• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گرافیک 6950 سافایر و کولر نوکچوا nh-d14 یا تعویض با 7870

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
سلام . دو مورد بالا موجوده واسه فروش فقط چیزی که هست تا گرافیک فروش نره کولر فروخته نمیشه واسه همین تو یه تایپیک اعلام کردم .گرافیک گارانتی نداره اما تمیز و سالم هست کلا زیاد اهل گیم نیستم و این از سرم هم زیاده فقط چون واتر بلاک دلخواه واسش پیدا نکردم قصد فروش دارم کولر هم که بسیار کم کارکرد هست و خاک گرفته چون من واترکولینگ دارم و ازش خیلی کم استفاده کردم کولر رو نمیدونم اما گرافیک گارانتی نداره دوستان اگه امشب فروش بره ارسال شنبه والا میافته واسه بعد از تعطیلات ارسال زیر پایه ترجیح میدم نگهشون دارم خارج از فروم هم واسه فروش گذاشتم هزینه ارسال برای هرکدوم 7 تومن هست که به عهده خریداره

پایه کولر نوکچوا 200 فوری225
پایه گرافیک 485 و فوری 525
لینک گرافیک SAPPHIRE HD 6950 2GB GDDR5

IMAG0064.jpgIMAG0058.jpg

ZZZedbazi

Registered User
لایک‌ها
333
گرافیک رو فوری هستم بشرط اول تست بعد واریز

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866

ZZZedbazi

Registered User
لایک‌ها
333
سلام دوست عزیز
اصولا چرا باید اینکار را بکنند و اول ارسال کنند و .....؟

دوست عزیز شما ضمانت میکنی؟؟؟که خراب نیست؟؟؟بخدا یه 6790 گرفتم توی وبگردی تصویرش میره توی فیلم هم همینطور پس فرستادمش طرف میگه اصلا تصویر نمی ده!!! الان 300 تومنم پریده میخوام تاپیک بزنم ببینم حق با کیه
به خاطر همین اینجوری گفتم
اگه ضمانت میکنی چشم من ارسال میکنم

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
من همیشه بنا رو بر اعتماد گذاشتم چه در خرید و چه در فروش این رو میتونید از کسایی که با هم معامله داشتیم بپرسین و دوست دارم همین رویه بمونه حتی اگه به قیمت فروش نرفتن قطعه باشه به هر حال این اخلاق بنده هست و بابتش عذر میخوام از شما اما امکانش نیست. موفق باشین

ZZZedbazi

Registered User
لایک‌ها
333
داداش موردی نداره
شماره کارتتون رو برام پخ کن ممنون

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
دوست عزیز شما ضمانت میکنی؟؟؟که خراب نیست؟؟؟بخدا یه 6790 گرفتم توی وبگردی تصویرش میره توی فیلم هم همینطور پس فرستادمش طرف میگه اصلا تصویر نمی ده!!! الان 300 تومنم پریده میخوام تاپیک بزنم ببینم حق با کیه
به خاطر همین اینجوری گفتم
اگه ضمانت میکنی چشم من ارسال میکنم

دوست عزیز من هیچ ضمانتی نمیکنم و اصلا قرار هم نیست من ضمانت کنم یا کسی ضمانت کند .

فقط برام جای تعجب بود که شما بعد از 2 ماهع عضویت در این فروم و با این سابقه کم همچنین شرط و شروطی میگذارید .

باور کنید من 6 سال تو این فروم کلی خرید و فروش کردم و سوابقش هم هست ولی هنوز همچنین شرط و شروطی نمیگذارم و در اولین پیشنهاد به فروشنده میگم لطفا شرایط اعتماد سازی را فراهم کنید تا مبلغ را واریز کنم و اگر برایش مقدور نباشه بهش همچنین پیشنهادی را میدم و تلاش میکنم در این حالت هم شرایط اعتماد سازی را برایش فراهم کنم .

hossein_mokhte

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
10
استارتر عزیز بنده پخ دادم واسه کولر و گرافیک

دوست عزیز من هیچ ضمانتی نمیکنم و اصلا قرار هم نیست من ضمانت کنم یا کسی ضمانت کند .

فقط برام جای تعجب بود که شما بعد از 2 ماهع عضویت در این فروم و با این سابقه کم همچنین شرط و شروطی میگذارید .

