با سلام
دوستان حدود 2000 کیلو گردو کلات پرچرب موجود هست. کلی و جزئی به فروش میرسه. در بسته های 5 کیلویی بسته بندی شده و کاملا اصولی خشک شدن. (در آفتاب)
قیمت هر بسته 5 کیلویی 45 تومان (مقطوع و ویژه پرشین تولز) هست.
بنده در مشهد هستم.
==========
هزینه ارسال:
برای مشهدی ها که میتونن هماهنگ کنن بهشون در مشهد تحویل بدم.
هزینه ارسال یک بسته 5 کیلویی به تهران تقریبا 6600 تومان با تیپاکس می شود. و دو بسته (10 کیلو) تقریبا 9000 تومان می شود. (این تعرفه ها مربوط به پارسال هست و احتمالا بیشتر شده باشد)
هزینه به استان های دیگه 5 کیلو تقریبا 13 تومن میشه. (این تعرفه ها مربوط به پارسال هست و احتمالا بیشتر شده باشد)
هزینه برای استان ها و شهرهای نزدیک مشهد مثل اینکه ارزونتر هست و مثل تهران تقریبا حساب میشه.
اگر هم فامیل و یا آشنایی در مشهد دارین، میتونم بهشون تحویل بدم تا هم گردوها رو از نزدیک ببینن و هم سرفرصت براتون بفرستن.
بسته به شهر و محل زندگی تون شرکت تیپاکس بسته رو یا درب منزل میاره یا اینکه باید از مراکز توزیع بارشون بگیرین.
دوستانی که خرید قطعی میخوان بکنن، اطلاع بدن تا هزینه دقیق پرسیده بشه. خودتون هم میتونید از شرکت تیپاکس بپرسید.
این آدرس سایت تیپاکس هست:
http://tipaxco.com/fa/index.php?option=com_content&view=article&id=21&Itemid=30
=====================
برخی از دوستان توضیحات بیشتری میخواستند که در یکی از پست ها دادم. اینجا هم درج میکنم تا عزیزانی که تازه وارد تاپیک شدن مشاهده کنن:
کلات یکی از شهرستان های مشهد هست. ناحیه ای کوهستانی که به دلیل آب و هوای خاص و نوع خاکش، گردو و برنج معروفی داره. برنج کلات که به سختی یافت میشه و کسانی که تو کار برنج باشن حتما با برنجش آشنا هستن. گردوهای این منطقه اغلب دارای چربی زیادی هست و طعم فوق العاده ای داره. متاسفانه چیزی که بین مردم جا افتاده اینه که نازکی پوست و سفیدی مغز گردو به چشمشون میاد در حالیکه طعم مغز باید مهم باشه! حتما براتون تا بحال پیش اومده که گردوهای درشت و سفیدی خریدید اما بر خلاف ظاهر، طعم چندان مطلوبی ندارن و یا گاهی اوقات کمی تلخ هم هستن!
گردوهای ما پوست کاغذی نیستن، اندازه معمولی دارن و رنگشون هم معمولی هست. یعنی هم سفید داره هم معمولی ما جدا نمیکنیم هر چندتا درخت رو گردوهاشو با هم قاطی می کنیم و بعد در بسته میریزیم و در هنگام ریختن در بسته ها هم، سعی میکنیم تا اونجا که ممکنه و متوجه بشیم، گردو پوچ یا سبک مغزی رو نندازیم.
درختان محلی هستن و ما گردوها رو به روش سنتی چندین روز در آفتاب پهن میکنیم تا کاملا خشک بشن، اینطوری گردو مدت زیادی میتونه بمونه و طعمش هم در اثر موندگی عوض نمیشه.
در کل اگر برای مصرف شخصی میخواین حتما بهتون پیشنهاد میکنم از این گردو امتحان کنین و طعم و چربیش رو با گردوهای دیگه امتحان کنین. پدرم از چهل سال پیش تعریف میکنن میگن اون زمان چون گردوها زیاد بوده و جاده مناسبی هم برای آوردنشون به شهر نبوده، روغن گردوها رو میگرفتن و در طول سال، به عنوان روغن خوراکی خودشون استفاده میکردن!
انشاءالله سر فرصت عکس هم قرار میدم ولی طعمش رو نمیدونم چطوری منتقل کنم
======================
اینم از تصاویر:
چندتا گردو رو تصادفی انتخاب کردم و همشونو براتون شکوندم که در ادامه میبینید...
=============================
=======================
همونطور که در پست ها توضیح دادم، خشک کردن به روش سنتی باعث تیره شدن رنگ پوست میشه. برای خرید گردو سه چیز باید همیشه سنجیده بشه اونم اول طعم دوم تراکم و پر بودن مغز و سوم سفیدی خود مغز هست نه پوستش!
الان در ظرف پایین به خوبی سفیدی و پر بودن مغز دیده میشه:
این اون گردویی هست که پوستش سفیدتر از بیقه هست و در عکس های بالا دیده میشه... من شخصا اگر بخوام از توی این ظرف گردو بردارم، اینو بر نمیدارم درسته که پوستش سفیده ولی مغزش رو ببینید از کیفیت پایینتری نسبت به اون گردو تیره ها برخورداره!
و در آخر باز هم تاکید میکنم، طعم و چربی این گردوها فوق العاده هست. حتی اگر بدون نون و پنیر هم میل کنید عالی هست.
با تشکر
