منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

فروش فروش گرافیک Asus gt9600 512M 256bit

miladsooti

Registered User
امتیاز - 98.7%
151   2   0
تاریخ عضویت
8 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,358
لایک‌ها
379
محل سکونت
شهرکرد
کارت مذکور موجوده .

پورت هاش دوتا dvi هستن .

کاملا سالم . کارت از gt 240 هم قوی تره . توی بنچ مارک هایی که گذاشتم چندین برابر 210 و 5450 قوی تره . اون حجم 512 خیلی مهم نیست .

عکس gpuz اضافه شد.

قیمت 149 ( فروخته شد )


به خریدار یه تبدیل مولکس به 6 پین برای برق اضافش در صورت نیاز داده میشه.



تست ها :



https://www.anandtech.com/show/2939/3

https://www.techpowerup.com/gpu-specs/geforce-9600-gt.c206
 

فایل های ضمیمه

  • IMG_20181123_213230_181.jpg
    IMG_20181123_213230_181.jpg
    185.9 KB · نمایش ها: 17
  • IMG_20181123_213233_558.jpg
    IMG_20181123_213233_558.jpg
    297 KB · نمایش ها: 16
Last edited:

miladsooti

Registered User
امتیاز - 98.7%
151   2   0
تاریخ عضویت
8 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,358
لایک‌ها
379
محل سکونت
شهرکرد
زدی تو کار ۲۵۶ بیتا :D
اره خخخ . یه 4830 1G هم الان گذاشتم . نمیدونم چرا بعضیا حاظرن 150 تومن بدن Gt 210 با یک پنجم قدرت . در صورتی که با همون قیمت میتونن کارت 256 بیت اینجوری بخرن
 

miladsooti

Registered User
امتیاز - 98.7%
151   2   0
تاریخ عضویت
8 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,358
لایک‌ها
379
محل سکونت
شهرکرد

zaminz

Registered User
امتیاز - 100%
240   0   0
تاریخ عضویت
22 اکتبر 2011
نوشته‌ها
2,258
لایک‌ها
1,097
محل سکونت
کرمانشاه (کرمانشاه)
این کارت ی زمانی غولی بوده برا خودش یادمه داشتم فوق الاده بود کارتنش اندازه 1080 بود:);)
 

hamid5566

Registered User
امتیاز - 100%
90   0   0
تاریخ عضویت
7 آپریل 2014
نوشته‌ها
1,778
لایک‌ها
913
سن
35
محل سکونت
عشق ایران اصفهان
اره خخخ . یه 4830 1G هم الان گذاشتم . نمیدونم چرا بعضیا حاظرن 150 تومن بدن Gt 210 با یک پنجم قدرت . در صورتی که با همون قیمت میتونن کارت 256 بیت اینجوری بخرن
بزرگترین علتش مصرفشه
اون گرافیکا که شما مثال میزنی راحت میشه توی نود درصد سیستما که پاوراشون فیک هستش نصب کرد ولی اینارو پاورهای ریل 330وات به بالا میخواد و بیشتر
 

miladsooti

Registered User
امتیاز - 98.7%
151   2   0
تاریخ عضویت
8 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,358
لایک‌ها
379
محل سکونت
شهرکرد
بزرگترین علتش مصرفشه
اون گرافیکا که شما مثال میزنی راحت میشه توی نود درصد سیستما که پاوراشون فیک هستش نصب کرد ولی اینارو پاورهای ریل 330وات به بالا میخواد و بیشتر
اخه اکثرا دیگه 300 به بالا دارن کسی که گیم میزنه پاور فیک نمیزاره .
گر چه خودمم با پاور ایسوز ( از این فیک ها ) تست کردم حتی تو گیم . بدون ایراد و یا کاهش سرعت فن یا کاهش ولتاژ
بعدش شما 30 تومن میدی پاور 300 میخری در عوض گرافیکی خریدی که اندازه gt 630 یا 730 بازدهی میده با یک سوم یا یک دوم قیمت
 

hamid5566

Registered User
امتیاز - 100%
90   0   0
تاریخ عضویت
7 آپریل 2014
نوشته‌ها
1,778
لایک‌ها
913
سن
35
محل سکونت
عشق ایران اصفهان
اخه اکثرا دیگه 300 به بالا دارن کسی که گیم میزنه پاور فیک نمیزاره .
گر چه خودمم با پاور ایسوز ( از این فیک ها ) تست کردم حتی تو گیم . بدون ایراد و یا کاهش سرعت فن یا کاهش ولتاژ
اخه میلاد جون قربونت برم اون که گیم میزنه که 210 نمیبنده.اینارو روی همون سیستم قدیمی ddr2 ها میبنده و اسمشو میذاره ارتقا:eek:
 

hamid5566

Registered User
امتیاز - 100%
90   0   0
تاریخ عضویت
7 آپریل 2014
نوشته‌ها
1,778
لایک‌ها
913
سن
35
محل سکونت
عشق ایران اصفهان
فروم رو نبین اکثرا بچه ها قطعات تاپ و بالا استفاده میکنن. سیستمای تو دست مردم اکثرا پاوراشون همین فیک ها هستن
 
بالا