• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کنسول xbox 360 با قیمت مناسب

l.a.noir

Registered User
لایک‌ها
309
با سلام.

کنسول xbox360 به فروش میرسد . کاملا سالمه . هارد روش داره، 20 گیگ . کنسول بن نشده . آخرین اپدیت یعنی Lt3 روش هست (یعنی تمام بازی های جدید رو اجرا میکنه ) . همین چند روز پیش باهاش جی تی ای آنلاین زدم مشکلی نداشت . دسته کاملا سالمه . جای باتری دسته کاملا سالمه . آدابتور کاملا سالمه و اصلیه خود دستگاه است.

نکات مهم :
1-کنسول جعبه نداره . یعنی جعبش موجوده ولی خیلی پاره و کهنه است که نفرستم بهتره!(باز کسی خواست میفرستم)
2-اگه دقت کرده باشین روی کنسول کابل سه فیش برای وصل کردن به تلویزیون های قدیمی بوده ، این کابل رو من ندارم ولی بجاش کابل HDMI قرار میدم .
3-آنالوگ سمت چپ داخل عکسها: کمی زدگی داره ولی انالوگ سالمه
4- نکته مهم .. معمولا ایکس باکسهای آرکید درایور قوی ای نداشتن ، به همین دلیل دره جای دیسک بدون بازی ، به سختی بیرون میاد . اگه بازی داخلش باشه راحت میاد بیرون . (اگه کنسول به صورت خوابیده باشه که راحت کار میکنه )

5-جای یو اس بی کنسول فنرش خراب شده که دربش رو با چسب ، چسبوندم !

سوالی بود در خدمتم .

قیمت کل :350 تومن و هزینه ارسال با خودم(هزینه ارسال + بیمه ارسال) .اگرم کسی خواست میتونم چند تا بازی هم روی اون تقدیم کنم . قیمت رو خوب زدم . ببخشید دیگه خیلی حرف شد . تشکرp1.jpg p2.jpg 20160507_170909.jpg 20160507_170854.jpg 20160507_170831.jpg

0o1system

Registered User
لایک‌ها
414
سلام عکس از زدگی انالوگ لطف کنید و اینکه لنز سالم هست و برد jasper هست ؟
اگه این موارد اوکی هست مال من شماره حساب رو ارسال کنید

arya2000c

Registered User
لایک‌ها
1,085
اگه جاسپر باشه 360 خریدارم

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
جاسپر 2009 به بعد بود,این 2008 هست فکر نکنم جاسپر باشه,بازم دوستمون خودش میاد میگه

l.a.noir

Registered User
لایک‌ها
309
سلام عکس از زدگی انالوگ لطف کنید و اینکه لنز سالم هست و برد jasper هست ؟
اگه این موارد اوکی هست مال من شماره حساب رو ارسال کنید

در مورد برد ، والا اطلاعی ندارم . اگه راهی داره بگید نگاه کنم اطلاع میدم. لنز سالمه . فقط همون مشکل باز شدن در داره . وگر نه بیشتر بازهارو اول روی هارد نصب میکردم و اجرا . دیگه کنسول باهاش بازی شده و نباید توقع کنسول آک رو داشت ولی سالمه کاملا.

داخل بازیسنتر عکسهام بیشتره . http://forum.bazicenter.com/threads/100446/

princem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه برد جاسپر باشه 365 مال من

l.a.noir

Registered User
لایک‌ها
309
دوستان فرق آنچنانی بین برد ها وجود نداره . آره یادمه قدیما مهم بود مثلا برد های قدیمی مدلهای اولیه که داده بودن داغ میکرد و سه چراغه میشد. اونم فقط بعضی از اون دستگاها اینجوری بودن . این دستگاه هم من چندساله باهاش کار میکردم ، راحت میتونم بگم روزی شده شش ساعت هم مدام باهاش کار کردم ، نه داغ میکنه نه تا حالا سه چراغه شده . من کلا رو دستگاهام وسواس زیاد دارم . در کل گفتم که بعضیا نمیدونن فرق زیادی بین برد ها نیست . ولی بازم سلیقه خریداره شاید دلش بخواد جاسپر بخره !!

بالا