باور کنید من 6 سال تو این فروم کلی خرید و فروش کردم و سوابقش هم هست ولی هنوز همچنین شرط و شروطی نمیگذارم و در اولین پیشنهاد به فروشنده میگم لطفا شرایط اعتماد سازی را فراهم کنید تا مبلغ را واریز کنم و اگر برایش مقدور نباشه بهش همچنین پیشنهادی را میدم و تلاش میکنم در این حالت هم شرایط اعتماد سازی را برایش فراهم کنم .
سلام بهزاد جان واسه اون پخ که در مورد گرافیک بهتون دادم میشه یه راهنمایی کنید

ZZZedbazi

Registered User
لایک‌ها
333
آقا بهزاد آخه من پاشو خورده بودم گفتم
من با استارتر عزیز هماهنگ کردم OK شد رفت
مشکل اعتمادسازیم حل شد قرار شدش من واریز کنم و ایشون هم ارسال مثل همیشه D:

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
کولر رو پایه خریدارم
پایان مزایده کی هستش؟

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
درسته ایشون اولین نفر هستن که فوری خواستن گرافیک از دوست خوبمون هست .اقا مشکل هم حل شده میتونم فردا واستون ارسالش کنم

shahin_fan

Registered User
لایک‌ها
86
گرافیک رو فوری هستم بشرط اول تست بعد واریز
آقا حامد جزو شریف ترین افراد p.t هستن . شما اصلاً تو واریز شک نکن
حیف آنلاک نمیشه وگرنه تا الآن رو سیستمم بود کارتشون...

تورج رحیمی

Registered User
لایک‌ها
18
اقا مبارکه خریدار باشه اگر مورد دیگه ای داشتید ممنون میشم خبرم کنید

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
اگه تا امشب گرافیک حل شد کارش پایان مزایده کولر فردا ساعت 10 هست . در حال حاظر کولر به قیمت پایه اقا حسین گفتن اما نمیدونم که میخوان هنوز یا نه چون میتونم جمعه حضوری تحویل بدم برام راحت تره اگه نخواستن تا اینجا به قیمت پایه مال شما اگه تا فردا ساعت 10 پیشنهاد بالاتری نبود تقدیم میکنم
چاکریم شاهین جان

HAMED HEYDARI

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
گرافیکو خریدارم دوست عزیز حضوری چون گارانتی نداره تست میکنم بد در خدمت شما هستم

hossein_mokhte

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
10
گرافیک به قیمت فوری توسط بنده خریداری شد
واسه کولر هم در حال مذاکره هستم

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
والا حسین جان من الان گیر کردم چون ایشون اول گفتن فوری البته خوب شرط هم گذاشته بودن همون موقع هم شما گفتین فوری والا اگه طبق تایپیک باشه گرافیک از اون دوستمون هست اگه شما ناراحت نمیشین با اینکه واسه من واقعا راحت تره حضوری چون پستش سخته شما کولر رو میخواین؟

HAMED HEYDARI

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
والا حسین جان من الان گیر کردم چون ایشون اول گفتن فوری البته خوب شرط هم گذاشته بودن همون موقع هم شما گفتین فوری والا اگه طبق تایپیک باشه گرافیک از اون دوستمون هست اگه شما ناراحت نمیشین با اینکه واسه من واقعا راحت تره حضوری چون پستش سخته شما کولر رو میخواین؟
آقا حامد اگه منظورت شرط بندس خب ما شرطم برمیداریم خوبه ی لطفی کن ادرس و شماره تلفنو بفرمایید صبح خدمت برسیم حسین جانم دوست منه قرار بود ما ازش 5970 بگیریم ماشالله گرافیک زیاد داره قسمت نشد

hossein_mokhte

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
10
دوست عزیز این شما هستین که باس تعیین کنید که کی فوری رو زده بنده چون دیدم ایشون فوری رو با شرایط خودشون میخوان و شما هم بنا به پستی که دادین ( پست شماره 5) و هنوز دیدم تایپیک برقراره بنده فورش فوری رو زدم بازم شما هستین که تعیین میکنید که گرافیک به کی برسه

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
دوستان خرید ایشون منتفی شد اگه کسی میخواد اقا حسین الان در اولویت هست واسه هردو منتها من الان گرافیک رو باز کردم از رو سیستم یه چنتا خط دیدم که عکس میزارم .من گرافیک رو از همینجا گرفتم از یکی از دوستان کرمانشاهی که ایشون گفتن خمیر رو عوض کردم منم مشکلی ندیدم ولی گفتم شما هم در جریان این خطا باشین چون الان دیدم اون چنتا خط رو میگم رو قسمت فلزی فقط همین رو داره اون بالا رو یه وقت فکر نکنید مشکلی داره ها چون خودمم همین فکرو کردم اما دیدم یسری بست خمیده هستن فقط همین چنتا خط رو داره با این اوصاف فکر کنم حسینجان چون حضوری هم میبینه در اولویت کامل قرار میگیره البته اگه بخوان در غیر اینصورت نگهش میدارم
IMAG0069.jpg

اینم خودش که تمیز تمیزه
IMAG0070.jpg

دوستان این شماره بنده هست اگه خواستین اس بدین در خدمتم نخواستین هم همگی موفق باشین 09371918571 ما فعلا با اجازتون میریم

بالا