• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کامپ خوش صدای الپاین تایپ G

armin_gera

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام به همه دوستان
خوب فک کنم دیگه همه برند کیفیتی الپاین رو بشناسن و نیازی به توضیح نباشه , یک جفت کامپوننت الپاین به فروش میرسه کیفیت صداش واقعا عالیه و صداش خیلی دوست داشتنیه شخصا عاشق کیفیت و تفکیک کراس اورش هستم , کراس اور الپاین بر خلاف بقیه کراس ها رنج فرکانسی که به مید میده بیشتره و این باعث شده که صدای گرمتری داشته باشه, بقیه کامپا برای مثال hsk165 هرتز برای اینکه فرد حس کنه کیفیت صدا بالاست اومدن رنج بیشتری رو به تویتر دادن تا صدا به نظر صاف تر و کریستالی تر باشه ولی تو کامپای الپاین چون کیفیت ووفر به حد کافی بالا هست کراس رو طوری طراحی کردن که تفکیک فرکانسی به درستی انجام بشه و علاوه بر کیفیت صدای بالا صدا واقعی هم باشه و واسه همینه که هم میگن صدای الپاین گرم و با کیفیته و از اینجاست که اصطلاحی به اسم " صدای الپاینی " بین مردم به وجود اومده, در کل برا کسایی مثل خودم که گوشای حساسی دارن و یه صدای با کیفیت میخوان محصولات الپاین بهترین گزینه هستن

این کامپ به مدت چند ماه رو ماشین بوده بعد ماشینو فروختم و تو خونه استفاده کردم ازشون , خودشم از سیاوش جان pctbz خریدم

جعبه و تمام متعلقات موجود میباشد

خودم 400 خریده بودم و قیمتی که برا فروش در نظر گرفته بودم 310 بود ولی برای فروش سریع به 285 تومن کاهش دادم و دیگه تخفیف ندارن

280 وات PEAK
70وات RMS
68 هرتز تا 20 کیلو هرتز
4 اهم

کالا کاملا سالم هست و بدون هیچ مشکلی ,نحوه خرید ارسال وجه بعد ارسال و هرینه پست بر عهده خریدار هست

لینک عکس در سایز اصلی
http://s2.img7.ir/eAw9N.jpg

1h5s_img_20150602_234524.jpg

Last edited:

kave1

Registered User
لایک‌ها
9
سلام...
دوست عزیز این کامپوننت فقط با آمپ جواب میده!!؟
یعنی من بدون آمپ با ضبط فابریک ماشین نمیتونم ببندم!؟
تهران هستید؟

armin_gera

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام...
دوست عزیز این کامپوننت فقط با آمپ جواب میده!!؟
یعنی من بدون آمپ با ضبط فابریک ماشین نمیتونم ببندم!؟
تهران هستید؟
اگه بخوای بدون امپ استفاده کنی نباید بیشتر از 50% ولوم بدی
100 تومن بده یه امپ دوکانال بگیر از همه کیفیت و قدرت کامپ استفاده کن چرا میخوای بی امپ درایو کنی کامپو
نه تبریزم

kave1

Registered User
لایک‌ها
9
اگه بخوای بدون امپ استفاده کنی نباید بیشتر از 50% ولوم بدی
100 تومن بده یه امپ دوکانال بگیر از همه کیفیت و قدرت کامپ استفاده کن چرا میخوای بی امپ درایو کنی کامپو
نه تبریزم
راستش بخاطر ضبطم... چون فابریکه آمپ نمیخوره :(

armin_gera

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
راستش بخاطر ضبطم... چون فابریکه آمپ نمیخوره :(
داداش اصلا نگران پخشت نباش ;) شما میتونی امپی بخری که ورودی های ولتاژ داشته باشه و مستقیم سیمای پخشو وصل کنی به امپ و استفاده کنی یا هم میتونی سر راه سیمای خروجی پخشت یه مبدل بزاری و دامنه سیگنالو کاهش بدی و خروجی rca بگیری و از هر امپی استفاده کنی

Last edited:

power boy

Registered User
لایک‌ها
195
همشهری کدوم سمتی؟
قیمت آخر و شماره شد پخ بده

caldion

Registered User
لایک‌ها
14
خريدارم
شماره تماس بديد

caldion

Registered User
لایک‌ها
14
نوش رو ٣٤٠ پاپ استريو گذاشته تو بازار ارزون تر هستش
من ٢٣٠ خريدارم

armin_gera

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
نوش رو ٣٤٠ پاپ استريو گذاشته تو بازار ارزون تر هستش
من ٢٣٠ خريدارم
پاپ استریو 405 تومن زده اتفاقا لینکشم تو پست اول گذاشتم یه بار دیگه چک کنید قیمتو احتمالا شما قیمت 13 سانتیشو دیدید
شماره پ.خ شد
----------------------------------------

سایتو الان چک کردم ظاهرا سایت به مشکل خورده و دارن اپدیت میکنن قیمت 13 سانتی رو 395 زده از طرفی هم موجود نداره و قیمتی که الان زده قیمت فروش نیست قیمت فروش همون 405 تومن بود که من و خیلیا خریدیم , در کل 230 نمیتونم تقدیمت کنم شرمنده دوست عزیز

Last edited:

a.r.a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
رفیق این کامپا هنوز موجودن

Sent from my C6903 using Tapatalk

a.r.a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
قیمت آخر تونو پخ کنید

armin_gera

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
قیمتت تنده دادا
240 خریدارم

داداشه من چرا تنده؟! همینجا نوشو زدن 360 تومن حالا تو بازار خیلی بیشتر معامله میشه 30% کم کنی میشه 252 تومن همین الان ببرم مغازه 30% کم میکنه ازم 250 ور میداره 240 تومن دیگه واقعا کمه

shahin212

Registered User
لایک‌ها
75
سلام ایا موجوده :general406::general406:و یه سوال فنی ایا به در جولو ال نود میخوره این به صورت فابریکی امپم هرتز که 100 وات میده میخوام وصل کنم عقبم دی ال اسه 1073 هستش صداش چجوریه گم نمیشه بعد نشه پیداش کرد:D:D

armin_gera

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام ایا موجوده :general406::general406:و یه سوال فنی ایا به در جولو ال نود میخوره این به صورت فابریکی امپم هرتز که 100 وات میده میخوام وصل کنم عقبم دی ال اسه 1073 هستش صداش چجوریه گم نمیشه بعد نشه پیداش کرد:D:D
سلام ;) اتفاقا اگه پستای قبلیمو بخونی میبینه که نوشتم رو درای جلوی ال 90 خودم استفاده میکردم و رو داری جلو صداشم خیلی خوب درومد ;)
ایول دی ال اس سیستمت کیفیتیه مثل خودمی امپتم که هرتز ;) صداش خوب میشه هم حجم صدات خوب میشه هم بازه تویترت کاملتر میشه من فک میکنم صدای خوبی بشه در مجموع ;)
اره موجوده منتظر کسی هستم که بدونه کیفیت صدا یعنی چی و قدر این کامپو بدونه اگه پول لازم نبودم عمرا اینارو میفروختم

بالا