morteza033
Registered User
- نوشتهها
- 1,019
- لایکها
- 171
باسلام
چنتا جنس خوب بود به کارم نمیومد گفتم بزارم واس فروش
1. سنگ عقیق از یکی هدیه گرفتم قرار بود انگشر کنم که 4 تا انگشتر عقیق خونه بیکار افتاده و اینو نمیخوام استفاده کنم 2 تا زده گی ریز زیرش داره
قیمت: پیشنهادی قیمت ندارم
2.چای ساز ماشینه فک کنم حدود 6.7 ساله تو کمدمه ... به فندک وصل میشه تا حالا استفاده نشده لیوان بالاش شکسته و اینکه یه استکان کوچیک توش داره بایه توری ...
تو عکسها نشون دادم شکستگی رو ...
قیمت :پیشنهادی ... اینم قیمت ندارم
3.کیف جیبی چرم
که کادو گرفتم و چون دوتا دارم اینو نمیخوام ... جنسشم خیلی خوبه ...
قیمتم: پیشنهادی
4.یه کیف دستی که توش برگه داره واسه یاداشتو ماشین حسابو و جا واسه کارت و چندین سال قبل اینو واسم اوردن اینم مونده تو خونه ....
قیمتم:پیشنهادی ....
کیفیت عکسا هم کمه واس اینه دوربین نداشتم ولی بازم کسی عکس بهتری خواست میزارم دوربین بهتر بیاد دستم حتما عکسارو عوض میکنم
یا علی
چنتا جنس خوب بود به کارم نمیومد گفتم بزارم واس فروش
1. سنگ عقیق از یکی هدیه گرفتم قرار بود انگشر کنم که 4 تا انگشتر عقیق خونه بیکار افتاده و اینو نمیخوام استفاده کنم 2 تا زده گی ریز زیرش داره
قیمت: پیشنهادی قیمت ندارم

2.چای ساز ماشینه فک کنم حدود 6.7 ساله تو کمدمه ... به فندک وصل میشه تا حالا استفاده نشده لیوان بالاش شکسته و اینکه یه استکان کوچیک توش داره بایه توری ...
تو عکسها نشون دادم شکستگی رو ...
قیمت :پیشنهادی ... اینم قیمت ندارم

3.کیف جیبی چرم
که کادو گرفتم و چون دوتا دارم اینو نمیخوام ... جنسشم خیلی خوبه ...
قیمتم: پیشنهادی

4.یه کیف دستی که توش برگه داره واسه یاداشتو ماشین حسابو و جا واسه کارت و چندین سال قبل اینو واسم اوردن اینم مونده تو خونه ....
قیمتم:پیشنهادی ....

کیفیت عکسا هم کمه واس اینه دوربین نداشتم ولی بازم کسی عکس بهتری خواست میزارم دوربین بهتر بیاد دستم حتما عکسارو عوض میکنم
یا علی