• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کیف چرم دخترونه ی خیلی گرون به قیمت خیلی ارزون !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

senmurv

Registered User
لایک‌ها
16
اول اینکه قیمت این کیف اونور آب حدود یک میلیون و خورده ای میشه :blink:

دوم اینکه اینم لینکش :

Shop the full collection of Coach handbags at Coach.com

سوم اینکه خیلی خیلی کم استفاده شده و بدون کوچکترین پاره گی و خراش و پوسیدگیه و میشه گفت نو نوه .
شماره سریال و اینا هم داره .

چهارم اینکه قیمتی که من میدم 201 هزار تومنه که هیچی نیست .

فایل های ضمیمه

• IMG_0427.JPG
    IMG_0427.JPG
    259.4 KB · نمایش ها: 375
Last edited:

boooogh

Registered User
لایک‌ها
66
آقا این برام خیلی عجیبه این کیف 1 میلیونو و خورده ای می ارزه بعد اون خانوم توی عکس نداشته 200 تومن بده به یه چکمه و با چکمه باغبونی و پلاستیکی اومده بیرون والله کیف 1 تومنی و چکمه 50 تومنی ندیده بودم اونم پلاستیکیو رنگ جییییییییییییییییغ حتما مده : دی

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
آقا این برام خیلی عجیبه این کیف 1 میلیونو و خورده ای می ارزه بعد اون خانوم توی عکس نداشته 200 تومن بده به یه چکمه و با چکمه باغبونی و پلاستیکی اومده بیرون والله کیف 1 تومنی و چکمه 50 تومنی ندیده بودم اونم پلاستیکیو رنگ جییییییییییییییییغ حتما مده : دی

دوست عزیز این چکمه های باغبونی نیست و امسالم مد بود و از برند های مختلف داخل ایران قیمت های 200 تومن به بالا داشتند (ارزون ترین برند) .
این کیف دوستمون هم اگر اصلی باشه از برند معتبری هست که از کیف و ... تولید میکنه تا حتی ساعت و ساعت های با کیفیتی هم داره.

پ.ن: دوست عزیز جعبه و متعلقات داره کیفتون ؟ و اینکه من چند تا خراش رو و پشت کیفتون میبینم با توجه به اینکه فرمودید نداره مشکل از عکس هست یا دید من؟

boooogh

Registered User
لایک‌ها
66
دوست عزیز این چکمه های باغبونی نیست و امسالم مد بود و از برند های مختلف داخل ایران قیمت های 200 تومن به بالا داشتند (ارزون ترین برند) . این کیف دوستمون هم اگر اصلی باشه از برند معتبری هست که از کیف و ... تولید میکنه تا حتی ساعت و ساعت های با کیفیتی هم داره. پ.ن: دوست عزیز جعبه و متعلقات داره کیفتون ؟ و اینکه من چند تا خراش رو و پشت کیفتون میبینم با توجه به اینکه فرمودید نداره مشکل از عکس هست یا دید من؟
دادا دقت کرده باشی هم مد بودن و هم قیمتشو نوشتم دی هم که معنیشو میدونی ! خب با این تفاصیر اون چیزایی که گفتم فقط جنبه آپ داشت ولی چکمه باغبونی قشنگتره :دی

senmurv

Registered User
لایک‌ها
16
دوست عزیز این چکمه های باغبونی نیست و امسالم مد بود و از برند های مختلف داخل ایران قیمت های 200 تومن به بالا داشتند (ارزون ترین برند) .
این کیف دوستمون هم اگر اصلی باشه از برند معتبری هست که از کیف و ... تولید میکنه تا حتی ساعت و ساعت های با کیفیتی هم داره.

پ.ن: دوست عزیز جعبه و متعلقات داره کیفتون ؟ و اینکه من چند تا خراش رو و پشت کیفتون میبینم با توجه به اینکه فرمودید نداره مشکل از عکس هست یا دید من؟

خیر دوست عزیز ... جعبه و اینا نداره .
خراش نیستن . این کیف واکس میخواد که من واکس همرنگش رو ندارم . با یه واکس میشه مث روز اولش .
شما الان رو هر چرمی ناخن بکشین جاش میمونه . اما با یه واکس حل میشه/

bache-mosbat

Registered User
لایک‌ها
12
ابعادش باید حدودا 25 سانت باشه؟ خیلی خوشگله دنبال همچین کیفی می گشتم حیف که پول ندارم انقدر :D مبارک هر کی که می خره.

senmurv

Registered User
لایک‌ها
16
ابعادش باید حدودا 25 سانت باشه؟ خیلی خوشگله دنبال همچین کیفی می گشتم حیف که پول ندارم انقدر :D مبارک هر کی که می خره.

قابل شما رو نداره . چشاتون خوشگل میبینن .

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228
سلام دوست عزیز. این کیف چرم گاوه؟ فرقش با کیفهای چرم گاوی که تو ایران هست از برندایی مثل درسا، کهن چرم یا چرم مشهد چیه؟ میشه عکسم از داخل کیف بذارید؟ ممنون

senmurv

Registered User
لایک‌ها
16
سلام دوست عزیز. این کیف چرم گاوه؟ فرقش با کیفهای چرم گاوی که تو ایران هست از برندایی مثل درسا، کهن چرم یا چرم مشهد چیه؟ میشه عکسم از داخل کیف بذارید؟ ممنون

سلام برادر !
این چرم بوفالوه :blush:
حتما فرقی داره ... عکس هم از داخلش اضافه شد

senmurv

Registered User
لایک‌ها
16
الااااااااااااااا بالا

GRID

Registered User
لایک‌ها
93
قربون چرم های ایران برم...بهترین چرم با قیمت مناسب....خداییش زیاده 1 میلیون واسه کیف ...
البته قیمت شما فک کنم بد نباشه واسه این کیف...آپ :دی

masoudsalamat

Registered User
لایک‌ها
28
دوست عزیز من یه پی ام برای کالای دیگری که برای فروش گذاشتید (دمپایی) براتون فرستادم متاسفانه پاسخی دریافت نکردم از فروشش منصرف شدید؟

senmurv

Registered User
لایک‌ها
16
دوست عزیز من یه پی ام برای کالای دیگری که برای فروش گذاشتید (دمپایی) براتون فرستادم متاسفانه پاسخی دریافت نکردم از فروشش منصرف شدید؟

سلام دوست عزیز ...
جوابتون رو دادم . عذر میخوام اگه دیر جواب دادم

arar195511

Registered User
لایک‌ها
20
منم چند تا پیام دادم جواب ندادین!!! در ضمن ممنون بابت کفش ها خیلی عالی بودن

senmurv

Registered User
لایک‌ها
16
منم چند تا پیام دادم جواب ندادین!!! در ضمن ممنون بابت کفش ها خیلی عالی بودن