• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گالاکسی جیو در حد آک

mostafa-b

Registered User
لایک‌ها
249
1.JPG2.JPG3.JPG
دوستان یک عدد جیو در حد صفر کیلومتر دارم. 3-4 ماه کارکرده. واقعا تمیزه با مموری 8 گیگ سیلیکون پاور. رام سیانوژن فارسی و بدون کوچکترین خط و خش. با کلی بازی و برنامه. قیمت نوی این گوشی بدون گارانتی بین 335 تا 350 هستش. مموری رو هم خودم 22 خریدم. یک کیف خوشگل هم داره. جعبه و سی دی و دفترچه و خلاصه همه متعلقات رو هم داره.جمعا 260 . اولویت با فروش حضوریه. در غیر اینصورت اول واریز وجه بعد ارسال. هزینه ارسال هم با خریدار. یاحق.

Last edited:

mostafa-b

Registered User
لایک‌ها
249
تهرانم. تنها دوربینی که فعلا دم دستمه همون جیو هستش. ولی سعی میکنم بذارم. ضمنا ترجیح میدم فروش حضوری باشه.

mostafa-b

Registered User
لایک‌ها
249
مشکیه. فردا شب یه دوربین میاد دستم عکس میذارم. ضمنا از اول هم اسکرین گارد داشته و ال سی دیش حتی یک خط و خش نانومتری هم نداره. وسایلش کامله فقط جعبه شو هنوز پیدا نکردم. عکس هم با اجازه مدیران محترم تا فردا شب. خیالتون راحت. قیمت هم زیاد نگفتم . این گوشی رو خودم با متعلقات تو ارزونی حدود 310 خریدم .الان با 270 تومن گالاکسی مینی هم نمیشه خرید.

P30Zone

Registered User
لایک‌ها
0
مشکیه. فردا شب یه دوربین میاد دستم عکس میذارم. ضمنا از اول هم اسکرین گارد داشته و ال سی دیش حتی یک خط و خش نانومتری هم نداره. وسایلش کامله فقط جعبه شو هنوز پیدا نکردم. عکس هم با اجازه مدیران محترم تا فردا شب. خیالتون راحت. قیمت هم زیاد نگفتم . این گوشی رو خودم با متعلقات حدود 310 خریدم .

یعنی بدونه جعبه است؟

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644

mostafa-b

Registered User
لایک‌ها
249
عکس ها اضافه شد. کارتن هنوز پیدا نشده. اگه پیدا نشد قیمت 10 میاد پایین. شایدم به قول رفیقمون کلا بیخیال شدیم.

mostafa-b

Registered User
لایک‌ها
249
جعبه هم پیدا شد بالاخره. الان دیگه با تمامی متعلقات هستش.

mostafa-b

Registered User
لایک‌ها
249
up................ تو خصوصی مشتری داره. از دوستان تقاضا دارم در صورت تمایل به خرید تو تاپیک مطرح کنن. مرسی.

we2ta1

Registered User
لایک‌ها
81
داداش هنذفري هم داره؟

اگه نداره بايد بگم كه هنذفري فابريك اين گوشي17تومانه

چون اكثر هنذفري هاي معمولي را نميخونه

mostafa-b

Registered User
لایک‌ها
249
دوست عزیز همه متعلقات کامل هست. گارانتی غیر رسمی (ماکروتل) هم داره که 6 ماه باقی مونده. شما فک کن پکیج گوشی فابریک با یه مموری 8 داری میخری.

بالا