• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گروه یاهو 53 هزار نفری میشی گروپ

Miladxyz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
گروه زیر رو با قیمت 4 میلیون به فروش گذاشتم

دوستان قیمت من انقدره و زیر این قیمت هم نمیدم چون دو برابر این قیمت زحمت کشیده شده پایه گروه

یه توضیح بدم که 23 هزار عضو این گروه رو توی 1 ماه اخیر با کلی پول خرج کردن گرفته شده (100% فعال) بقیشم با همکاری با سایت ها و ...

آدرس گروه : MishigroupTM : MishigroupTM

تعداد اعضا : 53028

تاریخ ساخت گروه : 4 ماه آخر سال 2009

گروه خودش یه قالب اختصاصی هم براش طراحی شده عکسشو زیر گذاشتم

http://up.vatandownload.com/images/rxkcs93y1scufw7fnsrm.jpg

دوستانی که میخوان بخرن یا پ.خ بذارن یا ایمیل به [email protected] بزنن حتما شماره تماس بذارن

Last edited:

GT69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا برای منهم پ.خ کنید

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315

avasoft2006

Registered User
لایک‌ها
0
گروپت كه 44503 تا عضو داره چجوري ميگي 52860 ؟؟؟؟؟؟

اينم لينكش : Yahoo! Groups

دوست عزیز این گروه 52862 عضو داره

گاهی اوقات توی صفحه های جانبی گروه های یاهو ، تعداد اعضا به صورت صحیح نشون داده نمیشه

http://groups.yahoo.com/group/MishigroupTM

Group Information

Members: 52862
Category: Asia
Founded: Sep 21, 2009
Language: Farsi

beaverton

Registered User
لایک‌ها
0

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
ببخشيد من مي تونم در اين اسثناي سخنان شما يك سوال كوچك بپرسم تا به اندوخته هاي علمي بنده پر تقصير نوك سوزني از درياي علم شما وارد آيد ؟

ببين من يه عالمه ايميل ياهو دارم . اگه من بشينم به سختي همه و تك تك اونا رو تو ياهو وارد كنم در اين صورت اونا عضو من ميشن ؟ يا بايد خودشون به ميل خودشون درخواست عضويت رو هم قبول كنند ؟؟؟ فهميدي منظورم رو ؟

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
ببخشيد من مي تونم در اين اسثناي سخنان شما يك سوال كوچك بپرسم تا به اندوخته هاي علمي بنده پر تقصير نوك سوزني از درياي علم شما وارد آيد ؟

ببين من يه عالمه ايميل ياهو دارم . اگه من بشينم به سختي همه و تك تك اونا رو تو ياهو وارد كنم در اين صورت اونا عضو من ميشن ؟ يا بايد خودشون به ميل خودشون درخواست عضويت رو هم قبول كنند ؟؟؟ فهميدي منظورم رو ؟
با اجازه من جواب میدم
شما فقط روی 10 تا میتونید ادد کنید پس باید یه عمر بشینید تا به این تعداد عضو که ایشون دارن دست پیدا کنید :D

Miladxyz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان خودم دو میلیون تومان خرج کردم فقط 20 هزار تا عضو گرفتم شما میاید میگید 650 :دی

بیخیال پرشین تولز کلا این شکلیه اشتباه کردم اینجا پست دادم :دی

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
با اجازه من جواب میدم
شما فقط روی 10 تا میتونید ادد کنید پس باید یه عمر بشینید تا به این تعداد عضو که ایشون دارن دست پیدا کنید :D

نه بابا . اگه من فقط یکسال ادد کنم میشه 3600 نفر . یعنی بعد یک سال دیگه من 5 میلیون سرمایه دارم و این یعنی من پولدار شدم رفت .

پس کار زیاد سختی نیست . اگه بشه دوستام هم ادد کن این رقم دو برابر می شه . (البته نمی دونم میتونن دوستامم ادد کنن یا نه) .

دستت دلار که جواب دادی . خیلی ماهی . ایشالا فرصت جبران پیش بیاد

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
نه بابا . اگه من فقط یکسال ادد کنم میشه 3600 نفر . یعنی بعد یک سال دیگه من 5 میلیون سرمایه دارم و این یعنی من پولدار شدم رفت .

پس کار زیاد سختی نیست . اگه بشه دوستام هم ادد کن این رقم دو برابر می شه . (البته نمی دونم میتونن دوستامم ادد کنن یا نه) .

دستت دلار که جواب دادی . خیلی ماهی . ایشالا فرصت جبران پیش بیاد
خواهش میکنم
دوست عزیز ایشون گروهشون 52000 نفر عضو داره که 5 میلیون میگن نه 3600 نفر یا 7000 مدت زمان عضوگیری هم مهمه خیلی از اعضا ممکنه بعد یک سال یا دو سال که شما میگی ایمیلشون عوض بشه یا رمزشون رو گم کنن یا اصلا دیگه نت نیان در هر حال میخواید سریع عضو بگیرید باید توی سایتهای پر بازدید تبلیغ بدید تا سریع عضوگیری کنید بعد هم راه های بدون هزینه برای افزایش اعضا هست
موفق باشید
......
با عرض معذرت از استارتر

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
خواهش میکنم
دوست عزیز ایشون گروهشون 52000 نفر عضو داره که 5 میلیون میگن نه 3600 نفر یا 7000 مدت زمان عضوگیری هم مهمه خیلی از اعضا ممکنه بعد یک سال یا دو سال که شما میگی ایمیلشون عوض بشه یا رمزشون رو گم کنن یا اصلا دیگه نت نیان در هر حال میخواید سریع عضو بگیرید باید توی سایتهای پر بازدید تبلیغ بدید تا سریع عضوگیری کنید بعد هم راه های بدون هزینه برای افزایش اعضا هست
موفق باشید
......
با عرض معذرت از استارتر

بله . کاملا حق با شماست

Miladxyz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
همین الان تو گوشیم اس ام اس اومده دو تومان خریدارم ؟ =))

لطفا دوستان تاپیک رو خراب نکنید من اومدم نوشتم 5 تومان زیر اینم نمیدم شما میاید میگید 600

همه ی دوستانی که زیر قیمت میگن مطمئن باشن من نمیفروشم الکی اینجا پست نذارید . ممنون

black_ice

Registered User
لایک‌ها
41
شما بفرمایید 50 میلیون
هر چیزی یه قیمتی داره دوست عزیز

homashop

Registered User
لایک‌ها
30
همین الان تو گوشیم اس ام اس اومده دو تومان خریدارم ؟ =))

لطفا دوستان تاپیک رو خراب نکنید من اومدم نوشتم 5 تومان زیر اینم نمیدم شما میاید میگید 600

همه ی دوستانی که زیر قیمت میگن مطمئن باشن من نمیفروشم الکی اینجا پست نذارید . ممنون

دوست عزیز 5 میلیون یه نفر بده تبلیغات برای عضو گیری بیشتر از این عضو میگیره

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504

Miladxyz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز 5 میلیون یه نفر بده تبلیغات برای عضو گیری بیشتر از این عضو میگیره

نه واقعا بیشتر از این نمیگیره عضو گیری خیلی سخت شده مخصوصا الان که گروه های یاهو هم زیاد شدن

من گفتم با دو میلیون چند ماه پیش با کلی مشورت با کار بلدا و تجربه ای که خودم داشتم بیشتر از 20 هزار نتونستم بگیرم . حالا نمیدونم شاید کسی هم باشه بتونه بگیره به هر حال کسی بیاد پای معامله مسلما قیمت یکم پایین ترم میاد

بالا