• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گردو کلات پرچرب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sogpmcvx

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

دوستان حدود 2000 کیلو گردو کلات پرچرب موجود هست. کلی و جزئی به فروش میرسه. در بسته های 5 کیلویی بسته بندی شده و کاملا اصولی خشک شدن. (در آفتاب)
قیمت هر بسته 5 کیلویی 45 تومان (مقطوع و ویژه پرشین تولز) هست.
بنده در مشهد هستم.

==========
هزینه ارسال:
برای مشهدی ها که میتونن هماهنگ کنن بهشون در مشهد تحویل بدم.
هزینه ارسال یک بسته 5 کیلویی به تهران تقریبا 6600 تومان با تیپاکس می شود. و دو بسته (10 کیلو) تقریبا 9000 تومان می شود. (این تعرفه ها مربوط به پارسال هست و احتمالا بیشتر شده باشد)
هزینه به استان های دیگه 5 کیلو تقریبا 13 تومن میشه. (این تعرفه ها مربوط به پارسال هست و احتمالا بیشتر شده باشد)
هزینه برای استان ها و شهرهای نزدیک مشهد مثل اینکه ارزونتر هست و مثل تهران تقریبا حساب میشه.
اگر هم فامیل و یا آشنایی در مشهد دارین، میتونم بهشون تحویل بدم تا هم گردوها رو از نزدیک ببینن و هم سرفرصت براتون بفرستن.

بسته به شهر و محل زندگی تون شرکت تیپاکس بسته رو یا درب منزل میاره یا اینکه باید از مراکز توزیع بارشون بگیرین.
دوستانی که خرید قطعی میخوان بکنن، اطلاع بدن تا هزینه دقیق پرسیده بشه. خودتون هم میتونید از شرکت تیپاکس بپرسید.
این آدرس سایت تیپاکس هست:
http://tipaxco.com/fa/index.php?option=com_content&view=article&id=21&Itemid=30

=====================

برخی از دوستان توضیحات بیشتری میخواستند که در یکی از پست ها دادم. اینجا هم درج میکنم تا عزیزانی که تازه وارد تاپیک شدن مشاهده کنن:

کلات یکی از شهرستان های مشهد هست. ناحیه ای کوهستانی که به دلیل آب و هوای خاص و نوع خاکش، گردو و برنج معروفی داره. برنج کلات که به سختی یافت میشه و کسانی که تو کار برنج باشن حتما با برنجش آشنا هستن. گردوهای این منطقه اغلب دارای چربی زیادی هست و طعم فوق العاده ای داره. متاسفانه چیزی که بین مردم جا افتاده اینه که نازکی پوست و سفیدی مغز گردو به چشمشون میاد در حالیکه طعم مغز باید مهم باشه! حتما براتون تا بحال پیش اومده که گردوهای درشت و سفیدی خریدید اما بر خلاف ظاهر، طعم چندان مطلوبی ندارن و یا گاهی اوقات کمی تلخ هم هستن!

گردوهای ما پوست کاغذی نیستن، اندازه معمولی دارن و رنگشون هم معمولی هست. یعنی هم سفید داره هم معمولی ما جدا نمیکنیم هر چندتا درخت رو گردوهاشو با هم قاطی می کنیم و بعد در بسته میریزیم و در هنگام ریختن در بسته ها هم، سعی میکنیم تا اونجا که ممکنه و متوجه بشیم، گردو پوچ یا سبک مغزی رو نندازیم.

درختان محلی هستن و ما گردوها رو به روش سنتی چندین روز در آفتاب پهن میکنیم تا کاملا خشک بشن، اینطوری گردو مدت زیادی میتونه بمونه و طعمش هم در اثر موندگی عوض نمیشه.

در کل اگر برای مصرف شخصی میخواین حتما بهتون پیشنهاد میکنم از این گردو امتحان کنین و طعم و چربیش رو با گردوهای دیگه امتحان کنین. پدرم از چهل سال پیش تعریف میکنن میگن اون زمان چون گردوها زیاد بوده و جاده مناسبی هم برای آوردنشون به شهر نبوده، روغن گردوها رو میگرفتن و در طول سال، به عنوان روغن خوراکی خودشون استفاده میکردن!

انشاءالله سر فرصت عکس هم قرار میدم ولی طعمش رو نمیدونم چطوری منتقل کنم :)

======================

اینم از تصاویر:

چندتا گردو رو تصادفی انتخاب کردم و همشونو براتون شکوندم که در ادامه میبینید...

77232925129957122783.jpg

95167627670144709076.jpg

14665859554211162837.jpg

=============================

23000336064318741715.jpg

=======================

26530544560986893565.jpg

همونطور که در پست ها توضیح دادم، خشک کردن به روش سنتی باعث تیره شدن رنگ پوست میشه. برای خرید گردو سه چیز باید همیشه سنجیده بشه اونم اول طعم دوم تراکم و پر بودن مغز و سوم سفیدی خود مغز هست نه پوستش!

الان در ظرف پایین به خوبی سفیدی و پر بودن مغز دیده میشه:

65622939777845322837.jpg

این اون گردویی هست که پوستش سفیدتر از بیقه هست و در عکس های بالا دیده میشه... من شخصا اگر بخوام از توی این ظرف گردو بردارم، اینو بر نمیدارم درسته که پوستش سفیده ولی مغزش رو ببینید از کیفیت پایینتری نسبت به اون گردو تیره ها برخورداره!

28967326765639112256.jpg

و در آخر باز هم تاکید میکنم، طعم و چربی این گردوها فوق العاده هست. حتی اگر بدون نون و پنیر هم میل کنید عالی هست.

با تشکر

Last edited:

J.mohseni

Registered User
لایک‌ها
87
سلام.
آقا اینا چه جور گردویی هستن؟
یه عکس میزاشتی خوب بود

persian tool

Registered User
لایک‌ها
19
من که نفهمیدم این چیه ؟ کلات ؟ پرچرب ؟

Ponyo

Registered User
لایک‌ها
49
سلام. گردو ها که سوزنی نیست؟ پوستش راحت میشکنه؟

یه دو تا بشکن عکسشو بذار ببینیم چه جوریاست.:D

sogpmcvx

Registered User
لایک‌ها
0
کلات یکی از شهرستان های مشهد هست. ناحیه ای کوهستانی که به دلیل آب و هوای خاص و نوع خاکش، گردو و برنج معروفی داره. برنج کلات که به سختی یافت میشه و کسانی که تو کار برنج باشن حتما با برنجش آشنا هستن. گردوهای این منطقه اغلب دارای چربی زیادی هست و طعم فوق العاده ای داره. متاسفانه چیزی که بین مردم جا افتاده اینه که نازکی پوست و سفیدی مغز گردو به چشمشون میاد در حالیکه طعم مغز باید مهم باشه! حتما براتون تا بحال پیش اومده که گردوهای درشت و سفیدی خریدید اما بر خلاف ظاهر، طعم چندان مطلوبی ندارن و یا گاهی اوقات کمی تلخ هم هستن!

گردوهای ما پوست کاغذی نیستن، اندازه معمولی دارن و رنگشون هم معمولی هست. یعنی هم سفید داره هم معمولی ما جدا نمیکنیم هر چندتا درخت رو گردوهاشو با هم قاطی می کنیم و بعد در بسته میریزیم و در هنگام ریختن در بسته ها هم، سعی میکنیم تا اونجا که ممکنه و متوجه بشیم، گردو پوچ یا سبک مغزی رو نندازیم.

درختان محلی هستن و ما گردوها رو به روش سنتی چندین روز در آفتاب پهن میکنیم تا کاملا خشک بشن، اینطوری گردو مدت زیادی میتونه بمونه و طعمش هم در اثر موندگی عوض نمیشه.

در کل اگر برای مصرف شخصی میخواین حتما بهتون پیشنهاد میکنم از این گردو امتحان کنین و طعم و چربیش رو با گردوهای دیگه امتحان کنین. پدرم از چهل سال پیش تعریف میکنن میگن اون زمان چون گردوها زیاد بوده و جاده مناسبی هم برای آوردنشون به شهر نبوده، روغن گردوها رو میگرفتن و در طول سال، به عنوان روغن خوراکی خودشون استفاده میکردن!

انشاءالله سر فرصت عکس هم قرار میدم ولی طعمش رو نمیدونم چطوری منتقل کنم :)

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
اینا نشکسته هست دیگه؟
مغز گردو ندارید؟ اگر هست قیمت چند؟
ارسالش به تهران 5 کیلیو چقدر درمیاد؟

hosseini73

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز
بنده دو بسته می خوام تخفیف داره هزینه تا تهران چقدره روش تحویل به چه صورت است.

sogpmcvx

Registered User
لایک‌ها
0
اینا نشکسته هست دیگه؟
مغز گردو ندارید؟ اگر هست قیمت چند؟
ارسالش به تهران 5 کیلیو چقدر درمیاد؟

بله نشکسته هست و گردو امسالی هم هست حد فاصل شهریور و مهرماه از درخت جمع شدن.
مغز والله تاحالا تو فکرش نبودم! ولی پیشنهاد می کنم همیشه گردو رو با پوست بگیرین تا طعمش عوض و یا خراب نشه.

سلام دوست عزیز
بنده دو بسته می خوام تخفیف داره هزینه تا تهران چقدره روش تحویل به چه صورت است.

تخفیف که دیگه از این ارزونتر راه نداره چون هزینه کارگر و حمل و نقل و نگهداریش رو حساب کنیم دیگه تقریبا چیز خاصی باقی نمیمونه. ما کلا میوه هامون رو توی بازار عرضه نمیکنیم چون کار پدرم چیز دیگه ای هست و درگیر مسائل اینچنینی نمیشه و به خاطر علاقه ای که دارن، باغداری میکنن. خلاصه اغلب محصولات رو به اقوام و آشنایان میدیم. امسال خدارو شکر برداشت محصول نسبت به سال های گذشته بهتر بود و فکر کردم بد نباشه یک بار هم فروش اینترنتی گردو رو تجربه کنیم!
دو بسته معادل ده کیلو به قیمت 60 هزار تومان تقدیمتون میشه.

======================
در جواب هر دو عزیز:
هزینه ارسالش رو نمیدونم! باید از باربری سوال کنم. چون وزن زیاد هست باید از طریق باربری براتون بفرستم. اگر هم فامیل و یا آشنایی در مشهد دارین، میتونم بهشون تحویل بدم تا هم گردوها رو از نزدیک ببینن و هم سرفرصت براتون بفرستن.

Iverson

Registered User
لایک‌ها
37
گردو رو هیچ وقت بصورت مغر نخرید، بیشتر خواص گردو بر اثر برخورد با هوا از بین میره...

گردو تا لحظه مصرف باید در پوست باشد

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
ما تا حالا مغز میخریدیم می ذاشتیم فریزر. 10 - 20 کیلو میخریدیم برای صبحانه و خورشت های مختلف بعد کم کم مصرف میشد.
یه سوال تکنیکی! گردو با مغز رو همینجوری مثلا توی کابینت نگه داریم؟ یا اینم باید جای خنک یا یخ زده باشه؟
حالا اصلا روش نگهداری گردو مغز شده یا نشده چجوریه؟ مثکه تا حالا راه رو استباه میرفتیم! :blink:

sogpmcvx

Registered User
لایک‌ها
0
گردو رو هیچ وقت بصورت مغر نخرید، بیشتر خواص گردو بر اثر برخورد با هوا از بین میره...

گردو تا لحظه مصرف باید در پوست باشد

کاملا صحیح میفرمایید.

ما تا حالا مغز میخریدیم می ذاشتیم فریزر. 10 - 20 کیلو میخریدیم برای صبحانه و خورشت های مختلف بعد کم کم مصرف میشد.
یه سوال تکنیکی! گردو با مغز رو همینجوری مثلا توی کابینت نگه داریم؟ یا اینم باید جای خنک یا یخ زده باشه؟
حالا اصلا روش نگهداری گردو مغز شده یا نشده چجوریه؟ مثکه تا حالا راه رو استباه میرفتیم! :blink:

تمام کیف صبحانه اینه که همونجا گردو رو بشکونی :) ولی خوب برای جاهای رسمی گردو مغز شده استفاده میشه که اونم بنظرم بد جا افتاده.

بله گردویی که تو پوست باشه در هوای عادی مشکلی براش پیش نمیاد و نمیخواد توی فریزر بذارید. فقط جای مرطوب طبیعتا نباید باشه چون به مرور ممکنه کپک بزنه که اونم برای گردویی که خوب خشک شده باشه کمتر اتفاق میافته. بعضی گردوها که خوب خشک نشدن، اگر جایی باشن که هوا جریان نداشته باشه کپک میزنن و باید در هنگام خرید دقت کنین که همچین گردویی نخرین. دلیلی هم که بعضا گردوهای نیمه مرطوب رو میفروشن اینه که هم توی وزن تاثیر داره و هم پروسه خشک کردنش اونم توی آفتاب وقت گیر هست. گردوهای ما کاملا خشک شدن و از این لحاظ مطمئن هستن.

در مورد کشته زردآلو و سایر میوه ها هم بد نیست یه توضیح مختصری بدم.
اونم اینکه همونطور که در پست های قبلی گفتم، متاسفانه مردم کلا اغلب ظاهربین هستن و همین هم فروشنده ها رو ترغیب میکنه تا به هر صورتیکه که ممکنه جنسشون رو با ظاهر خوب اما بی کیفیت بفروشن. یعنی کیفیت رو فدای ظاهر میکنن.
کشته های زردآلویی که توی بازار اغلب پیدا میشه اگه دقت کرده باشین خیلی خوشرنگ و شیشه ای هست. ظاهرشون خیلی خوبه ولی وقتی میخوری نه طعم کشته واقعی رو تجربه میکنین و نه چیز سالمی رو میخورید! اصولا برای خشک کردن و یا کشته کردن میوه، هیچ چیز بهتر از دو فاکتور آفتاب و گذشت زمان نیست. اگر فروشنده ها بخوان کشته ها رو به این صورت عرضه کنن علاوه بر اینکه تولیدش پردردسر تر میشه، ظاهرش هم بی ریخت میشه! اونم به این دلیل که چون چندین روز میوه در آفتاب میمونه، چروک میشه و رنگش قهموه ای میشه و خوب طبیعتا مردم عادی در نگاه اول همچین کشته ای رو پس میزنن درحالی که طعم و خاصیت همچین کشته ای با کشته های مصنوعی قابل مقایسه نیست!
کشته های مصنوعی رو که اینقدر خوش فرم و شفاف هستن در آفتاب خشک نمیکنن تا سیاه نشه و بهش گوگرد میزنن. واسه همین اگه دقت کرده باشین، چندتایی که میخورین سرفه تون میگیره...

00311

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
Mamnon dadash az ettela'ate mofideton.vaaghean estefaade kardam.
az hazine ersaal be esfahan ettela'ie nadaarin?

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575

سلام
دوستان دیگه هم تاکید کردن که مغز گردم نخرید من هم دوباره قصد تاکید ندارم منتها در مورد سوالتون گردم با پوست چوبی آن " نه پوست سبز اولیه!" را می تونید توی یه کیسه ریخته و هر جایی که دوست دارید بگذارید نیاز نیست یخچال یا فریزر باشه
جای خشک و اگر سرد باشه بهتره وگرنه تاکید زیادی نداره اما مغز گردو قضیه اش فرق می کنه جدای از این که شما منمی دونید چطوری مغر میشه و چقدر سالمه و چقدر دست خورده :D خیلی خیلی زود خاصیتشو از دست میده و بی مصرف هستش
پس تاکید گردو همیشه با جدار چوبیش

مسیر تاپیک این کاربر از حالت فروش به آموزش تغییر پیدا کرد :دی روند تاپیک برگرده به همون حالت فروش!

rata

Registered User
لایک‌ها
14
داداش این گردوها به اصطلاح کاغذی هستند؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا