باسلام..
قیمت پایه کاهش یافت...
چند سری کتاب تن تن (یونیورسال..) اضافی داشتم که گفتم ممکنه دوستی نیاز داشته باشه..
متاسفانه کتاب های یونیورسال هم مث هر چیز دیگه گرون شده و الآن هر جلد رو 60، 70تومن (یونیورسال) تو انقلاب میفروشن..
کتابایی که بنده دارم تمام صفحاتشون کامل و تقریبا" تمیز و بی نقصه و فقط جلدشون کمی زدگی داره!
تصمیم دارم به قیمت مناسبی بدمشون که هر دو طرف راضی باشیم ؛ جلدی 25تومن که واقعا" برا همچنین کتابی قیمت پایینیه..
-کتابها به شرح زیر اند :
اسب شاخدارفروخته شد...
گنج های راکامفروخته شد...
هفت گوی بلورینفروخته شد...
معبد خورشید فروخته شد...
روی ماه قدم گذاشتیمفروخته شد...
ماجرای تورنسلفروخته شد...
پرواز 714فروخته شد...
و کتاب خبرنگار از انتشارات اوریژینالفروخته شد...
قیمت برا 8 جلد : 160.000تومن ؛ فروش تکی هم داریم..
عکس های بیشتر (از صفحات کتابها..)
دانلود
_______________________________________________________________________________________
10 جلد کتاب تن تن بهمراه 2 جلد از کتابهای ژو و زت
همگی فروخته شدند به جناب arash31 و Arashdn
10 جلد از کتابهای تن تن چاپ انتشارات رایحه اندیشه و دوجلد از کتابهای زو و زت (یا ژو زت و ژوکو..) از دیگر آثار ژرژ رمی (هرژه..) بصورت آک و با جلد hard back موجوده که از سری های قبل اضافی اومده.
لازم به ذکره کتابهای فوق هم اکنون با قیمت 6 تومن فروخته میشن ولی قیمت بنده برا هر جلد 4500 تومنه...
کتابها به شرح زیر اند :
سیگارهای فرعونفروخته شد...
نیلوفر آبیفروخته شد...
گوش شکستهفروخته شد...
اسرار اسب شاخدارفروخته شد...
معبد خورشیدفروخته شد...
پرواز شماره 714 فروخته شد...
و ..جنون سرعت فروخته شد...
و مقصد نیویورک فروخته شد...
قیمت برا کل مجموعه 12 جلدی (با تخفیف) : 50.000 تومان
___________________________________________________________________________________________________
فقط:
* هزینه پست بعهده خریدار محترمه...
*از هر گونه بحث کارشناسانه به شدت استقبال میشه!
*دوستانی که تمایل به داشتن کل مجموعه تن تن دارند (امضام..) میتونم به مبلغ 18 تومن تقدیمشون کنم ...
قیمت پایه کاهش یافت...
چند سری کتاب تن تن (یونیورسال..) اضافی داشتم که گفتم ممکنه دوستی نیاز داشته باشه..
متاسفانه کتاب های یونیورسال هم مث هر چیز دیگه گرون شده و الآن هر جلد رو 60، 70تومن (یونیورسال) تو انقلاب میفروشن..
کتابایی که بنده دارم تمام صفحاتشون کامل و تقریبا" تمیز و بی نقصه و فقط جلدشون کمی زدگی داره!
تصمیم دارم به قیمت مناسبی بدمشون که هر دو طرف راضی باشیم ؛ جلدی 25تومن که واقعا" برا همچنین کتابی قیمت پایینیه..
-کتابها به شرح زیر اند :
اسب شاخدارفروخته شد...
معبد خورشید فروخته شد...
پرواز 714فروخته شد...
و کتاب خبرنگار از انتشارات اوریژینالفروخته شد...

قیمت برا 8 جلد : 160.000تومن ؛ فروش تکی هم داریم..
عکس های بیشتر (از صفحات کتابها..)
دانلود
_______________________________________________________________________________________
10 جلد کتاب تن تن بهمراه 2 جلد از کتابهای ژو و زت
همگی فروخته شدند به جناب arash31 و Arashdn
10 جلد از کتابهای تن تن چاپ انتشارات رایحه اندیشه و دوجلد از کتابهای زو و زت (یا ژو زت و ژوکو..) از دیگر آثار ژرژ رمی (هرژه..) بصورت آک و با جلد hard back موجوده که از سری های قبل اضافی اومده.
لازم به ذکره کتابهای فوق هم اکنون با قیمت 6 تومن فروخته میشن ولی قیمت بنده برا هر جلد 4500 تومنه...
کتابها به شرح زیر اند :
سیگارهای فرعونفروخته شد...
نیلوفر آبیفروخته شد...
گوش شکستهفروخته شد...
اسرار اسب شاخدارفروخته شد...
معبد خورشیدفروخته شد...
پرواز شماره 714 فروخته شد...
و ..جنون سرعت فروخته شد...
و مقصد نیویورک فروخته شد...

قیمت برا کل مجموعه 12 جلدی (با تخفیف) : 50.000 تومان
___________________________________________________________________________________________________
فقط:
* هزینه پست بعهده خریدار محترمه...
*از هر گونه بحث کارشناسانه به شدت استقبال میشه!
*دوستانی که تمایل به داشتن کل مجموعه تن تن دارند (امضام..) میتونم به مبلغ 18 تومن تقدیمشون کنم ...
Last edited: