pcbaz
کاربر تازه وارد
سلام.
دوستان یه کیس دارم که محتویات داخلیش رو برای فروش قرار میدم.
کلا سیستم همه با هم نزدیک 3 ماه پیش خریدم.گارانتی تمام قطعات نزدیک 2 سال هست.
به نظر من خریدار خیلی سود میکنه چون با هزینه کمتری قطعاتی رو که با نو هیچ فرقی ندارن بدست میاره. و از روی گارانتیشون هم میتونید اینو بفهمید.
1 - پاور 685 green که دارای دو سال گارانتی میباشد و 3 یا 4 ماه کار کرده . قیمت : 105 هزار تومان (فروخته شد )
2- مادر بورد m4a89GTD pro - usb 3 ASUS هست که اونم 4 یا 3 ماه از گارانتیش گذشته کلا که جدید ترین cpu های amd رو ساپورت میکنه و دارای گرافیک انبرد هست . قیمت : 155 هزار تومان (فروخته شد )
3 - cpu هم که مدل 560 هست با قابلیت انلاک کردن که میشه 4 هسته ای اونم گارانتیش 2 یا 3 ماهی بیشتر ازش نرفته . قیمت : 105 هزار تومان. (فروخته شد )
3- 2 تا رم xms3 corsair - ddr3 - 1600 . قیمت : 47 هزار تومان. ( فروخته شد )
4 - یک عدد فن twister 120 که تو عکس هم مشاهده میکنید که اونم 2 یا 3 ماه از گارانتیش گذشته. قیمت : 38 هزار تومان ( فروخته شد )
این فن واقعا معجزه میکنه تو دما .
5 - دو عدد کارت گرافیک 6870 که فروخته شد.
6 - هار هم که فروخته نمیشه.
کسی که کلی بخواد هم بش تخفیف میدم.
از این قیمت ها کمتر فروخته نمیشه . لطفا قیمت پایین تر ندید و اسپم هم ندین.
دوستان یه کیس دارم که محتویات داخلیش رو برای فروش قرار میدم.
کلا سیستم همه با هم نزدیک 3 ماه پیش خریدم.گارانتی تمام قطعات نزدیک 2 سال هست.
به نظر من خریدار خیلی سود میکنه چون با هزینه کمتری قطعاتی رو که با نو هیچ فرقی ندارن بدست میاره. و از روی گارانتیشون هم میتونید اینو بفهمید.
1 - پاور 685 green که دارای دو سال گارانتی میباشد و 3 یا 4 ماه کار کرده . قیمت : 105 هزار تومان (فروخته شد )
2- مادر بورد m4a89GTD pro - usb 3 ASUS هست که اونم 4 یا 3 ماه از گارانتیش گذشته کلا که جدید ترین cpu های amd رو ساپورت میکنه و دارای گرافیک انبرد هست . قیمت : 155 هزار تومان (فروخته شد )
3 - cpu هم که مدل 560 هست با قابلیت انلاک کردن که میشه 4 هسته ای اونم گارانتیش 2 یا 3 ماهی بیشتر ازش نرفته . قیمت : 105 هزار تومان. (فروخته شد )
3- 2 تا رم xms3 corsair - ddr3 - 1600 . قیمت : 47 هزار تومان. ( فروخته شد )
4 - یک عدد فن twister 120 که تو عکس هم مشاهده میکنید که اونم 2 یا 3 ماه از گارانتیش گذشته. قیمت : 38 هزار تومان ( فروخته شد )
این فن واقعا معجزه میکنه تو دما .
5 - دو عدد کارت گرافیک 6870 که فروخته شد.
6 - هار هم که فروخته نمیشه.
کسی که کلی بخواد هم بش تخفیف میدم.
از این قیمت ها کمتر فروخته نمیشه . لطفا قیمت پایین تر ندید و اسپم هم ندین.
فایل های ضمیمه
Last edited: