hamid_1367
Registered User
سلام
یه کارت گرافیگ ATI به مدل MSI R6670 بفروش میرسه...
کارت مورد نظر بسیار بسیار کم کارکرد و تمیز هست...
تا الان فقط باهاش فیفا 12 بازی کردم.. ولی 2-3 تا بازی هم برای تست قدرت روش ران شده مثل Mafia 2 و Crysis 2 که هر دو رو با انتهای جزییات و ریزولیشن 1600 در 900 اجرا کرد بدون مشکل...
فاکتور خرید موجوده... که زمان خرید 22 ماه 5 هست که تا الان میشه 4 ماه خریداری شده...
گارانتی ماتریکس داره تا 18 جولای 2013
اون موقع که گرفتم تو سری خودش کم مصرف ترین و کم صدا ترین بود.. راستی این مدل دو فن داره...
اور اینا هم نشده.. یعنی واقعیت اصلا بلد نیستم... فقط واسه اینکه گفتم شاید پرسیده بشه گفتم بگم...
مشخصات کامل رو هم میتونید از لینک زیر مشاهده کنید.
MSI Global – Graphics Card - R6670-MD1GD5
در نهایت با نو هیچ فرقی نداره... کاملا سالم و تمیز
تهران تحویل حضوری...
قیمت نوش رو اون هفته داشتم رد میشدم پرسیدم یارو گفت 160 فکر کنم... ولی حالا چون مطمئن نیستم قیمت پایه نمیگم..
به بالاترین پیشنهاد فروخته خواهد شد...
ممنون
آخ آخ دلیل فروش هم فقط خرید اس اس دی هست 32 گیگ... به سرعت بالا نیاز دارم چون اهل بازی نیستم....
یه کارت گرافیگ ATI به مدل MSI R6670 بفروش میرسه...
کارت مورد نظر بسیار بسیار کم کارکرد و تمیز هست...
تا الان فقط باهاش فیفا 12 بازی کردم.. ولی 2-3 تا بازی هم برای تست قدرت روش ران شده مثل Mafia 2 و Crysis 2 که هر دو رو با انتهای جزییات و ریزولیشن 1600 در 900 اجرا کرد بدون مشکل...
فاکتور خرید موجوده... که زمان خرید 22 ماه 5 هست که تا الان میشه 4 ماه خریداری شده...
گارانتی ماتریکس داره تا 18 جولای 2013
اون موقع که گرفتم تو سری خودش کم مصرف ترین و کم صدا ترین بود.. راستی این مدل دو فن داره...
اور اینا هم نشده.. یعنی واقعیت اصلا بلد نیستم... فقط واسه اینکه گفتم شاید پرسیده بشه گفتم بگم...
مشخصات کامل رو هم میتونید از لینک زیر مشاهده کنید.
MSI Global – Graphics Card - R6670-MD1GD5
در نهایت با نو هیچ فرقی نداره... کاملا سالم و تمیز
تهران تحویل حضوری...
قیمت نوش رو اون هفته داشتم رد میشدم پرسیدم یارو گفت 160 فکر کنم... ولی حالا چون مطمئن نیستم قیمت پایه نمیگم..
به بالاترین پیشنهاد فروخته خواهد شد...
ممنون
آخ آخ دلیل فروش هم فقط خرید اس اس دی هست 32 گیگ... به سرعت بالا نیاز دارم چون اهل بازی نیستم....