ایشون خودشون چی گفتن به شما ؟ جوابی دادن ؟اقای کلاهبردار یه مانیتور خراب با مشکل پاور و پیکسل انداخت بهم
امروز رفتم دادگاه شماره کارت یه زنه که میگه ماورشه و شماره جدید و ادرسش رو دادم به دادگاه ایشالا شنبه میرم که اگه بشه با مامور برم دم خونش حروم خور
نه بابا اینقدر پررو هستش که دومی نداره ادرس جعلی داد شماره ش رو عوض کرد و ...
کلاه برداره اینتظار داری زیر بار چیزی بره اومده بود تو دادگاه واسه همه تعیین تکلیف می کرد و خط و نشون می کشید
اخر هم در کمال وقاهت گفت من ندارم بدم هشت قسط ده قسطه پولشو پس میدم ادم چقدر می تونه پر رو و حروم خور باشه
بهش گفتم تا ته دنیا دنبالش میرم تا قرون اخر هم می گیرم الان این شماره کارت که برای یه زنه عالیه باهاش بیچارش می کنم
تایید میشه . ایشون کلاه برداره . خیلی زبون باز و با سیاسته .این فرد کلاه برداری به نام نیما حورمهره و در دادگاه محکوم شده که خسارت منو بده اما با حعل ادرس و ازبین بردن شماره ش خواسته فرار کنه ولی نمی دونه تا اخر دنیا دنبالش میام
![]()
یه سوال ؟! شما چجوری اثبات کردین مانیتورو از ایشون خریدین ؟!نه بابا اینقدر پررو هستش که دومی نداره ادرس جعلی داد شماره ش رو عوض کرد و ...
کلاه برداره اینتظار داری زیر بار چیزی بره اومده بود تو دادگاه واسه همه تعیین تکلیف می کرد و خط و نشون می کشید
اخر هم در کمال وقاهت گفت من ندارم بدم هشت قسط ده قسطه پولشو پس میدم ادم چقدر می تونه پر رو و حروم خور باشه
بهش گفتم تا ته دنیا دنبالش میرم تا قرون اخر هم می گیرم الان این شماره کارت که برای یه زنه عالیه باهاش بیچارش می کنم
پرینت حساب و پرینت پیغام های سایت و تاپیک فروششیه سوال ؟! شما چجوری اثبات کردین مانیتورو از ایشون خریدین ؟!
میخوام بدونم مسئولین انجمن اومدن شهادت بدن ؟!
یا اصلا پلیس سیاتو چک کرد ؟!
آقا مگه این شیادو گیرش ننداختین ؟! چرا تو سوابقش چیزی نزدن پس ؟!پرینت حساب و پرینت پیغام های سایت و تاپیک فروشش