دوستان حدود 2000 کیلو گردو کلات پرچرب موجود هست. کلی و جزئی به فروش میرسه. در بسته های 5 کیلویی بسته بندی شده و کاملا اصولی خشک شدن. (در آفتاب)
قیمت هر بسته 5 کیلویی 45 تومان (مقطوع و ویژه پرشین تولز) هست.
بنده در مشهد هستم.
==========
هزینه ارسال:
برای مشهدی ها که میتونن هماهنگ کنن بهشون در مشهد تحویل بدم.
هزینه ارسال یک بسته 5 کیلویی به تهران تقریبا 6600 تومان با تیپاکس می شود. و دو بسته (10 کیلو) تقریبا 9000 تومان می شود. (این تعرفه ها مربوط به پارسال هست و احتمالا بیشتر شده باشد)
هزینه به استان های دیگه 5 کیلو تقریبا 13 تومن میشه. (این تعرفه ها مربوط به پارسال هست و احتمالا بیشتر شده باشد)
هزینه برای استان ها و شهرهای نزدیک مشهد مثل اینکه ارزونتر هست و مثل تهران تقریبا حساب میشه.
اگر هم فامیل و یا آشنایی در مشهد دارین، میتونم بهشون تحویل بدم تا هم گردوها رو از نزدیک ببینن و هم سرفرصت براتون بفرستن.
بسته به شهر و محل زندگی تون شرکت تیپاکس بسته رو یا درب منزل میاره یا اینکه باید از مراکز توزیع بارشون بگیرین.
دوستانی که خرید قطعی میخوان بکنن، اطلاع بدن تا هزینه دقیق پرسیده بشه. خودتون هم میتونید از شرکت تیپاکس بپرسید.
این آدرس سایت تیپاکس هست:
http://tipaxco.com/fa/index.php?option=com_content&view=article&id=21&Itemid=30
=====================
برخی از دوستان توضیحات بیشتری میخواستند که در یکی از پست ها دادم. اینجا هم درج میکنم تا عزیزانی که تازه وارد تاپیک شدن مشاهده کنن:
کلات یکی از شهرستان های مشهد هست. ناحیه ای کوهستانی که به دلیل آب و هوای خاص و نوع خاکش، گردو و برنج معروفی داره. برنج کلات که به سختی یافت میشه و کسانی که تو کار برنج باشن حتما با برنجش آشنا هستن. گردوهای این منطقه اغلب دارای چربی زیادی هست و طعم فوق العاده ای داره. متاسفانه چیزی که بین مردم جا افتاده اینه که نازکی پوست و سفیدی مغز گردو به چشمشون میاد در حالیکه طعم مغز باید مهم باشه! حتما براتون تا بحال پیش اومده که گردوهای درشت و سفیدی خریدید اما بر خلاف ظاهر، طعم چندان مطلوبی ندارن و یا گاهی اوقات کمی تلخ هم هستن!
گردوهای ما پوست کاغذی نیستن، اندازه معمولی دارن و رنگشون هم معمولی هست. یعنی هم سفید داره هم معمولی ما جدا نمیکنیم هر چندتا درخت رو گردوهاشو با هم قاطی می کنیم و بعد در بسته میریزیم و در هنگام ریختن در بسته ها هم، سعی میکنیم تا اونجا که ممکنه و متوجه بشیم، گردو پوچ یا سبک مغزی رو نندازیم.
درختان محلی هستن و ما گردوها رو به روش سنتی چندین روز در آفتاب پهن میکنیم تا کاملا خشک بشن، اینطوری گردو مدت زیادی میتونه بمونه و طعمش هم در اثر موندگی عوض نمیشه.
در کل اگر برای مصرف شخصی میخواین حتما بهتون پیشنهاد میکنم از این گردو امتحان کنین و طعم و چربیش رو با گردوهای دیگه امتحان کنین. پدرم از چهل سال پیش تعریف میکنن میگن اون زمان چون گردوها زیاد بوده و جاده مناسبی هم برای آوردنشون به شهر نبوده، روغن گردوها رو میگرفتن و در طول سال، به عنوان روغن خوراکی خودشون استفاده میکردن!
انشاءالله سر فرصت عکس هم قرار میدم ولی طعمش رو نمیدونم چطوری منتقل کنم
======================
اینم از تصاویر:
چندتا گردو رو تصادفی انتخاب کردم و همشونو براتون شکوندم که در ادامه میبینید...



=============================

=======================

همونطور که در پست ها توضیح دادم، خشک کردن به روش سنتی باعث تیره شدن رنگ پوست میشه. برای خرید گردو سه چیز باید همیشه سنجیده بشه اونم اول طعم دوم تراکم و پر بودن مغز و سوم سفیدی خود مغز هست نه پوستش!
الان در ظرف پایین به خوبی سفیدی و پر بودن مغز دیده میشه:

این اون گردویی هست که پوستش سفیدتر از بیقه هست و در عکس های بالا دیده میشه... من شخصا اگر بخوام از توی این ظرف گردو بردارم، اینو بر نمیدارم درسته که پوستش سفیده ولی مغزش رو ببینید از کیفیت پایینتری نسبت به اون گردو تیره ها برخورداره!

و در آخر باز هم تاکید میکنم، طعم و چربی این گردوها فوق العاده هست. حتی اگر بدون نون و پنیر هم میل کنید عالی هست.
با تشکر
Last edited: