• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کولر اورجینال غیر چینی

Teknesian

Registered User
لایک‌ها
251
درود بر دوستان
کولر حرفه ای مخصوص اون دسته از دوستانی که محدودیت جا در کیس دارن و دنبال بهترین گزینه هستند
اینم بگم کولر کاملا اورجینال و غیر چینی هست ساخت تایوان هست و نو نو حتی پلاستیک سطح تماس با سیپیو باز نشده
عکسها رو ببینید تا بریم سر اصل مطلب
IMAG0006.jpg IMAG0011.jpg IMAG0019.jpg IMAG0021.jpg IMAG0028.jpg IMAG0029.jpg IMAG0032.jpg
خوب من که همچین چیزی ندیدم تو بازار یکی از قابلیتهاش نصب فن روی هر 4 وجه هیتسینکه . دوستانی که از هیتسینک های بلند مین در امان نیستن با این کولر هر طرف که راه بده میتونن فن رو نصب کنن
Compatibility:Intel®:
Socket 478
Socket T / LGA775
Socket LGA1366

AMD®:
Socket 754
Socket 939
Socket AM2
Socket AM2+
Socket AM3
Socket AM3+
Socket FM1
Socket FM2
Socket FM2+Socket 940

قیمت هم واقعا نتونستم بزارم روش خودتون قیمت بدید به بالا ترین پیشنهاد فروخته میشه تا آخر هفته
در تاپیک همسایه و در بیرون تاپیک هم فروش در جریانه
موفق باشید

lox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام دوست گرامی
جسارتا مدلش رو مشخص نکردی ولی از اینجور که معلومه مدل scythe scmg-2100 هست که discontinued شده. تولید 2009
و همونطور که حتما میدونید کولرهای حرفه ای و یا اصلا کالاهای مارک فرقی بین خط تولید چین و تایوان و مالزی و غیره بینشون نیست و تولید در چین دلیل بر غیر ارجینال بودنشون نمیتونه باشه.
این کولر قیمت مشخصی نداره شما قیمتی اصلا مد نظرت نیست؟

Teknesian

Registered User
لایک‌ها
251
مطمئنی ؟ جنس چینی که نمیدونی تو ساختش از چه موادی استفاده شده رو به جنس یه کشوری که کالای تقلبی و درجه 2 و3 توش تولید نمیشه مقایسه میکنی ؟
نمیخوام بحث کنم ولی همه ما اگه 2 تا فلش جلومون باشه یکی تایوانی و یکی چینی با کله اون تایوانی رو بر میداریم انقد که جنس چینی تو بازار ما بی کیفیت هستند .
جنس چینی درجه 1-2-3 داره که تو مملکت ما به مرحمت تجار بی عقلمون همشون درجه 3 و حتی بی کیفیت تر و ارزونتر میباشد .
خیلی از جنسا دیگه تولید نمیشن ! لطفا دیگه کش نده این بحث بیخودی رو تاپیک فروشه اگه قیمت مد نظرت هست بفرمایید من در خدمتم

lox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من مخلص شما هم هستم دوست گرامی قرار نیست چیزی رو کش بدم و نظر شما هم محترمه.
و اینکه نمیدونم! من هم صبر میکنم ببینم کس دیگه ای پیشنهاد میده
به هر حال ما کتک خورده ایم مهربون باش با ما :)

Last edited:

lox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من مخلص شما هم هستم دوست گرامی قرار نیست چیزی رو کش بدم و نظر شما هم محترمه.
و اینکه نمیدونم! من هم صبر میکنم ببینم کس دیگه ای پیشنهاد میده
به هر حال ما کتک خورده ایم مهربون باش با ما :)

Teknesian

Registered User
لایک‌ها
251
درود
خدایی خودتم میدونی یه جنس اورجینال زمین تا آسمون با غیر اورجینال فرق داره شما فن رو ببینی میفهمی نوع ورقه کار شده و پایپها چه کیفیتی داره
بحث در مورد کارایی و قیمت بکنی ناراحتی نداره ولی حرف تولید نشدن و فرقی بین جنس چینی و تایوانی نیست باعث دلخوری میشه !
شرمنده اگه تند برخورد کردم

• Like
Reactions: lox
بالا