کفش های فروشگاه تبریز استور که تولید خودمون هست در این تاپیک برای فروش گذاشته میشود . برای خرید هم میتوانید وارد فروشگاه شده و ثبت درخواست کنید و هم در خصوصی اعلام کنید تا براتون شماره کارت ارسال شود و بعد از واریز جنس ارسال شود .
قیمت همه کفش ها با هر مدل و رنگ و سایزی 79 هزار تومان می باشد .
این قیمت با هزینه پستی است و هزینه پست از شما دریافت نمی شود .
کلیه کفش ها با کیفیت عالی و بسیار راحت می باشند و در صورت آسیب به کفش تا 8 ماه بی قید و شرط تعویض می گردد .
لطفا خریداران چه راضی یا ناراضی در همین تاپیک مشارکت نمایند تا خریداران بعدی با دید بهتری اقدام به خرید نمایند .
-------------------------------------------------------------------------------------------------
کفش توسن بندی ساده :
رنگ موجود برای تک فروشی: مشکی
سایز بندی : 40 تا 45
عکس محصول :
برای خرید این محصول اینجا کلیک کنید .
-------------------------------------------------------------------------------------------------
کفش توسن بندی سرپنجه :
رنگ موجود برای تک فروشی: عسلی
عکس محصول :
کفش توسن کشی ساده:
رنگ موجود برای تک فروشی: عسلی و قهوه ای
عکس محصول :
برای رنگ قهوه ای این محصول عکس آتلیه ای متاسفانه موجود نبود و چون خودم از این کفش استفاده میکنم . عکسشو با موبایل گرفتم :
کفش بافت طبی:
سایز بندی : 40 تا 44
رنگ موجود برای تک فروشی: عسلی-قهوه ای
عکس محصول :
قیمت همه کفش ها با هر مدل و رنگ و سایزی 79 هزار تومان می باشد .
این قیمت با هزینه پستی است و هزینه پست از شما دریافت نمی شود .
کلیه کفش ها با کیفیت عالی و بسیار راحت می باشند و در صورت آسیب به کفش تا 8 ماه بی قید و شرط تعویض می گردد .
لطفا خریداران چه راضی یا ناراضی در همین تاپیک مشارکت نمایند تا خریداران بعدی با دید بهتری اقدام به خرید نمایند .
کفش توسن بندی ساده :
رنگ موجود برای تک فروشی: مشکی
عکس محصول :
کفش توسن بندی سرپنجه :
رنگ موجود برای تک فروشی: عسلی
عکس محصول :
کفش توسن کشی ساده:
رنگ موجود برای تک فروشی: عسلی و قهوه ای
عکس محصول :
برای رنگ قهوه ای این محصول عکس آتلیه ای متاسفانه موجود نبود و چون خودم از این کفش استفاده میکنم . عکسشو با موبایل گرفتم :
کفش بافت طبی:
سایز بندی : 40 تا 44
رنگ موجود برای تک فروشی: عسلی-قهوه ای
عکس محصول :
Last edited: