zabanvideo
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 7
- لایکها
- 1
سلام دوستان. بنده یک سرویس آموزش زبان انگلیسی با ویدیو (مشابه آپارات) دارم. 2 سال هست سایت راه اندازی شده و به درآمد هم رسیده. درآمد سایت از فروش اشتراک و فروش محصولات دانلودی، فروش کتاب فیزیکی، ریپورتاژ، تبلیغات ویدیویی و فروش بک لینک هست. روی سئو و لینکسازی داخلی و خارجی کار شده است. رقیبی در زمینه خودش نداره و کاملا نیچ هست. بیش از 1500 محتوای ایندکس شده در گوگل دارد. بیش از 4000 ویدیوی آموزشی آماده انتشار دارد.
سایت هزینه خاصی نداره جز هاست و هاست دانلودی که کلا 300 هزار نمیشه. دامنه com. و ir. داره
قیمت پایه 18 میلیون تومان و به بالاترین قیمت فروخته می شود. فقط بدلیل مشکل مالی فروخته می شود وگرنه این قیمت ها خودتون بهتر میدونید شوخیه!
همچنین به خریدار تمام نکات لازم برای ادامه کار و نحوه عملکرد پلتفرم توضیح داده می شود و تا یک ماه بعد از خرید هم خودم پشتیبانی کامل میدم.
برای آشنایی با سایت چون فکرنکنم بشه لینک گذاشت، کلمه zabanvideo رو در گوگل سرچ کنید.
سایت هزینه خاصی نداره جز هاست و هاست دانلودی که کلا 300 هزار نمیشه. دامنه com. و ir. داره
قیمت پایه 18 میلیون تومان و به بالاترین قیمت فروخته می شود. فقط بدلیل مشکل مالی فروخته می شود وگرنه این قیمت ها خودتون بهتر میدونید شوخیه!
همچنین به خریدار تمام نکات لازم برای ادامه کار و نحوه عملکرد پلتفرم توضیح داده می شود و تا یک ماه بعد از خرید هم خودم پشتیبانی کامل میدم.
برای آشنایی با سایت چون فکرنکنم بشه لینک گذاشت، کلمه zabanvideo رو در گوگل سرچ کنید.
Last edited: