تومان خواهد شد. بسته رو هم میتونم براتون با سیستم پستی بفرستم. درواقع میتونید پول رو به مامور پست تحویل بدید.

امری بود در خدمتم.

busines

Registered User
لایک‌ها
20
سلام دوست من برچسب پروانه مشکی رو میخوام لطفا نحوه خرید و شماره خود رو برام در پیغام خصوصی بزارید
....................
راستش عکسهایی که گذاشتین با توجه به ابعادی که شما مطرح کردین و ابعاد دیوار با هم نمیخونن
اگه لطف کنید از یکی از محصولات خودتون یه عکس تهیه کنید ممنون میشم فکر میکنم عکس های تبلیغاتی تا حدودی اقرار آمیزند
با تشکر

shoes

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
سلام دوست من برچسب پروانه مشکی رو میخوام لطفا نحوه خرید و شماره خود رو برام در پیغام خصوصی بزارید
....................
راستش عکسهایی که گذاشتین با توجه به ابعادی که شما مطرح کردین و ابعاد دیوار با هم نمیخونن
اگه لطف کنید از یکی از محصولات خودتون یه عکس تهیه کنید ممنون میشم فکر میکنم عکس های تبلیغاتی تا حدودی اقرار آمیزند
با تشکر

سلام جناب.
قیمت هر 1 ست (مثل عکس) 19000 تومان هست. اگر بخواید پست سفارشیش کنم هزینه پست 2 تومان و اگه پیشتاز بخواید 4 تومان خواهد شد. بسته رو هم میتونم براتون با سیستم پستی بفرستم. درواقع میتونید پول رو به مامور پست تحویل بدید.
عکس اول و دوم (رنگ بنفش و سفید با پس زمینه نارنجی) تبلیغاتی نیست و خودمون با دست گرفتیم.
از چه لحاظ نمیخونه ؟ یک بار دیگه کپی میکنم توضیحات رو لطفا با دقت ملاحضه بفرمایید.
این یک برچسب هست که روی دیوار میچسبه. اشکالی که میبینید چیزی هست که ما میفروشیم و پس زمینه رنگه دیوار اصلی خواهد بود. منظور از 2 تکه تکه ی سمت راست بالا و سمت چپ پایین هست (طبق چیزی که در عکس میبینید). ابعاد در استارت نوشته شده و همچنین در عکس مشخص هست.

G.A

Registered User
لایک‌ها
31
من اون طرح پروانه ای رنگ طوسی رو میخوام شرایط خرید و شماره کارت رو هم برام پ خ کنید.

G.A

Registered User
لایک‌ها
31
من امروز از طریق اینترنت بانک میخواستم برای ایشون پول بریزم یه چیزی نظرم رو جلب کرد اینکه اسم و فامیا ایشون سهیلا منافپور بود که یاد این تاپیک افتادم :

http://forum.persiantools.com/t242945.html

نظر شما چیه دوستان؟!!!!!

shoes

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
من امروز از طریق اینترنت بانک میخواستم برای ایشون پول بریزم یه چیزی نظرم رو جلب کرد اینکه اسم و فامیا ایشون سهیلا منافپور بود که یاد این تاپیک افتادم :

http://forum.persiantools.com/t242945.html

نظر شما چیه دوستان؟!!!!!

خب این قضیه به کاره شما چه ارتباطی داره ؟
دوستان اگر کسی هست که از این نام کاربری منافپور طلبی داره همینجا بگه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا