• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کود کامل 18-18-18با هورمون هلندی مخصوص گیاهان آپارتمانی و سبزیجات و ....

وضعیت
موضوع بسته شده است.

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
کود کامل به اضافه میکروالمان‌ها به صورت کلات EDTA ، به رنگ آبی
کود کامل ( 18-18-18+ ET )، کود صد درصد محلول در آب، حاوی کلیه عناصر مورد نیاز گیاه به طوری که حاوی 18% نیتروژن (5/2% نیتروژن نیتریکی، 6% نیتروژن آمونیاکی، 5/9% اوره)، 18% پتاسیم قابل حل در آب، 18% فسفر قابل حل در آب، 010/0 % بر، 0075/0% مس ETDA ، 026/0% آهن ETDA ، 032/0% منگنز ETDA ، 023/0% روی ETDA

مقدار یک قاشق چایخوری در هر لیتر آب حل کنید و از طریق خاک و یا اسپری روی برگها به گیاه بدهید پس از هر سه نوبت آبیاری یک نوبت باید از این کود استفاده شود

بسته های کوچک تقریبا 20 قاشق چایی خوری برای 20 لیتر آب قیمت 1 هزار تومان
مناسب برای 20 ماه یک گلدان بزرگ
بسته های بزرگ تقریبا 40 قاشق چایی خوری برای 40 لیتر آب قیمت 2 هزار تومان
مناسب برای 40 ماه یک گلدان بزرگ

پس از هر دوره مصرف تغییرات را در گیاهتان احساس خواهید کرد

دوستان من خودمم از اینا استفاده می کنم برای کاکتوسام

Last edited:

veridical

Registered User
لایک‌ها
3
اینا که هیچ نام و نشون و برندی ندارن
چجوری این درصدارو به دست آوردین؟

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
اینا که هیچ نام و نشون و برندی ندارن
چجوری این درصدارو به دست آوردین؟

من بسته اینو توی حجم بالا خریدم از روی اون نوشتم اینارو بسته در حجم مصارف بالا 20 کیلو گرمهاگه خواستید 20 کیلوییشو براتون بگیرم
اینارو حجم کوچیک در آوردم تا دوستان بتونن راحت تر مصرف کنن و قیمتش بیاد پایین راحت تر بتونن تهیه بکنن الان خیلی از بسته های کود شیمیایی به همین صورت بسته بندی میشه چون با بسته های 20 کیلویی وارد کشور میشه که به درد مصارف خونگی نمی خوره واسه همین میان به صورت بسته بندی های کوچیک در میارن

bigbang0

Registered User
لایک‌ها
12
ایشون قیمتشون بسیار عالی هست.
یه بسته که بگیرید میتونین کلی ازش استفاده کنید. البته اگه هورمون هم بدین به گیاهتون کاملا باعث تغییرات در رشد گیاه میشه.
پیشنهاد میکنم حتما بخرید ضمن اینکه قیمتشون فوق العاده عالی هست.

veridical

Registered User
لایک‌ها
3
من بسته اینو توی حجم بالا خریدم از روی اون نوشتم اینارو بسته در حجم مصارف بالا 20 کیلو گرمهاگه خواستید 20 کیلوییشو براتون بگیرم
اینارو حجم کوچیک در آوردم تا دوستان بتونن راحت تر مصرف کنن و قیمتش بیاد پایین راحت تر بتونن تهیه بکنن الان خیلی از بسته های کود شیمیایی به همین صورت بسته بندی میشه چون با بسته های 20 کیلویی وارد کشور میشه که به درد مصارف خونگی نمی خوره واسه همین میان به صورت بسته بندی های کوچیک در میارن

متوجه منظورتون شدم
من خودم کشاورزم آشنایی کامل به انواع کودهای شیمیایی دارم اما هیچ وقت واسه گلهای گلخونه از این کودها استفاده نکردم
این کود شما یه مخلوطی از همه کودهاس اینجوری که میفرمایین
شما خودتون استفاده کردین واسه گل ؟اگه خودتون واقعا تاثیرشو دیدین بنده خریدارم
بعد میدونین هزینه پستش به کرمان چقد میشه حدودا؟

یه بسته که بگیرید میتونین کلی ازش استفاده کنید. البته اگه هورمون هم بدین به گیاهتون کاملا باعث تغییرات در رشد گیاه میشه.

میشه یکم بیشتر در مورد هورمون توضیح بدین؟تا حالا نشنیدم تو کشاورزی از هورمون استفاده بشه
تو گلها کاربرد داره ؟
چجوریه ؟

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329

ممنون از شما این هم کوده و هم هورمون تمام ریز مغذی های مورد نیاز گیاهو داره ولی نباید در مصرفش زیاده روی کرد چون به همون اندازه که خوبه می تونه برای گیاه در مقدار بالا مضر هم باشه

متوجه منظورتون شدم
من خودم کشاورزم آشنایی کامل به انواع کودهای شیمیایی دارم اما هیچ وقت واسه گلهای گلخونه از این کودها استفاده نکردم
این کود شما یه مخلوطی از همه کودهاس اینجوری که میفرمایین
شما خودتون استفاده کردین واسه گل ؟اگه خودتون واقعا تاثیرشو دیدین بنده خریدارم
بعد میدونین هزینه پستش به کرمان چقد میشه حدودا؟

میشه یکم بیشتر در مورد هورمون توضیح بدین؟تا حالا نشنیدم تو کشاورزی از هورمون استفاده بشه
تو گلها کاربرد داره ؟
چجوریه ؟
هزینه پست پیشتاز فکر کنم بین 5 تا 6 بیشتر نمیشه
نه دوست عزیز مخلوط نیست این کود یک نوع کود شیمیایی فرآوری شده و کامله که شامل تمام مواد مورد نیاز گیاه میشه و با عث میشه گیاه با دریافت این مواد رشد بهتر و سریعتری داشته باشه و شادابتر باشه به دو صورت مصرف میشه هم از طریق ریشه با آب دادن به گیاه و هم از طریق برگ و ساقه جذب میشه از طریق آب پاش کردن من خودم برای کاکتوس ها و یک سری دیگه از گیاهام مصرف می کنم و خیلی از کاکتوسام که شروع به تولید گیاهچه های جدید از گوشه و کنار کرده شما اگه ممکنه بگید در هر مرتبه آبیاری تقریبا چند لیتر آب مصرف می کنید تا من بگم چند بسته برای مثلا 1 ماه شما مناسبه

veridical

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون از شما این هم کوده و هم هورمون تمام ریز مغذی های مورد نیاز گیاهو داره ولی نباید در مصرفش زیاده روی کرد چون به همون اندازه که خوبه می تونه برای گیاه در مقدار بالا مضر هم باشه

هزینه پست پیشتاز فکر کنم بین 5 تا 6 بیشتر نمیشه
نه دوست عزیز مخلوط نیست این کود یک نوع کود شیمیایی فرآوری شده و کامله که شامل تمام مواد مورد نیاز گیاه میشه و با عث میشه گیاه با دریافت این مواد رشد بهتر و سریعتری داشته باشه و شادابتر باشه به دو صورت مصرف میشه هم از طریق ریشه با آب دادن به گیاه و هم از طریق برگ و ساقه جذب میشه از طریق آب پاش کردن من خودم برای کاکتوس ها و یک سری دیگه از گیاهام مصرف می کنم و خیلی از کاکتوسام که شروع به تولید گیاهچه های جدید از گوشه و کنار کرده شما اگه ممکنه بگید در هر مرتبه آبیاری تقریبا چند لیتر آب مصرف می کنید تا من بگم چند بسته برای مثلا 1 ماه شما مناسبه

من هیچ وقت حساب نکردم چند لیتر
ولی یه بررسی میکنم مقدارشو شنبه شب بهتون اطلاع میدم چون نیستم تا شنبه
باید یه مقداری باشه که صرف کنه پول پست بدم
بازم ممنون

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
تاپیک بالا باش دوستان داخل امضا نشا توت فرنگی هم موجوده و می تونید از این کود هم در کنارش استفاده کنید

veridical

Registered User
لایک‌ها
3
بنده چند تا بسته خریدم از ایشون
منتظرم تا برسه

veridical

Registered User
لایک‌ها
3
بسته من رسید
از استارتر عزیز تشکر میشه
ایشالا تاثیراتشو خواهیم دید به زودی :cool:

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
بسته من رسید
از استارتر عزیز تشکر میشه
ایشالا تاثیراتشو خواهیم دید به زودی :cool:

ممنون از شما رفیق امیدوارم بتونه تاثیری که مد نظرتونرو داشته باشه لطفا بعد از یک مدت که مصرف کردید نتیجشو اینجا بگید ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا