wiliam.sin
Registered User
سلام خدمت دوستان من این کنسول رو چند ماه پیش خریداری کردم فقط هم جهت بازیهای انحصاری خریداری کردم اما متاسفانه مشغله زیاد کاری مانع این امر شد و فقط به بازی BYNED TWO SOLUS فکر کنم بسنده خردم که واقعا بازی شاهکاری بود و لذت بردم
روی هارد خود کنسول سه تا بازی ریختم
FIFA 14
GT6
LAST OF US
اما بریم سراغ اصل مطلب همانطور که میدونید سفید این کنسول خیلی کمیاب هستش و خیلی هم زیبا هستش
کنسول داری دو دسته میباشد یکی از دسته ها روی خودش بوده یکی دیگر اروجینال اصلی تهیه شده است
کنسول تمیز بدون خط و خش میباشد
کنسول کپی خور نرم افزاری میباشد
کارتنش هم سالم هستش و موجوده
روی کنسول راجرو 4.50 هستش من بلد نیستم آپدیت کنم به نسخه بالاتر پس لطفا سوال نفرماید
به همراه دستگاه یک بازی اروجینال جهت بوت ارائه میشود
قیمت به همراه دو دسته 990 هزار تومان هزینه ارسال با خریدار محترم
عکسها
ضمنا یک هارد یک ترا سیگت هم هستش پر از بازیهای فقط انحصاری و چند تا مشترک PS3 اونم چند ماه نیست خریدم اصلا بازی نکردم گارانتی سازگار خواستید اونم با قیمت توافقی تقدیم خریدار محترم میشه
روی هارد خود کنسول سه تا بازی ریختم
FIFA 14
GT6
LAST OF US
اما بریم سراغ اصل مطلب همانطور که میدونید سفید این کنسول خیلی کمیاب هستش و خیلی هم زیبا هستش
کنسول داری دو دسته میباشد یکی از دسته ها روی خودش بوده یکی دیگر اروجینال اصلی تهیه شده است
کنسول تمیز بدون خط و خش میباشد
کنسول کپی خور نرم افزاری میباشد
کارتنش هم سالم هستش و موجوده
روی کنسول راجرو 4.50 هستش من بلد نیستم آپدیت کنم به نسخه بالاتر پس لطفا سوال نفرماید
به همراه دستگاه یک بازی اروجینال جهت بوت ارائه میشود
قیمت به همراه دو دسته 990 هزار تومان هزینه ارسال با خریدار محترم
عکسها
ضمنا یک هارد یک ترا سیگت هم هستش پر از بازیهای فقط انحصاری و چند تا مشترک PS3 اونم چند ماه نیست خریدم اصلا بازی نکردم گارانتی سازگار خواستید اونم با قیمت توافقی تقدیم خریدار محترم میشه
Last edited: