• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کفش پوما

Marcco

Registered User
لایک‌ها
39
با سلام خدمت دوستان عزیز
یک جفت کفش پوما خریداری شده از آلمان سایز 47 از سری Tazon ساخت ویتنام به قیمت 80 یورو به بالاترین پیشنهاد فروخته میشن.
فروش فوری فقط به 280 تومن!
من اصفهان هستم
هزینه ارسال با خریدار محترم

فایل های ضمیمه

• f499395f1a565f7595e2448a89a52deff1a468ad53d0111c5b323111de46265d.jpg
    f499395f1a565f7595e2448a89a52deff1a468ad53d0111c5b323111de46265d.jpg
    248.6 KB · نمایش ها: 530
Last edited:

boby4u

Registered User
لایک‌ها
65
سلام دوست عزیز کفش جعبه داره و یا فاکتور خرید سایز کفش دقیقا چند سانت زده روش 30سانته یا بیشتر با کفش سالامون مشکی سایز 46 تعویض داری یا اگه نقدی میفروشی قیمت اخرتو برام پخ کن با تخفیفی که به خریدار واقعی میخوای بدی کف کفش راحته یعنی وقت راه میری زمینو احساس نمیکنی راحته کفش داخلش هم

Marcco

Registered User
لایک‌ها
39
سلام عزیز
نه جعبه نداره فاکتور هم نداره هدیه گرفتم. داداش مگه موبایله که این سوالارو میپرسی :)
فقط تو خونه یه بار پوشیدم خوب بود بیرون که نپوشیدم. کف کفش هم نازک نیست که بخواد اذیت کنه. سایز کفش 30.2 سانتی متر هست :)

boby4u

Registered User
لایک‌ها
65
ببخشید پای من یه مقدار پنجش پهنه شما احیانا تهران نمیاین یا کسی رو تهران ندارین که حضوری معامله کنیم و اینکه قبل از خرید تستش کنم که زیاد بزرگتر از پام نباشه و اینکه گفتین تخفیف میدین به خریدار واقعی و با توجه به اینکه یه بار پوشیدین و اینکه جعبه نداره 180 میدین نقدی خریدم قطعیه اگه تخفیف بهم بدین خیلی ممنون میشم اینم بگم این کفش حالا حالا فروش نمیره چون سایزش بزرگه چون خودم تجربهشو داشتم پارسال یه کفش سایز بزرگ از aliexpess گرفتم یه کمی تو سایزش مشکل داشت هم تو پرشین تولز هم تو جاهایی دیگه اگهی کردم ولی اصلا مشتری برای سایز بزرگ نیست
سلام عزیز
نه جعبه نداره فاکتور هم نداره هدیه گرفتم. داداش مگه موبایله که این سوالارو میپرسی :)
فقط تو خونه یه بار پوشیدم خوب بود بیرون که نپوشیدم. کف کفش هم نازک نیست که بخواد اذیت کنه. سایز کفش 30.2 سانتی متر هست :)

Last edited:

Marcco

Registered User
لایک‌ها
39
نه عزیز متاسفانه تهران نمیام.
نداشتن جعبه که برای کفش زیاد مهم نیست و اینکه گفتم تست کردم در حد چند دقیقه!
اکر هم فروش نرفت که خودم استفاده میکنم :)
کفش با کیفیتی هست مطمئنن پشیمون نمیشید
سایزی که روی خود کفش نوشته
us 13
eur 47
cm 31
هست
کاملا نرمال هست سایز کفش نه باریک نه خیلی پهن
قیمتی که گفتین خیلی کمه یکم بیارین بالاتر که تمومش کنیم.

boby4u

Registered User
لایک‌ها
65
ببخشید فقط علت فروشتون به خاطر سایز کفشه مشکلی که نداره چون من میخوام باهاش تو پارک بدوم پوما اورجیناله دیگه شما تضمین میدین اورجینال باشه و های کپی نباشه چون کفش غیر اورجینال بدردم نمیخوره از این ویتنامی های های کپی نباشه چون یه کفش the north face از منیریه گرفتم که ویتنامی بود فروشنده هشم هی میگفت 1 ساله میپوشم کف کفش و خود کفش خراب نشده ظاهرشم نشون میداد کفش بدی نباشه ولی من مجموعه خداوکیلی 6 7 بار تو کوه کف کفش که کلا رفته حدود 60تا 70 درصدش هر دفعه هم یه تیکه از کف کفش تو کوه جا میمونه حالا این کفش شما های کپی که نیست اورجینال درسته فرمودین از المان خریداری شده مطمعن باشم خدایی اش . یه چند تا عکس از داخل کفش و بغل های کفش میزاری

Marcco

Registered User
لایک‌ها
39
داداش این از آلمان خریداری شده بعید میدونم های کپی باشه چون از فروشگاه معتبری هم خریداری شده , price tag هم هنوز روش هست :) خودش هم خیلی با کیفیته.
عکس هم چشم یکم دیگه میذارم.

بالا